Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok sağol şuan emre hoca hangi hastahanede ücret nekadar alıyor

canım emre bey alman hastanesi bahçeci kliniği ve umut tüp bebek merkezinde üçündede görevc yapıyor bu konuda çok hastası var ve en çok mikrotese yapan doktorlardan birisi deneyimli yani ücreti 150 tl verdik bahçeciye gidiyoruz biz memnunuz zaten sadece bi öngörüşmemiz oldu tam tedaviye iki ay sonra başlıycaz vaktin varsa o zaman daha çok bilgi veririm ama mutlaka tedavi olup sonuçlanan kişiler vardır burda görünce cevap yazarlar geçmiş olsun..

selam kızlar nasılsınız ben üzgünüm 3 aydır bitkiseller kürler uyguladık bugün eşim spermiyogram yaptırdı çıkmadı yani sonuç dgişmedi spermiyogrami yapan arkadaşımdı oda emre bakırcıoglunu arıyor diyor bişey çıkmadı o yüzden yıkama yapamıyoruz diye yani yıkamalı spermiyogram dahi olmadı kızlar bişey sorcam ykamalı spermiyogram yaptıran arkadaşlar sizlerde nasl yapıldı bize olmayan spermin yıkaması olmaz dediler kızlar sizde sperm varmı ki yıkamalı yapıyorlar bizde hiç yok nebilim başı yada sadece kuyruk olarak gelişmemiş bile yok bomboş merak ettim kızlar sizlere nasıl yıkalı yaptılar

selam kızlar nasılsınız ben üzgünüm 3 aydır bitkiseller kürler uyguladık bugün eşim spermiyogram yaptırdı çıkmadı yani sonuç dgişmedi spermiyogrami yapan arkadaşımdı oda emre bakırcıoglunu arıyor diyor bişey çıkmadı o yüzden yıkama yapamıyoruz diye yani yıkamalı spermiyogram dahi olmadı kızlar bişey sorcam ykamalı spermiyogram yaptıran arkadaşlar sizlerde nasl yapıldı bize olmayan spermin yıkaması olmaz dediler kızlar sizde sperm varmı ki yıkamalı yapıyorlar bizde hiç yok nebilim başı yada sadece kuyruk olarak gelişmemiş bile yok bomboş merak ettim kızlar sizlere nasıl yıkalı yaptılar

canım benim üzme canını bende 1 ay önce yaşadım bu durumu bizimde çıkmamıştı yıkıldım bilmiyorum canım bizde yaptırmadık yıkamalı zaten başıda olsa çıkmıyo galiba canım bizim gelişmemiş vardı ama o da tesede çıktı onları yıkamalıda buluyolarmıymış merak ettim :teselli:

biz sperm analizi yaptırdığımızda test sonucunda şöyle yazıyordu :
"doğrudan yapılan incelemede sperm hücresi görülemedi. konsantrasyon yöntemi ile yapılan incelemede 5 adet sperm hücresi görüldü"
sanırım bu şu demek : normal incelemede sperm bulunamamış, yıkamalı yapınca 5 adet bulunmuş.
ama emin değilim. yine de bilen varsa söylesin.

iyi akşamlar kızlarrrrrr. .... benim kırmızılar en sonunda teşrif etti geldi çok zahmet oldu ama yinede geldi sevinimmi üzülimmi bilmiyorum olsam bi dert olmasam bi dert ya kadın olmak ne zor yahu

canım çok sağol şuan emre hoca hangi hastahanede ücret nekadar alıyor[/QUOTE
biz umut tüp bebekte yaptırdık. ilk kontrolde bizden hiç para almadılar,eşim test sonuçlarını gösterde,kontrol oldu. ondan hormon testi istedi emre bey, sonuçlar normal çıktı,direk mikrotesa yapalım o zaman dedi. geçen sene binikiyüz lira tesa ameliyatına verdik. emre beyden çok memnun kaldı eşim.

eyü geceler karularrrrrrrrrrrrr........ bi ben kalmışım buralarda bende gidem bari

günaydın kızlar ceo sana bişe sorcam canım siz cebecide t bebek yaptırcaksınız dimi orası nasıl merkez olarark kaan aydos orada çalışıyomuş teşekkürler

canım emre bey alman hastanesi bahçeci kliniği ve umut tüp bebek merkezinde üçündede görevc yapıyor bu konuda çok hastası var ve en çok mikrotese yapan doktorlardan birisi deneyimli yani ücreti 150 tl verdik bahçeciye gidiyoruz biz memnunuz zaten sadece bi öngörüşmemiz oldu tam tedaviye iki ay sonra başlıycaz vaktin varsa o zaman daha çok bilgi veririm ama mutlaka tedavi olup sonuçlanan kişiler vardır burda görünce cevap yazarlar geçmiş olsun..

