Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kardeşim lütfen böyle yapma allahtan ümit kesilmezki bak görüyorum seni sende topiğimizin aktif üyelerindensin canım benim mucizelerimimzi sende okumuşsundur tek tek hatırlatmayımda şimdi o kadar çokki mtesede dahi sperm bulunamayan doğru dürüst daha sonra ertesi ay hamile kalan arkadaşları biliyorum daha çok taze üzüntün şimdi ne kadar konuşsak boş biliyorum ama kendini bırakma olurmu toparlan yarın ne olacağını kimse bilemez canım rabbim eşlerimizin şifasını vesin kucaklarımıza bebişlerimizi almak nasip etsin ..........
canım arkadaşım Allah sabır versin aslında dün akşam okudum ama yazcak bişeyler bulamadım çok üzüldüm kendi halimde geldi aklıma deyimde seni teselliedim Rabbim inşallah ol desin sizin için aklıma birtek kuranı kerimde sıkca geçen mallarınız evletlarınız aileleriniz dünya süsü ve imtahanıdır yada kimilerine ikiz kimilerine tek kimilerinide çocuksuz bırakırız hepsi imtahan sebebidir diye aklıma okudugum ayetlerden kalanlar geliyor sabır yapcak bişey yok evet bu çok agır bir imtahan düşün hz ibrahim hz imran hz yahya gibi bir çok peygamberin imtahan oldugu agır bir imtahan dayan bacım isyan etme sabret dayan Allah inşallah bir ferahlık verir inşallah bir hayırlı evlat verir
kızlar hepinizede günaydın birazdan hastahaneye gidicem çok endişeliyim inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Merhaba Fataoşcum haberini okuyunca gözlerim doldu Allah sabrını versin.Çok zor bir durum ama bunada dayanmak zorundayız.Allah büyük ona sığınıp dua etmekten başka çaremiz yok.Allah daha kötü şeyler yaşatmasın kendi ve eşinin sağlığına dikkat et en önemlisi sağlık.Buna dayanmak yeri geldiğinde çok zor olacak ama veren Allah alanda Allah sabrını verende Allah olacak.Ben hep şöyle dua ediyorum Allahım hakkımda hayırlı ise bize hayırlı evlatlar ver eğer yoksa hakkımızda evlat sahibi olmak Allahım sen sabrını ver diyorum.
Yaradanım sen büyüksün bizim gibi kulların için hayırlı olanları nasip eyle
en cokta esime uzuluyorum aslinda abimin bebegini gördügünde gözleri doldu geldi...ve herkez ona aciyarak bakiyor..ben bunu istemiyordum iste o yuzden kimseye söylemiyordum...ama baktim caresi yok söyledik ama pismanimmmm
Canım yarın aksam 22.30 arabasıyla yola cıkıyoruz Allahın izniyle.
Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın.Dönüşümüzü şenliğe cevirsin.
Vardığımda sana haber veririm canım.
sen nereye cikiyorsun canim yani nerdeki hastaneye???tup bebegemi basliyorsun..hayirlisi olsunnn insallah sen bari umut doluuu icin dolu dönersin
sanada günaydın canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz.Allah işinizi rast getirsin
vavelyacım hayırlı yolcular sana canım. bizi teyze etmeden dönmeyesin:)) iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.
vavelyacığım iii yolculuklar canım dualarımız senınle işallah dönüşünüzde güzel haberleri kutlucağız.İşallah sevındırceksın bizleri canım içime doğuyor sankı enkısa zmanda haberlerini beklıyoruz...
sanada günaydın fatoş umarım bugün iyisindir canım
kız sen yaptırırmısın bak doğruyu söle aklından geçirdinmi bunu
yok ıkz ben cesaret edemem bu dünyanın sefasını sürecem diye ahiretimi riske atamam ...........hani hadislerde hep yazar ahiret gününde ne anne baba evladını nede evlat anasını babasını tanımıcak herkes kendi derdine düşecek kimse kimseyi kurtaramıyacak ve bunun gibi çok şey...belki benim düşüncem bencilce birşey evladı için zulüm çekmek istemiyor diye düşünebilirsiniz ama benim bu konularda korkağım yakındır yani allahtan çok korkarım .........benim bir duama vardır allahım bana bu dünyada hayırlı evlat nasip etmezsen ahir hayatımda nasip eyle beni ordada mahrum bırakma diye .......
