Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi bakalım sıra sende sevgidolu hayırlısıyla inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz
harzem bacı kaynınlarla aranda olanlar gercekten hoş degil ama sen onları göz önüne alıpta bebiş fikrinden uzaklaşma Allah tan zaten hayırlısını istiyorsun inşallah olur birde bacım onlar anladıgım kadarıyla ah almışlar nimetin şükrü aslı ile olur nisbet yaparak degil evlatda nimettir onun şükrünü hayır dua ve salih bir şekilde yetiştirme ile yapılır başkalarını kıskandırma ile degil halbuki onlarda çekmiş bu acıyı halden anlamaları lazımdı boşver şekerim Alah büyüktür hastalıgınada inşallah şifa bulursun

canım ben çarşamba alıyorum bizimki tüp bebek fiyatına dahil bilmiyorum ne kadar olduğunu canım benim inşallah ikimizde peş peşe hamile haberini veririz hadi bakalım

zamancığım sağol canım inşallah bigün hepimizin bebişleri olcak bak şuan ezan okunuyor allahım dualarımızı kabul etsin

s.a hatunlar bizim ebriyolar 5.günü kadar dayanmıştı gayet iyi kaliteydi ;ama olmadı olsun demek zamanı var .Şimdi dondurulmuş emb.var 3 tane karar veremedim acaba yeni baştan mı yokda dondurulmuşlar mı bakalım hayırlısı diyoruz.Hepinizden ALLAH razı olsun inş. en kısa zamanda hep beraber alırız şu tembel bebekleri bir türlü gelmiyorlar kaydirigubbakcemile3 ELh şimdi daha iyiyim insan sabretmeyi öğreniyor...

gülencim biz ankara hacettepe üniversite hastanesinde tüp bebek bölümünde yaptırdık .....benim kaynım azosperm değildi morfoloji sorunu vardı gerçi eşindede problemler çoktu.......benim eşimin bütün ailesi biliyor kardeşleri annesi babası yani benimde ailemin hepsi biliyor ama aileler dışında kimseler bilmiyor...gerçi eşimin annesinin kafasına pek girmiyor galiba oğluna konduramıyor ama kabul etmek anlamak zorunda eşimde üstüne bastıra bastıra söylüyor amma neyse

çoğalmışlar canım ama malesef birşeyler yazmadan kaçıyolar geri..... ....benim kociş yok pc başına oturdum sörf yapıyorum o sayfa bu sayfa gez dur bakalım nerde duracağım

merhaba arkadaşlar nasılsınız.birkaç gündür giremedim siteye.kızlar gelişmeler nasıl hayırlı haberler vardır inşalllah.sevgidolu arkadaşım ne oldu sizin ameliyat işi,sizde bizim gibi ertelediniz galiba.

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır giremiyorum sevgidolu arkadasım tedavin baslıyormus bol sanslar ALLAH hep yanınızda olsun inanıyorum hersey yolunda gidecek iğnelerin faydasını goreceksin iyi haberlerini bekliydrum. tam olarak belli mi ne zaman tese olacaksınız ve nerede olmaya karar verdiniz? Dualarımız sizinle ....

günaydın kızlar gelincik hoşgeldin nerelerdesin uzun zamandır yoksun inşallah herşey yolundadır...

sevgidolu inşallah bebegine yakında kavuşursunda kurtulursun bu dertten hepimiz inşallah kurtuluruz...

