Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar nasılsınız.birkaç gündür giremedim siteye.kızlar gelişmeler nasıl hayırlı haberler vardır inşalllah.sevgidolu arkadaşım ne oldu sizin ameliyat işi,sizde bizim gibi ertelediniz galiba.
yok canım microtese ertelemedik eşim eğer çıkmazsa olcak hala iğne tedavisi devam bende tüp bebek tedavisi ilaçlarını kullanıyorum bugün iğnelerim çarşamba başlıcam inşallah canım sizin ne oldu siz zaten ameliyat olmamışmıydınız tedavimiz genartta canım

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır giremiyorum sevgidolu arkadasım tedavin baslıyormus bol sanslar ALLAH hep yanınızda olsun inanıyorum hersey yolunda gidecek iğnelerin faydasını goreceksin iyi haberlerini bekliydrum. tam olarak belli mi ne zaman tese olacaksınız ve nerede olmaya karar verdiniz? Dualarımız sizinle ....
canım çok sağol şuanda tedavideyim iğnelere başlıcam kısmetse bugün desolet 14. haptayım eşim işte haziran gibi benim yumurtlar ne zaman toplanırsa onada tese yapılcak ama inşallah gerek kalmadan sperm bulunur merkez özelde genartta yaptırıyoruz canım inşallah hepimiz mutlu sona ulaşcaz

genartta başlamışlar belgincim..
bugün gene saplaıdm iğneyi bedenmime ama hiç umrumda değil yeeterki olsun artık .. eşimin ağladığını gördüm dün zaten.. kafam atık allah yardım etsin tutabileyim arrtk bebişlerimi.. çok istiyorum onları .. bu akşam bodruma gidiyorum 10 gün kadar yokum geldiğimde epey ilerlemiş olurum tedavide..
segidolu tüp bebek sayfasına lucrini nası vuracağını anlattım canım

merhaba kızlar
nasılsınız???????
sevgim ve gülencim hadi tedaviniz iyice ilerledi sonucu hayırlı olur inşaallah

merhaba kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim yeni tedaviye başlayan sevgidolu ve gülencim tedavileriniz hayırlı olsun canlarım inşallah inşallah kucak dolusu ikişer üçer bebişleriniz olsun
bildiğiniz gibi transferim oldu benim bugün dördüncü günüm transferim 5. gün oldu 17 tane embriyom oluştu iki tane orta kalite embriyo transfer ettiler ertesi günü dondurulup dondurulmayacağına karar vercez dediler ama malesef dondurulacak kadar kaliteli değilmiş kalan embriyolar üzülmeyin transfer ettiğimiz embriyolar tutunma şansı yüksek embriyolardı dediler ilkindede % 80 dediler ama olmamıştı hayırlısı allahtan hiçbişey hissetmiyorum ilkindede tıpkı zaman kardeşimin dediği gibi sperm bulundu artık bebeğimiz olcak diye düşünmüştüm ama sperm bulunması hiç bişeyin çözümü değil rabbim tamamına erdirsin inşallah hamile kalmakda iş değil kucağıma aldığım güne kadar tam bi sevinç yaşayamıycam tedavimin başından beri nötr davranıyorum hiçbişey hissetmiyorum dondurulmuş gibiyim ne seviniyorum ne üzülüyorum ne heyecanlanıyorum böyle biraz daha kolay oluyo bu tedaviyi atlatmak rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
durumuma gelince ilk iki gün bulantım şişkinliğim oldu ama şu an iyiyim ağrım sancım yok ama yatarak geçiiyorum zamanımı ailemin yanındayım yattığım içi giremiyorum nete 1 haftaya kadar haberimi veririm kızlar size inşallah ilk ikisi gibi olmaz sonuç üçüncü defa negatife insan nasıl alıştırabilirki kendini allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin hepinizi çok seviyorum ve çok iyi anlıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun şimdilik hoşçakalın....

caneylom inşallah bebişlerinin haberini alacağız canım bak bebişlerinin diyorum Allah söyletti çoğul olacak sanırım. ama olmazsada hiç üzülme sonuçta bu ihtimalde var ama inşallah olacak bu sefer dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz. dediğin gibi en azından sperm var belki bizde hiç sperm yok sen ihtimali deniyorsun biz ihtimalin ihtimalini deniyoruz. moralini yüksek tut canım benim inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunacaklar...

caneylom hayırlı olsun bebişlerin canım.........inşaallah tutunacaklar onlar annesine.......
ama sende nötr yerine pozitif ol lütfen bak senin şuan bulundugun halde olamayanlarda var vede diyorumki sonucu alana kadar hamilesin bunun tadını çıkar canım kardeşim....

