Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hele şükürrrrrr en sonunda düzeldi galiba ne bu ya ......ya sitede problem yada beni pc de ikisinden biri kafayı yedi......ben sabahları gelemiyorum eşim gece vardiyasında sabah evde oluyor aslında evde bile değiliz....annemlere gidiyoruz eşim gidince bende geliyorum eve...bizim buraları baya sıcak nemde yüksek bunalıyoruz benim evim sabahtan öğlene kadar güneş alıyor bide apartmanda oturuyorm ses çok......üst kat komşum evini tadilat ettiriyor acayip gürültü var eşimde evde yatamıyor neyseki annemlerin evi yakın hemde müstakil ses yok serin annemde evde değil bir ben bide eşim zavallım serin serin yatıyor uykusunu almış olarak işe gidiyor eğer uyuyamazsa haliyle baya sinirli oluyor ve hiç çekilmiyor açıkçası neyseki bir çözüm bulduk 10 gün boyunca böyle devam eder herhalde annemlere başka gelen olmazsa ses olunca eşim yatamıyor sabah annemlerdeyim akşamda evimdeyim git gel yapacağım mecburen ama olsun eşim rahat etsinde ne olursa olsun

bugün eşimi işe gönderdikten sonra hem yürüyüş yapayım hemde markete gidip b1 2 eksik vardı onları alayım dedim market 15 dakika uzaklıkta...eşim motorla git yürüme yorulma eşyaları rahat getirirsin dedi ben yok yürüyüş yapacağım biraz haraket olsun hem elimde eşya getireceğim için fazla birşey almam dedim oda seve seve kabul etti biliyo huyumu markete girince kendimi kaybediyom delikafaduldengözüm hep yiyeceklerde öyle herşeyi yemem ama sevdiğim şeyi affetmem kardeşimide aradım beraber gittik benden beter canavar yiğenimle 11 aylık herşeye saldırıyor tutsa düşürecek herşeyi neyse elim sevdiğim yiyeceklere gidiyor alıyorum sonra geri dönüp bırakıyorum en çokta :icecream: dondurma reyenunda baya takıldım aldım bıraktım aldım bıraktım sonra nefsime sana yenilmeyeceğim almıyorum birşey dedim kendime hakim oldum ama pepsi alamadan duramadım hiç değilse kendimi bunla ödüllendireyim dedim :hooray: diğer aldığım eşyalarda büyük parça fazla uzatmadan çıktık ama gelirken kafamdan geçiriyorum pepsim var acaba pastaneden tatlımı alayım akşam yerim nasıl vakit geçecek ay yaaaa kafayı boğazımla bozdum resmen ...geçen hafta dr gitmiştim hatırlıyorsanız dr eğer adetimin düzenli olmasını istiyorsam zayıflamam gerekmiş 4 kilo fazlam varmış en fazla 53 olmalıymışım :uhm: bu nasıl olacak bende merak ediyorum bende bu kursaksızlık varken kilo almayım başka birşey istemem....eve geldim şeker krizine girdim cokacimcoook neyseki evde kuru incir vardı 1 2 derken hepsini bitirdim 2 tanede cezerye yedim ama kolayı içmicem kesin kararlıyım....yaaaaaaaaaaaaa kızlar bana bir çare bulun nasıl boğazıma engel olacağım canım herşeyi istiyor birşeyler yemedende duramıyorum acil yardımmmmmmmmmmmm......bir derdim var topiğine konumu açsam acep :sm_confused: :çok üzgünüm:

ne yaşlanması gızzzzzzzzzzz daha 18 liğim ben çıtır gacıyım yaşımıda fazla göstermiyorum öyle diyolar kilolarım hariç tabi boyda kısa ama olsun ben gencimmmmmmmm sende öylesin ne o yaşlanma falan aaaaaaaaaaaa

güle güle canım eşini fazla bekletme mazallah yoksa seni yatağa almaz tek yatarsın ona göre sana iyi geceler...........umutolsun nerdesin canım bir göründün kayboldun hemen

hele şükür harzemcim gelebildin merak ettim kız boy kilo kaç ben kadar topalakmısın:)) 162 boyum var tamı tamamına 66 kiloyum sen nasıl 57 kiloya kiloluyum diyosunr anlıyamadım valla bu arada kaç yaşa girdiniz kızlar7

