Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banban sen nasılsın canım ne gÜzel dİmİ belkİ vavelya kısa bİrsÜre sonra kavuŞacak bebegİne İnŞallah darısı bİzlere İnŞallah hayırlısıyla.........
Canım arkadaslarım artık hazırım.
Valizimizi topladık.Eşimin artık son olarak kullanacağı ilaçlarıda aldık.
Saat 22.30 da yola cıkıyoruz.Umut tüp bebek , Emre Bakırcıoğlu yapıcak tedaviyi.
Bundan sonrası Rabbime kaldı.Katından tüm dileyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin insallah.
Emeklerimizi bosa cıkarmasın.:Saruboceq: Kolaylıklar versin :Saruboceq:
Bu arada artık durumuzuzu tüm sülale biliyor.Bizzat ben acıkladım.Sanki üstümden büyük bir yük kalktı.Özellikle gitmeden hemen önce söledimki yorumları duymayayım.
Ama korktuğum kadar zor olmadı.Herkes önemli olan sizin sağlığınız gerisi bos dedi.
En zor kısmı ise ilk söylediğiniz an .Yengemin 10 yıl cocuğu olmadı.Duyarduymaz ağlamaya basladı cünkü yasadıklarımızı en iyi o biliyor.Tabi onu görünce bende daha fazla dayanamadım senağlama
Ama şimdi iyiyim cok sükür.Rabbime güveniyorum sadece.
Derdimiz büyük ama Rabbimiz derdimizden büyük cok sükür :Saruboceq:
Şimdi içim umut dolu gidiyorum ,umarım dönüşte içimde bebişlerimle geri dönerim.
Haklarınızı helal edin canlarım.Ve ne olur bize bol bol dua edin.
Allah hepinizden razı olsun :1hug: Sİzleri cok seviyorummma.s.
(Haberleri Banbandan alabilirsiniz sanırım.Evde internet yok.)
Vavelyacım içim içime sığmıyor sanki hem seni 40 yıldır tanıyo gibiyim hem burdan dönüşünün bebeklerin![]()
ile olacağına o kadar çok inanıyor ve hissediyorum ki içim umutla dolu inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.
vaveylacıgım hayır içinde git bebişlerle gel bizde teyze olalım inşallah
kızlar bugün dr gittim tüpbebek sürecinde kullandıgım ignelerle aşırı büyüyen ve sperm bulunamadıgı için toplanamayan yumuşlardan dolayı ters tepki vermiş ve kist oluşmuş yaklaşık 2.5 cm kist oldugu içinde düzenim bozulmuş ilaç verdi bakalıminşallah gecer yaklaşık 15 gün sonra birdaha gidicem eger kist gitmemiş olursa tedavi devam etcek yani aldıgıız agır hormon igneleri neden oluyormuş
birde kadının kendinden sperm olması hz.meryemde oldu ben bunu ilk düydüğümda aklıma hz meryem aklıma geldi yaparmısın dersen bu konuda verilcek olan din alimlerinin ve eşimin fikrine baglı ama soguk geliyor nedense
kızlar bugün dr gittim tüpbebek sürecinde kullandıgım ignelerle aşırı büyüyen ve sperm bulunamadıgı için toplanamayan yumuşlardan dolayı ters tepki vermiş ve kist oluşmuş yaklaşık 2.5 cm kist oldugu içinde düzenim bozulmuş ilaç verdi bakalıminşallah gecer yaklaşık 15 gün sonra birdaha gidicem eger kist gitmemiş olursa tedavi devam etcek yani aldıgıız agır hormon igneleri neden oluyormuş
birde kadının kendinden sperm olması hz.meryemde oldu ben bunu ilk düydüğümda aklıma hz meryem aklıma geldi yaparmısın dersen bu konuda verilcek olan din alimlerinin ve eşimin fikrine baglı ama soguk geliyor nedense
evet olma ihtimali yuksek canim deneyebilirsiniz ama sperm analizinizi birkerede birakmayin bence birkac kere deneyin sonra ameliyata gecin..hic belli olmazArkadaşlar ben aranıza yeni atıldım .bir buçuk yıllık evliyiz ve ocak ayında eşimde azospermi tanısına varıldı. Kadın doğum doktorum İzmirde Ege Ünivsitesinde Barış Altay adında bir ürolog önerdi . Eşim 7 yaşında inmemiş testis ameliyetı olmuş. Nisanda gidp ürologla görüşücez eğer olumlu sonuç alırsak yaza mikrotese yapılacak. Sizce ihtimal var mı... Sperm bulunurmu? Çok endişe ediyorum.
keciboynuzunu ben sordum memorial hastanesinin yöneticisi semra kahramana..iki kez sperm analizi yaptırdık.Keçi boynuzu pekmezi falan önerdilr .Birazkullandı ama onlarda hormonları etkiliyomuş sanırım.Umarım herkes kısasürede bebişine kavuşur
Kusura bakmayın hiç kimseyle konuşamıyorum. Ancak halimden siz anlarsınız diye düşündüm.O yüzden hemen bugün üye oldum .Ard arda soruorum sorularıda. Ama fatoşçum evt olma ihtimali yüksek demişsin ya umut ışığı oldun bana... Çok teşekkür ederim çok sıkıntlıyım bu aralar. zaman hemen geçsin izmire gidelim diye bekliyoru.İyi ya da kötü belli olsun.
Arkadaşlar ben aranıza yeni atıldım .bir buçuk yıllık evliyiz ve ocak ayında eşimde azospermi tanısına varıldı. Kadın doğum doktorum İzmirde Ege Ünivsitesinde Barış Altay adında bir ürolog önerdi . Eşim 7 yaşında inmemiş testis ameliyetı olmuş. Nisanda gidp ürologla görüşücez eğer olumlu sonuç alırsak yaza mikrotese yapılacak. Sizce ihtimal var mı... Sperm bulunurmu? Çok endişe ediyorum.