Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım merhaba, Bizde tansel beye gitmiştik tese yi onda olmuştuk. Sizden hangi testleri istedi. Celalettin beye gidecektiniz vazgeçtiniz sanırım
Merhaba canım biz aslında memorial de yeni tese olduk bize kök hücre diyince bir tansel beye de gidelim durumumuzu anlatalım dedik aslında bizim bütün testlerimiz tamamdı sadece inhibin b ve detaylı sperm testi istedi tansel bey sizde sperm buldu mu arkadaşım biz celalettin peru ya da gidecektik ama üst üste geldi sanırım celalettin hocayı ileri tarihe atacağım

Merhaba canım biz aslında memorial de yeni tese olduk bize kök hücre diyince bir tansel beye de gidelim durumumuzu anlatalım dedik aslında bizim bütün testlerimiz tamamdı sadece inhibin b ve detaylı sperm testi istedi tansel bey sizde sperm buldu mu arkadaşım biz celalettin peru ya da gidecektik ama üst üste geldi sanırım celalettin hocayı ileri tarihe atacağım
Yok canım malesef çıkmadı 2017 de olmuştuk tese. Sizden spermiyogram testi mi istedi.

Kızlar inhibin b testi testislerde sprem olup olmadığına dair bilgi mi veriyor eğer öyle ise niye tese ameliyatı öncesi buna bakmıyorlar. Eşimde azosprem fsh:17 testesteron:1 ve eşime ameliyat dendi eşimde olmam deyince bıraktık ne olur bu test işe ilgili sonuçlar çıkar ise bana da yazın alllah rızası icin

Kızlar inhibin b testi testislerde sprem olup olmadığına dair bilgi mi veriyor eğer öyle ise niye tese ameliyatı öncesi buna bakmıyorlar. Eşimde azosprem fsh:17 testesteron:1 ve eşime ameliyat dendi eşimde olmam deyince bıraktık ne olur bu test işe ilgili sonuçlar çıkar ise bana da yazın alllah rızası icin
canım yanlış bilgilendirmeyim ama sanırım içeride üretim var mı yok mu onu gösteriyor. ama tam net bilmiyorum bizim 50 çıkmıştı

Evet bize bu testi yapmadan tese yaptılar meğer ne kadar önemliymiş

Canım merhaba..Biz inhibin b yi yaptırmıştık sonuç normal değer aralıklarında çıkmıştı ama tesede sperm bulunamadı.
Tedavi oldunuz mu peki çünkü bu test önemliymiş sperm üretiminin olup olmadığını gösteriyormuş

Back
X