geldim harzem nere gittin sende benim gibi ceneyi seviyosun msn ye gelsene

geldim kızzzz.... boy 1.57 kilo 57 olmazmış çevremdekilerde sen çok kilolu değilsin kesin dr gözleri şaştır diyolar emme ama daktır kabul etmiyor ideal kilom en fazla 53 müş hatta 50 bilem olabilirmiş ama nerde biraz zor gibi ben tüpbebek tedavisine başlamadan önce 50 kiloydum ondan bir kaç ay öncede 46 kiladaydımhatta bana çocuk gibi görünüyon diyolardı kilo almam için baskı yapılıyodu tedaviden sonra hızla kilo aldım veremiyorum en son 58.5 oldum biraz gayret 1 ayda anca 1.5 kilo verdim....dr kontrole gittiğimde ona eğer zayıflamam lazımsa para ver mideme kelepçe taktırayım yada beni spor salonlarına gönder diyeceğim bakalım ondan sonra ne diyecek hala ısarcı olacakmı ....yaş 28 canım ama yaşlanmadım ataşbelgine duyurulurrrrrrrrrrrrrrrr

he gız okuyodum ordaki yorumlara bayılıyorum acayip komik oluyor ben yorum yazmam ama okurum daha eğlenceli dikkatimi ne çekerse bakarım ben ayolllll bilhassa sonu komikse gülmeyi hiç sevmemde desem inanma benim kahkahalarım meşhurdur
kaydirigubbakcemile3

ben geldim kimse yok
gamzeciğim Allah büyüktür bizde ilkinde çıkmayınca baya üzüldük ama benim araştırmacı ruhum hiç durmadı baya kür ögrendim yaptım yedirdim eşimle hafta sonralı yada iş çıkışı gezmaya gider gibi tüp bebek merkezlerine yada dra gittikkaydirigubbakcemile bu konudada baya bilği edindim yani CADIARZU
yılmak yok bak kaan bey özelde degil ama özeldeki bi çok dr dan ii davranıyor herşeyi en ince ayrıntısana kadar anlatıyor bigidin derim hemde mutlaka

hane gız msn açık değel ben seni kaydediksim ama kapalı adres...aaaaa bu arada ben eşimle ortak kullanıyom adresionun başka adreside varda bazen o olabilir pc başında gerçi onun lattopu var benimde pc var ayrı kullanıyoruz bilgisayarları bazen nadir bakar adrese haberin olsun canım okkiş.....bu arada nazmiyeden haber yok galiba ne yaptı acep

günaydın canlarım.caneylom canım1.60 boyum kilomda 50 yaşimda 27 diyelim daha tam 28 olmadım gencim kız bende sadece yavaş yavaş yaşlanıyoruz dedim harzemcim....tabiii daha çok genciz.

günaydın kızlar.
dün kaan beye kontrole gittik tabiki yine 0 çektik. bu sefer iğne verdi prengnyl ampul. ama ameliyat gibi görünüyor demiş. ya benim kafama takılan azonun sebebi belli değil damarlardamı üretimmi yok kanalmı yok tıkalımı. neye istinaden veriyor bu ilaci. kızlar eşim öğrendikten sonra çok sinirli biri oldu çıktı. psikoloğa gitmiyi düşünüyoruz. çok kafaya takıyor ufacık şeye sinirleniyor arkasından olayı buna bağlıyor elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. belli etmiyorum ama... onunda şuçu yok herşey üst üste geldi tayinimiz çıktı bir yandan eşya toployuruz bir yandan benim tayin işleri bir yandan ev bulabilecekmiyiz. bir yandan bu mesele ankaraya uzaklaşıyoruz gidiş geliş sorun olacak.....

günaydın kızlar.
dün kaan beye kontrole gittik tabiki yine 0 çektik. bu sefer iğne verdi prengnyl ampul. ama ameliyat gibi görünüyor demiş. ya benim kafama takılan azonun sebebi belli değil damarlardamı üretimmi yok kanalmı yok tıkalımı. neye istinaden veriyor bu ilaci. kızlar eşim öğrendikten sonra çok sinirli biri oldu çıktı. psikoloğa gitmiyi düşünüyoruz. çok kafaya takıyor ufacık şeye sinirleniyor arkasından olayı buna bağlıyor elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. belli etmiyorum ama... onunda şuçu yok herşey üst üste geldi tayinimiz çıktı bir yandan eşya toployuruz bir yandan benim tayin işleri bir yandan ev bulabilecekmiyiz. bir yandan bu mesele ankaraya uzaklaşıyoruz gidiş geliş sorun olacak.....

canım sıkma canın ister istemez insanın psikolojisi bozuluyor.özellikle erkekler daha zayıf bu konuda.bende eşime ginseng ve tribulus tablet aldım her içişinde bi tartışıyoruz.boşuna içiyorum bişey olmıcak falan filan...napalım katlancaz artık ve alttan alıcaz her zaman olduğu gibi

Back
X