SEVGıDOLU.canım senin eşin kanal tıkanıklığı ameliyatı olmayacakmıydı.ben onu soruyorum.canım benim eşim mikro tese ameliyatı oldu biz kanal tıkanıklığı ameliyatını erteledik dr.pek olumlu konuşmadı diye.biz şu anda tedaviye ara verdik ne zaman başlayacağımız belli değil.piskolejik olarak çok yıprandık düşüklerden sonra hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.senin tedavin nasıl gidiyor.

selam kızlar kabus bir günün ardıdan solugu topikte aldım caneylom hadi hayırlısı bacım ya sen nerde tedavi oldun ve bu kaçıncı evimde mtesedemi sperm bulundu ya ben unuttumda kızlar sizlerden hatırlayanda varsa cevap verirse sevinirim

evet zamancım mikrotesede bulundu bu üçüncü denememiz ameliyat olana kadar onu düşünüyoruz o günleri yaşıycazmı diye şimdi böyle insanoğluyuz işte rabbim bebeklerimize kavuştursun inşallah nzmhn sende haklısın canım en azından 12 günde olsa hamileyim dimi inşallah 9 ay sürer ....gülümse nzmyhn sevgidolu ve zaman kardeşim hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sizlere müjdeli haber veririrmde inşallah azospermli olarak ümitlerimiz bir damla daha artar
zamancım almanda denedik bahçecide ortak yani bilirsin işte......

artvinli arkadaşım eşimde kanal tıkanıklığı olup olmadığı belli değil öyle bir ameliyat oömıcak eşim doktor tıkanıklılık varsa bile biz onu bulamayız dedi bizim kanalarda problem yok canım

evet zamancım mikrotesede bulundu bu üçüncü denememiz ameliyat olana kadar onu düşünüyoruz o günleri yaşıycazmı diye şimdi böyle insanoğluyuz işte rabbim bebeklerimize kavuştursun inşallah nzmhn sende haklısın canım en azından 12 günde olsa hamileyim dimi inşallah 9 ay sürer ....gülümse nzmyhn sevgidolu ve zaman kardeşim hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sizlere müjdeli haber veririrmde inşallah azospermli olarak ümitlerimiz bir damla daha artar
zamancım almanda denedik bahçecide ortak yani bilirsin işte......
canım allahım bu sefer sizi ayırmasın dualarım seninle canım...:nazar:

ben geldim canlarçok erken bir saatte geldim demi......ne zaman fırsatını bulursam dalıyom topiğe .............zamancım ne oldu kız kabus dolu bir gün geçirdin ben merak ettim şimdi ............

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr.ben geç yattım amma erken kalktım son mesajda ilk masajda benden olsun bakem .....benim kociş sınava gitti bende tek kaldım tabi hemen pc başına neyse sizlere hayırlı mutlu hafta sonları kociş gelsin birde hava tamamen açılırsa balığa gideceğiz eğer fikir değiştirmezse bende o zamana kadar oyalanayım bari

günaydın arkadaşlar, sizi hep takip ediyorum ama yazmıyorum. ben eşim de azospermi. 6 ay önce tese oldu, sonuç yok, yaza istanbula gitmeyi planlıyoruz. emre bakırcıoğlu'na. bu arada nette mucize karışım isimli bir bal ginseng keçiboynuzu vs içeren bir ürün gördüm ve sipariş verdik. kullanıyor eşim. bu karışımla ilgili bilgisi olan var mı? kullanan varsa bilgi verebilir mi? teşekkürler

Back
X