Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zamancim santrifüj yapılıyor özel bir teknikle ondan sonra tekrar bakılıyor genelde santifüj sonucunda 3-4-7-8 tane sperm bulunabiliyor. Benim eşimdede sperm sayısı 0 yazıyordu not olarakta şöyle yazmışlardı santrifüj(yıkama) sonrası lab üzerinde 7-8 tane immotil sperm gözlenmiştir. Bence sperm testi yapatırırken santrifüj yapan bir yer olsun. Sonucta yıkama sonrası sperm bulunabiliyorsa bu şu demek oluyor vücut sperm üretiyor ve şans var.

arkadaşım benim eşimdede sperm sayısı sıfır üç kere test yaptık sonuç gene aynıydı bu dediğin yıkamalı sperm testi nerede yapılıyor

kızlr gene kimse yok dünkü test sonucu çok üzdü yani nebilim ama diyorum kendime eşim çok hastalındı 1 hafta ateşler içinde yandı baya ilaç kullandı halada iyileşmiş degil belki ondan degişiklik olmamıştır Alah büyük halimizi biliyor inşallah olur dimi

Zamancım eşin antibiyotik kullanmışsa kesin etkiler çünkü antibiyotiğin sperm üzerinde olumsuz etkileri varmış.Siz 1 ay sonra bence tekrarlatın spermiogramı vucut ilaç etkilerinide atmış olur.Birde santrifürüj sistemi yani yıkamalı sperm testini benim bildiğim hiç sperm olmasada yapmaları lazım çünkü yıkama işleminden sonra bulunn detaylar çok önemli biz her yaptırdığımızda yıkamalı istiyoruz ne olur ne olmaz.Umut tüp bebekte yapıyorlar.

hayırlısı olsun banbancım iletirsin vavelyayada mersıne tasınmanıza da sevındım ne güzel arkadasda edındınız kib.haberlerinizi beklıyoz..
Sağol tülaycım hayırlı olsun dileklerini ileteceğim inşallah.Mersin içinde hayırlısı bakalım zaman neler gösterecek

kızlar nasılsınız bu aralar pek giremiyorum halamın bazı sorunları var onun yanına gidiyorum ,sizler nasılsınız arkadaşlar...

Merhaba belgin biz iyiyiz sen nasılsın canım.İnaşallah önemli sorunlar yoktur.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız bakalım yılmadan devam inşallah olucak hem ilk mtesede sperm yoktu ama spermin evreleri emre beyde bu iyi bişey demişti inşallah busferki mtesede çıkacak inşallah hepimiz hamiş olcaz

zaman arkadaşım siz daha önce m tese olmuşmuydunuz oradamı çıkmadı bizde m tese olcazda korkuyorum ilkinde çıkmazsa ikincide çıkma şansı varmıymış bide sizin sebep hormonelmiydi

kısssss sevgidolu senin bu soruların olmasa bu topiğin sayfaları nasıl ilerleyecekti demi?

sevgidolu sabırlıbekleyişin bir çocuğu var yanlış hatırlamıyosam bi kaç gün önce öyle yazmıştı canım

kız caneylom diğer topikte okudum kocişle kavga etmişiniz sinirliymişsin ondanmı yazmıyon kız....hem sen demiyomuydun benim koca konuşmaz evde sessiz diye tabi adama içir yedir oda spermlere etki etmedi çenesini etkiledi demişikayetçi olmaya başladı...........kız şaka yapıyom haaaaaaaaaa

benim kociş alıştı ne versem yeyip içiyor sesi çıkmıyor adam bitki çaylarını sevmezdi evde olduğunda hani bitki çayı yapmıyonmu diyo yada senin araştırma ürünlerinden yokmu deyip dalga geçiyor ne yapsın yemesinde yoksa benim meşhur çeneme mazur kalacak

kızlar geçenlerde gökmen diye biri amerikada bir ilaç olduğunu hatta sitenin linkinide vermişti ama nevro silmiş bulamıyorum siz hatırlıyonuzmu benim koca ingilizce biliyor bugün evde ona söylicektim baksın diye ama yok silinmiş bide oraları araştıralım eksik kalmayalım amerikalardan

slm arkadaslar ben yeni katıldım benimde esimazospermi 10 yıllık evliyiz sonuclar iyi cıktı ama genetik olumsuz kromozomlarda kopukcuklar varmış oda sperm üretimi yapmıyormuş eskişehirde hikmet hassa tup bebek tedavisini uygulamadı bizde boyle bir imkan yok tavsiyem daha gelişmiş hastane ama genede zor evlatlşık alın dedi

Back
X