Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
harzemcim kaynanatör engeline takıldı canım heralde hiç gelmilo bu aralar :((

günaydın kızlar hayırlı cumalar
belincigim yazmıştım ama gene yazım kaan bey keçiboynuzu ve incir mutlaka dedi bende kürlerini yapıyorum olurmu dedim oda yedirde nasıl yedirirsen yedir dedi

zamancım hoşgeldın günaydın ben hala kararsızım incirimi yedirsem kürünümü yedirsem yAAAAA yardım edin bana allahım kurtar bizleri şu dertden...

mrb.kızlar çok sevındım yaaa ealnas hayırlı olsun:nazar::nazar: Allah güle güle büyütmeyi nasıp etsın
kaç haftalık doğdu şimdi kilosu nsl bebişin kızlar...:teytey::teytey:

slm gelincik tedavim uzun protokol doktorum müctecep by sanırım; bizim işler biraz garip olduğu için (bir den sperm bulununca acele ile ilk doktorda başladık )incelemedik yani

tülaycım siz dondurulmuş spermlerimi kullandınız. bizimde ilk tedaviden kalanları dondurdular. acaba kaliteleri iyi olurmu diye şüphelerim var.ama sen hamilesin o yüzden biraz ümitlendim açıkcası.

slm gelincik tedavim uzun protokol doktorum müctecep by sanırım; bizim işler biraz garip olduğu için (bir den sperm bulununca acele ile ilk doktorda başladık )incelemedik yani

mrb canım. müstecep beyle bikeresinde telfonda konuşmuştuk.iyi birine benziyor. zaten ekip olarak çalışıyorlar.uzun protokol ne kadar sürermiş bilgin varmı. lucrinde başka hangi iğneleri verdi.

arkadaşlar nasılsınız ben artık kararımı kesin verdim sayılır nasipse mayısta satart dicez inşallah güzel bişekilde başlar güzel bi şekilde tedavimi bititririrm umarım hepimiz bigün anne oluruz hatta en kısa zamanda çok zor bu belirsizlikler

laremciğim şimdi sizin normal çıkış oluyo değilmi canım bizimde iki ay sonra belli olcak olup olmıcağı bizde kaan aydosun hastasıyız bizede iki ilaç verdi

banbancığım sen nasılsın bakalım

iyiyim canım nasıl olsun evdeyim iş hayatına biraz ara verdim.Kayınvalideler burda onlarla biraz zaman geçiyorum.sayfaları okudum da negüzel yaa herkes işin ucundan başlamış bişeyler yapmaya tedavi amaçlı ama bizde tık yok hiç birşey içimden geçmiyor

evet eşimde normal çıkış oldu ve devam ediyor .UZUN protokol olarak devam ediyorum ;14 gün lucrin kullandım fakat halen hastalanmadım (vücut tepki verdi herhade normalde hastalanmam gerekiyordu) lucrinden sonra bana verilen ilaç gonalf (yumurta büyütmek ,geliştirmek) için verilen iğne oda bünyeden bünyeye değişiyor fakat 10 gün gibi kullanılıyor,sonrada çatlatma iğnesi 2 gün ve yumurta toplama ; en fazla 3gün ile 6 gün sonrada transfer inş...
toplamda 1 ay gibi olması gerekyor aksi bir durum olmazsa tabiiii...Çarşamba günü hastanedeydim ve 15-20 gün sürer daha dediler ama ;vücüt tepki vermeye devam ederse belkide bu ay iptal edilir diye düşünüyorum;stres yapmamam lazım ama olmuyor ki
senağlama

evet eşimde normal çıkış oldu ve devam ediyor .UZUN protokol olarak devam ediyorum ;14 gün lucrin kullandım fakat halen hastalanmadım (vücut tepki verdi herhade normalde hastalanmam gerekiyordu) lucrinden sonra bana verilen ilaç gonalf (yumurta büyütmek ,geliştirmek) için verilen iğne oda bünyeden bünyeye değişiyor fakat 10 gün gibi kullanılıyor,sonrada çatlatma iğnesi 2 gün ve yumurta toplama ; en fazla 3gün ile 6 gün sonrada transfer inş...
toplamda 1 ay gibi olması gerekyor aksi bir durum olmazsa tabiiii...Çarşamba günü hastanedeydim ve 15-20 gün sürer daha dediler ama ;vücüt tepki vermeye devam ederse belkide bu ay iptal edilir diye düşünüyorum;stres yapmamam lazım ama olmuyor ki
senağlama

stres yapmamak insanın elinde değil ama sen tedavi sonrasında hamile kalacağını düşün rahatlamaya çalış canım.inşallah öyle bişey olmaz tedavin hayırlısı ile devam eder.aklına olumsuzluklar getirme.

laremciğim inşallah herşey yolunda gider banbancığım inş sende en kısa zamanda başlarsın hakkımızda hayırlısı canım

Back
X