Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaaa biz hala bekliyoruz bakalım ne olacak hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:amin canım sen ne yaptın ateşbelginim tedaviye ne zaman başlıyosunuz
slm gelincik tedavim uzun protokol doktorum müctecep by sanırım; bizim işler biraz garip olduğu için (bir den sperm bulununca acele ile ilk doktorda başladık )incelemedik yani
banbancığım sen nasılsın bakalım
evet eşimde normal çıkış oldu ve devam ediyor .UZUN protokol olarak devam ediyorum ;14 gün lucrin kullandım fakat halen hastalanmadım (vücut tepki verdi herhade normalde hastalanmam gerekiyordu) lucrinden sonra bana verilen ilaç gonalf (yumurta büyütmek ,geliştirmek) için verilen iğne oda bünyeden bünyeye değişiyor fakat 10 gün gibi kullanılıyor,sonrada çatlatma iğnesi 2 gün ve yumurta toplama ; en fazla 3gün ile 6 gün sonrada transfer inş...
toplamda 1 ay gibi olması gerekyor aksi bir durum olmazsa tabiiii...Çarşamba günü hastanedeydim ve 15-20 gün sürer daha dediler ama ;vücüt tepki vermeye devam ederse belkide bu ay iptal edilir diye düşünüyorum;stres yapmamam lazım ama olmuyor ki
senağlama