Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mrb ben geldim nasılsınız bakalım biz tüp bebek tedavisine başladık sayılır diyarbakırdan bi merkezle görüştük eşim ürologla görüştü ve bize fostinum adında bir iğne verdi eşime bir ay kullanıp takrar gidecez siz hiç duydunuzmu bu iğnenin adını.. inş faydası olur eşime.. hepiniz öpüğyroum..
mawii hosgeldin aramıza ...
aynı kaderi paylasıyoruz benım esimde de inmemis testis problemi var tedavi gordu mu esiniz.. tek taraflım mı çift taraflı mı fsh lh değerlerı nasıl dusuk mu yuksek mi biraz anlatır mısın? mikro tese olacaksınız sanırım nerde yaptıracaksınız hangi doktora yaptıracaksınız biraz fazla soru sordum sanırım:)kaydirigubbakcemile3
zamancıgım geçen gün tekrar dr gideceginizi yazmıştın canım ne oldu aklıma geldi merak ettim...[/QamaUOTE]
bacım biliyorsun eşim ankara ist arası çalışıyor ama ankaraya gidemedi haftaya kaldı ankaraya gidince gene gidecek kaan aydosa sonra çetin harmankaya yada gidicek daha sonra karar vericez ve birinden başlaıcaz
hoşbulduk canım ewet tedavi gördü varikoselde vardı ameliyatını 2 kutu hap kullandı 3 ay sonra spermiogram testi yine 0 çıktı kan tahlilleri hormon tahlilleri hepsi çok iyi fsh olması gereken değerde sol tarafta problem var sağ taraf çok sağlıklı problem yok doktor şans olarak yorumladı  mikrotese olacak isterseniz hemen yapalım sperm bulunursa dondururuz tedavi başlar dedi isterseniz eşinin tedavisi başlasın sonra mikrotese yapılsın diyerek bize bıraktı bizde önce tedaviye başladık bulunan sperm çözülünce eriyip gitmesin diyebende bi problem yok Allaha şükür (hep böyle devam eder ) ginera ve vitaminle başladım lucrinle devam ettim yarına reglimin 3. günü tekrar kan tahlili yapılacak ultrasona gireceğim haftaya pazartesi bir daha gideceğim sonra yumurta toplama ve tarnsfer işlemleri olcak nasip olurda sperm bulunursa tabi canlı sperm tarnsferinde şans daha yüksek olugu için böyle seçtik biz izmirde smyrnada görüyoruz tedaviyi ve Allah ol dedikten sonra olmıcak bişi yoktur ben rahatım stresim yok doktor bu çok önemli dedi umarım Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder senın eşin gördümü hiç tedavi sizin değerleriniz nasıl ne aşamadasınız şimdi
mawiicim bizimde tek taraflı ama bizim hormonlardada problem var fsh lh değerleri dusuk hipo hastalığı var haftada 4 gun iğnemiz var kasım ayında mikro tese olucaz 6 ay tedavi surecimizi tamamlayacağız . birsey sormak istiyorum sağ yada sol testisin olması farklı durum teskil ediyormu acaba?
delikafadulden
bacım ben iyiym sen nasılsın haklısın belgin nerdeyse hergün yeni gelenler var bence kısırlıkta artış var gerçi bizimkisi kısırlaştırılmış anası babası tarafından ama olsun genede artışa katkı saglıyoruzdelikafadulden
canım geçen tv.de doktorun biri diyoki eskiden bayan kısırlığı daha fazlaymış şimdi hemen hemen aynı diyor ama gün geçtikçe erkek kısırlığı artıyormuş.hakkımıza hayırlısı buda bizim ayrıcalığım olsun artık. pes etmek yok ama şunu biliyorumki bu topiktekiler birbirinin halini anlıyor yüce rabbim hepimize çifter çifter versin
sağol canım benim ianşallah güzel temennilerin gerçek olur allahım çok büyük inşallah hepimiz hayırlısı ile anne olacağızgünaydın arkadaşlar. sizinle olmak bişeyler paylaşmak gerçekten çok güzel keşke başka bir sebebten dolayı paylaşımlarımız olsaydı ama kimbilir belki bir gün gebelik bölümünde paylaşımlarımız olur hepimiz oraya transfer oluruz.
harzemcim sağol canım sizler dularınızı eksik etmeyin yeter hepimiz yüzü güler inşallah.
belgincim kusura bakma görmedim her sayfaya hergün bakmaya zamanım olmadı untumadığın için teşekkür ederim.
zamancım çok üzüldüm ördeklerine ben çok severim hayvanları bende balık aldım varlıkları yoklukları belli olmuyor ama neyseki evde bizden başka canlılarda yaşıyor:)
sevgi dolu seninde tedavin inşallah hayırla sonuçlar ilk ve son olur. bizi teyze yaparsın.
boniibon sende hoşgeldin canım aramıza. ama ne güzel pozitifsin böyle düşünmen çok iyi bazı şeyleri daha kolay atlatırsın. inşallah sende birgün hamiş olursun.tez zamanda geçer bu günler.
Arkadaşlar yeniden soruyorum daha önce sormuştum yanıt verilmemişti, İnşallah bu hafta dan sonra tüpbebeke başlayacağız inşAllah, eşim arimidex 1mg.kullandı 3 ay boyunca, estrodiol hormonunu düşürmesi içinmiş, yani demek istediğimiz, XXY kromozomlu olan bayanların eşlerinde şuan için tese ameliyatı olupta hamile kalan varmı arkadaşlar?
arkadaşım bizim sorunda aynı eşimde inmemiş testis ve xxy kromozom bozukluğu var. microtese ile bulundu sperm ama negatif sonuçlandı. bizimki infertilitenin en zor olanlarındanmış. ama dünyada tek bir kadın hemde normal yolla eşi xxy olmasına rağmen hamile kalmış. inşallah bizde microenjeksiyonla hamile kalırız. doktorlar olmaz diye bişey demiyor sperm bulunduktan sonra başarı oranımız herkesle ile aynı oranda yani.ne zaman başlıyorsun tedaviye nerde yaptırıyorsun.pcd de yaptıracakmısın?
kızlar eşim kaan aydosu aradı sonuna ulaştık kan tahlili sonuçlarını çok begenmiş 1ay daha tamoksifene devam edin demiş sonrada eşime mail atmış testo jel kullan günde 1 defa 1 ay boyunca demiş şaşırdım kızlar testo jel kullanan varmı yan etkileri varmı
Gelincik, merhaba arkadaşım siz nerelisiniz? ve tedaviye nerde başladınız? isminiz nedir.? kaç yıllık evlisiniz, demek bulundu ha! bulunupta tutmaması ilginç bir olayişte bizde bundan korkuyoruz, şimdi eşime Dr.ürolog Arimidex 1 mg. diye bir ilaç verdi ilaç piyasa değeri 200.00TL. bu ilacı günde bir kez atmak şartıyla tam 3 ay kullandı eşim. Bu ilacı kullanarak testesteron,estrodiol, hormonlarını düzelticekmiş, eşimde XXY kromozomlu olduğu için testesteron hormonu az, estrodiol hormonu yüksekmiş, bunedenle bu ilacı içmesini söyledi, Sizede bu ilacı bir ürolog dr.önerdimi? Biz bu hafta dediğim hormonların tahlillerini yaptıracağız...ondan sonra İzmir İrenbe tüp bebekte işe başlayacağız inşallah tese ameliyatında bulunur. Allah hepimizin yardımcısı olsun....Amin..