teşekkürler canım bilgilerin için evet canım yazışalım sen tecrğbelerini anlatırsan sevinirim biz mayıs gibi düşünüyoruz

günaydın kızlar ceo sana bişe sorcam canım siz cebecide t bebek yaptırcaksınız dimi orası nasıl merkez olarark kaan aydos orada çalışıyomuş teşekkürler

canım istanbulda da emre bakırcıoğlu, ankarada da kaan aydos diyorlar. yani hastane hakkında tam detaylı bilgi veremiyorum henüz yaptırmadık bişey çünkü. sadece muayene olduk. ama doktorun söylediğine göre herşey orada yapılacak. tekrar detaylı görüşmeye gidicem. gittikten sonra bilgi veririm.

biz sperm analizi yaptırdığımızda test sonucunda şöyle yazıyordu :
"doğrudan yapılan incelemede sperm hücresi görülemedi. konsantrasyon yöntemi ile yapılan incelemede 5 adet sperm hücresi görüldü"
sanırım bu şu demek : normal incelemede sperm bulunamamış, yıkamalı yapınca 5 adet bulunmuş.
ama emin değilim. yine de bilen varsa söylesin.
canim yanlis bilgi vermek istemiyorum ama anladigim kadariyla...sperm yok ama kök hucre var..buda iyi birsey yani tese felan olsa belki cikabilir...benim anladigim bu canim

[

kızlr gene kimse yok dünkü test sonucu çok üzdü yani nebilim ama diyorum kendime eşim çok hastalındı 1 hafta ateşler içinde yandı baya ilaç kullandı halada iyileşmiş degil belki ondan degişiklik olmamıştır Alah büyük halimizi biliyor inşallah olur dimi

hayırlı günler kızlar...zamancım belki dediğin gibi olmuştur eşinin hastalığından kullandığı ilaçlardan olmuştur eşin tamamen iyileştiğinde ilaçlar biraz vucutttan atıldığında tekrara testi yineleyin canım belki bu sefer bir mucize olur sizi şaşırtır allah hakkımzda hayırlısını versin

kızlar ben gezmeye gidiyorum bir duş alıp çıkacam akşam kismet olursa görüşürüz kendinize iyi davranınŞeniz

kızlr gene kimse yok dünkü test sonucu çok üzdü yani nebilim ama diyorum kendime eşim çok hastalındı 1 hafta ateşler içinde yandı baya ilaç kullandı halada iyileşmiş degil belki ondan degişiklik olmamıştır Alah büyük halimizi biliyor inşallah olur dimi

canım öncelikle çok geçmiş olsun bizde sizin gibi 2 hafta önce test yenilemey gittik ama sonuç sıfırdı güçlü ol canım biz micro tese düşünüyoz sizin doktorunuz kim allah yardımcımız olsun

mrb zamancım. üzülme arkadaşım. eğer antibiyotik felan kullandıysa eşin onunda etkisi olmuş olabilir. microtese ile bulunma şansı var en azında ona şükret bence. hayırlısı olsun canım. hep ümit ediyoruz keşke 1 kaçtane olsun sağlıklı çıksa diye ama olmayınca olmuyor. bizde 2 kez yaptırdık ama yıkama yapıldımı yapılmadımı nasıl yapılıyor bilmiyorum.sizlerden öğreneceğim bende.

canım öncelikle geçmiş olsun ben antibiyotik kullanımının spermleri geçici olarak etkilediğini duymuştum eşin kullandımı antibiyotik bide ateşlenmiş filan üzülme bu kadar biraz bekleyip tekrar yaptırın belki değişiklik olur canım inşallah moralde çok önemli üzme kendini bu kadar rabbim şifa versin inşallah

hayırlısı olsun banbancım iletirsin vavelyayada mersıne tasınmanıza da sevındım ne güzel arkadasda edındınız kib.haberlerinizi beklıyoz..

Zamancim santrifüj yapılıyor özel bir teknikle ondan sonra tekrar bakılıyor genelde santifüj sonucunda 3-4-7-8 tane sperm bulunabiliyor. Benim eşimdede sperm sayısı 0 yazıyordu not olarakta şöyle yazmışlardı santrifüj(yıkama) sonrası lab üzerinde 7-8 tane immotil sperm gözlenmiştir. Bence sperm testi yapatırırken santrifüj yapan bir yer olsun. Sonucta yıkama sonrası sperm bulunabiliyorsa bu şu demek oluyor vücut sperm üretiyor ve şans var.

kızlar nasılsınız bu aralar pek giremiyorum halamın bazı sorunları var onun yanına gidiyorum ,sizler nasılsınız arkadaşlar...

Back
X