Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam bacılar anam bi açtım topiği safyalar uçmuş espiro canım alman hastanesinin fiyatları normaldede yüksek onun yerine umut tüp bebek var aynı kodro ama daha ucuz ilaç dahil kampamyası var diye biliyorum 4500 bak canım istanbulda gidiceksen emre bakırcıogluna ankarada gidiceksen kaan aydosa git başka yerlerde oyalanma zaten tüp bebek de ilacıydı gelmesiydi gitmesiydi nerden baksan 7 milyar ttuyor napcan artık bu bir sektör oldu inşallah hayırlısıyla olsunda gerisi boş

selam bacılar anam bi açtım topiği safyalar uçmuş espiro canım alman hastanesinin fiyatları normaldede yüksek onun yerine umut tüp bebek var aynı kodro ama daha ucuz ilaç dahil kampamyası var diye biliyorum 4500 bak canım istanbulda gidiceksen emre bakırcıogluna ankarada gidiceksen kaan aydosa git başka yerlerde oyalanma zaten tüp bebek de ilacıydı gelmesiydi gitmesiydi nerden baksan 7 milyar ttuyor napcan artık bu bir sektör oldu inşallah hayırlısıyla olsunda gerisi boş

sagol zamancigim. internetten çok arastirdim topicere birer birer okudum senin dedigin gibi emre bakircioglu ve kaan aydos'un isimleri genelde geçiyor ve basarili doktorlar.
4500tl bana daha uygun geldi alman hastanesinin yarisi. Biz fransadan gelicez usak otel derken baya bir tutacak ama bunlarda önemli degil yeter ki bebegimiz olsun herseye hazirim.
Bilgiler için çok tesekkür ederim.

Hepinize tesekkür ediyorum bilgilendirdiginiz için beni.
Ben çikiyorum burada hava çok sicak yaz havasi 34° buldu mangal yapiyor ablamlar onlara gidiyorum.
Size iyi sohbetler.

Merhaba sympathique iyim canim. Evet senin gibi beklemedeyim. Ama seninki uzun sürmez haftaya randevunuz insallah güzel haberlerle dönersin. Bizimki 23 ünde. Türkiyede'ki tüp bebek merkezlerini arastiriyorum istanbuldaki. Fransa'da yaptirmayi düsünmüyorum burasi gelismemis. Burda sigortanin karsilamasi için iki yil evli olmak lazim bizimki daha bir yil olmadi. Bende zaman kaybetmek istemiyorum yasim oldu 28;

en iyisini yapiyosun canim ,bizim suan elimizde fazla para olmadiginda ,burdada sigorta karsiliyo ben 7 senelik evliyim benimkini ozaman haydi haydi karsilar, ilk denememis burda yapim diyorum ,ondan sonra turkiye diyorum ,turkiyenin burdan cok cok iyi oldugunu biliyorumda iste bi deneylim bakalim ne olcak ,gerci daha tese yapilcakmi belli degil
hasatene olaraksa ben daha once az arastirdim zaman arkadasda demis ,alman hastanesi biraz pahali umut yup bebek birazdaha ucuz, doktorlar ayni ,ben dusunursem emre bakircioglunu dusunurum ,cunku mail falan gonderdim bana hemen gelin ben yaparim demisti ama iste bakalim burda sonuc ne olcak ona gore dusuncez atik

ıyı akŞamlar kızlar ben geldım ama resmen dÖkÜlÜyorum ınŞallah yarın gÖrÜŞÜrÜz

hayırlı akşamlar kızlar. eşime arı sütü bal ve polen karışımını yapacağım oranı nedir ve ne zaman yiyecek biliyorsanız yazarsanız sevinirim a.s.

iyiyim canım seni burda gördüğüme sevindim aslında burda görmekten degilde arkadaşım oldugundan allahım hepimizi en kısa zamanda yavrular karnımızda bu sayfadan kurtarıp çocugu yaramazlık yapanlar sayfasına kavuştursun kurucusuda bizler olalım

insallah canim benim ya , aslinda hep burda olmak istiyorum da iste bazen yazmiyorum ,yada devamli net basinda olamiyorum girip cikmak zorunda kaliyorum

Back
X