Vavelya canım arkadaşım allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle dönersin merakla bekliyorum ,senin kadar heyecanlıyım heyacınını paylaşıyorum allahım mutlulugumuzuda paylaşmayı nasıp etsin bizlere bütün dualarım ve kalbim senin yanında olacak.gülegüle git güle güle güzel haberlerle ve bebişlerle dön inşallahhhhhhhhhhhhhhh.
Canım arkadaslarım artık hazırım.
Valizimizi topladık.Eşimin artık son olarak kullanacağı ilaçlarıda aldık.
Saat 22.30 da yola cıkıyoruz.Umut tüp bebek , Emre Bakırcıoğlu yapıcak tedaviyi.
Bundan sonrası Rabbime kaldı.Katından tüm dileyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin insallah.
Emeklerimizi bosa cıkarmasın.:Saruboceq: Kolaylıklar versin :Saruboceq:
Bu arada artık durumuzuzu tüm sülale biliyor.Bizzat ben acıkladım.Sanki üstümden büyük bir yük kalktı.Özellikle gitmeden hemen önce söledimki yorumları duymayayım.
Ama korktuğum kadar zor olmadı.Herkes önemli olan sizin sağlığınız gerisi bos dedi.
En zor kısmı ise ilk söylediğiniz an .Yengemin 10 yıl cocuğu olmadı.Duyarduymaz ağlamaya basladı cünkü yasadıklarımızı en iyi o biliyor.Tabi onu görünce bende daha fazla dayanamadım senağlama
Ama şimdi iyiyim cok sükür.Rabbime güveniyorum sadece.
Derdimiz büyük ama Rabbimiz derdimizden büyük cok sükür :Saruboceq:
Şimdi içim umut dolu gidiyorum ,umarım dönüşte içimde bebişlerimle geri dönerim.
Haklarınızı helal edin canlarım.Ve ne olur bize bol bol dua edin.
Allah hepinizden razı olsun :1hug: Sİzleri cok seviyorummma.s.
(Haberleri Banbandan alabilirsiniz sanırım.Evde internet yok.)
CANIM BENİM DUALARIM SENİNLE MERAK ETME İNAN YAZDIKLARINI OKUYUNCA BENİMDE İÇİM DOLDU EVET BİZİ BİZİM DURUMUMUZU ÇEKENLER ANLAR ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN SENİ KOCAMAN ŞenizKENDİNE ÇOK İYİ BAK VE İYİ HABERLERLE HEMEN DÖN CANIM...........:a015:Canım arkadaslarım artık hazırım.
Valizimizi topladık.Eşimin artık son olarak kullanacağı ilaçlarıda aldık.
Saat 22.30 da yola cıkıyoruz.Umut tüp bebek , Emre Bakırcıoğlu yapıcak tedaviyi.
Bundan sonrası Rabbime kaldı.Katından tüm dileyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin insallah.
Emeklerimizi bosa cıkarmasın.:Saruboceq: Kolaylıklar versin :Saruboceq:
Bu arada artık durumuzuzu tüm sülale biliyor.Bizzat ben acıkladım.Sanki üstümden büyük bir yük kalktı.Özellikle gitmeden hemen önce söledimki yorumları duymayayım.
Ama korktuğum kadar zor olmadı.Herkes önemli olan sizin sağlığınız gerisi bos dedi.
En zor kısmı ise ilk söylediğiniz an .Yengemin 10 yıl cocuğu olmadı.Duyarduymaz ağlamaya basladı cünkü yasadıklarımızı en iyi o biliyor.Tabi onu görünce bende daha fazla dayanamadım senağlama
Ama şimdi iyiyim cok sükür.Rabbime güveniyorum sadece.
Derdimiz büyük ama Rabbimiz derdimizden büyük cok sükür :Saruboceq:
Şimdi içim umut dolu gidiyorum ,umarım dönüşte içimde bebişlerimle geri dönerim.
Haklarınızı helal edin canlarım.Ve ne olur bize bol bol dua edin.
Allah hepinizden razı olsun :1hug: Sİzleri cok seviyorummma.s.
(Haberleri Banbandan alabilirsiniz sanırım.Evde internet yok.)