Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim ben duydum hatta yapcaktimda arisutu bulamamistim
ari baliyla poleni vardi
tam bilemiyorum yanlis bilgi veremeyim ama hepsinden bir cay kasigimi tatli kasigimi ne karistiriyosun ,her sabah yiyosun sen googleden iyi bi arastir

iyi geceler kızlar benim eşimin azo sebebi belirsizz...daha önce de yazmıştım eşim KAAN hocanın ilaç tedavisinden sonra 600.000 adet sperm menide çıkmıştıı..tabi ilaçlar bırakılınca hepsi gitmiş....:olmaz:
artık hastağın adı değişmiş azodan çıkıp hipo olmuşuz..KAan hoca iğne önermiş eşime kullanması için
ama biz biraz bekleyeceğiz...DOndurulmuş embr.kullanalım inş.. sonuca göre devam edecez..BİDe bu hipo da iğne ile sayı milyonları bulup normal yoldan çocuk sahibi olan bile varmış diğer siteden araştırdım da biraz ...

Hayırlısı inş..BEN şimdi hastalanmayı bekliyorum sonra tedaviye başlayacam inş. DUA edin inş.bu sefer hayırlı sonuçlansın hepimizin tedavisi

gunaydınlar....
laremcim hipo hastası olması sızın için cok buyuk sans cunku iğnelerle en az 6 ay içinde sperm cıkısı saglanıyor ama ilacları bıraktıgınız anda tekrar sıfırlanıyor benım esım de hıpo hastası ama bunun yanında tek taraflı inmemiş testis problemımız de var iğnelere hemen baslayın hıççççççççç vakıt kaybetmeyın iğneleri devlet oduyor odemese bıle cok fazla tutmuyor 6 aydan sonra sperm cıkısı saglayanlar var bızımde su an 2. ayımız 4 ay sonra sperm cıkısı saglanmazsa m. tese olacagız canım hıpo bolumumuz de var orayada yazabılırsın yazdıklarımızı okuyabılırsın AMA ıĞNEYE HEMEN BASLAYIN DERIM VAKIT KAYBETMEYIN.........

günaydın bacılar
anam bi acıyorum sayfalar uçmuş resmen ya hep bensiz oluyor sohbetleriniz bi yakalayamadım
harzemim hoş geldin ne güzel atlattın darısı bana bu ay kaynanatörde bana geliyor malum umreye gidiyoruz Allah kerim
şimdi arı poleni ve sütü ile yapılan karışıma gelince benim bldiğim tarif yarım kilo iyisinden balın içine 50gr arı sütü 50 gr polen katılır sabah akşam 1 er tatlı kaşıgı kadar alınır inşallah şifa olur ama bu benim bildiğim yarın sepe naturelin perakende özel karışım yapan şubesine gidicem ordaki tarifi gramajıyla birlikte yazarım

günaydın belgin nasılsın benimugün işim çok isafir gelicek akşama ve evde tadilat vardı bazı yerleri bozuk yapmışlar onları düzeltmeye de ustalar gelicek bakalım altından nasıl kalkıcam sen napıyorsun

napıyım canım hiççç sana kolay gelsin canım yaparsın sen yaparsın bitirde konuşmaya devam edelim...

günaydın arkadaşlar..
tedavin hayırlı olsun larem. inşallah bu sefer tutunur bebişlerin sana.

slm kızlar kaderdaşlarım nasılsınız bugün uzun zamandır uğramıyordum ama bundan sonra aranızdayım inşaallah allah hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın...

amin sultancıgım amin canım hayırlısını ve saglıklısını nasip etsin allahım hepimize kısa zamanda:Saruboceq:

belgincim valla aynıyız beklemedeyiz yani şuanda dr eşime iğne verdi onu kullanıyoruz bitince tekrar tahlil ypılacak eğer kendiliğinden sperm çıkarsa dondurup hemen tüp bebek işlemine geçicez inş.. dra göründüğümüzde eşimin hormonlarındada hiç problem gözlenmedi bakalım hayırlısı inşşş

canım hiç denemeniz olmuşmuydu aradan zaman geçti kusura bakma unuttum doktorunuz kaan aydosmu.

yok hayatım hiç denemedik daha tüp bebek .. doktorumuz alim topçu diyarbakırda bir doktor eurofertil tüp bebek merkezinde olucaz kısmetse ... verdiği iğnede fostimon diye bir iğne ...1 ay kullanıp gelin demişti işte gittiiğimzde sperm çıkışı olursa hemen tüp ebebeğe geçicez inş...

Back
X