selam kızlar nasılsınız ben gene iyi degilim geldimi herşey üst üste geliyor imtahan işte ne yaparsın ördeklerimi geçe bogmuş köpekler yuvaya girip parçalamışlar sabah onları öyle görünce çok kötü oldum çok agladım ama eşime dedim neolur şu yuvanın açıklarını kapa diye yok bişey olmaz dedi durdu kocamanda olmuşlardı ufacıklardı evde büyüttüm sonra yuvaya aldık çok üzgünüm

belginciğim hayırlı olsun gayet iii bence embriyoların işallah 11 gün sonra tuttugunuda duyarız burdan senıde artık tüp bebek bölümüne beklrz kendini fazla yorma lütfen yat dinlen ben 12 gün boyunca annemde kaldım evden cıkmadım progestron iğnelerimi evde vuruldum sadece 2 kez duş aldm okadar dikkat et kendine canım bizim durumumuz farklı çünkü diğerleri gibi çok deneme hakkkımız yok hayırlısı olsun tutucagını tahmın ediyorum canım yaa bu bölümün hamıleleride artsın lütfen..Kızlar girdim usg prof.bişey göremedim sağlık durumları gayet iyi dedi amnıyosenteze gerek duymadı sorun yok dedi ama testisler gözüküyo usgda onu doğdukdan sonrada kontrol edıceksınız siz değil her bebeğin bakılması lazım dedi içine düşmemiş olablr dedi küçükken farketmek gerekiyomuş bildiğimiz gibi rahatladım biraz çok şükür.

canım benim tülaycıgım keşke tutunmuş olsalardı sanırım dün gülencimle aramızda geçen konuşmayı okudun fakat o emriyolarımı iki yıl önce kaybettim tutunmadı arkadaşım ama inşallah bidaki sefere senin dedigin gibi olur arkadaşım belkide allah söyletti seni çünkü yakın bir zamanda tekrar başlıyacagız tedaviye canım keşke olsaydı keşke inan çok duygulandım şimdi ama sen üzülme sakın yanlış anlamışsın ama olsun inşallah gerçekleşir hamilelerin duası kabul olur arkadaşım inşallah bende o günleri görürüm.AMıNNN

zaman canım üzme kendini arkadaşım napalım allahım başka acılar göstermesin haklısın bak büyüt sonrada sonuç bu tabiki zor ama üzme kendini...

larem 5.güne kadar gitmesi banada bi umut sanırım caneylomunda 5.güne gitmişti bende 2. denememde 5.güne takmış durumdayım.. korkuyorum çok ama bakalım ne olacak..
harzem canım inşallah sizede bi care olur arkadaşım iyi bir merlezde tekrar denemenizi öneriirm size canım..
zamancım ördeklerin için üzüldüm başınız saolsun benimde evimde balıklaırm var tatile gidiyorum bugün 10 gün olmuyacağım kimse bakmak istemiyor öleceklermi acaba yemek vermesi için babamlara vericem anhtarı ama hep fazla verdiğinden dolayı ölüyolar.. off
sevgi dolu şekerim hayırlı olsun bende bugün başladım lucrine artık harbiden tedaviye girmiş oldum

gülencim hadi hayırlısı canım inşallah kısa zaman sonra hamileyim arkadaşlar diye sevinçle haykırırsın arkadaşım...

larem 5.güne kadar gitmesi banada bi umut sanırım caneylomunda 5.güne gitmişti bende 2. denememde 5.güne takmış durumdayım.. korkuyorum çok ama bakalım ne olacak..
harzem canım inşallah sizede bi care olur arkadaşım iyi bir merlezde tekrar denemenizi öneriirm size canım..
zamancım ördeklerin için üzüldüm başınız saolsun benimde evimde balıklaırm var tatile gidiyorum bugün 10 gün olmuyacağım kimse bakmak istemiyor öleceklermi acaba yemek vermesi için babamlara vericem anhtarı ama hep fazla verdiğinden dolayı ölüyolar.. off
sevgi dolu şekerim hayırlı olsun bende bugün başladım lucrine artık harbiden tedaviye girmiş oldum
canım benim teşk ediyorum seninde iğnelerin hayırlı olsun inşallah tedavin güzel sonuç vercek yalnız ben lucrini kullanmasını pek anlamafım ya bide adet günümüz normaldekinden erkenmi geçmi gelir acaba bu iğne ile

Back
X