Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sıkma canın ister istemez insanın psikolojisi bozuluyor.özellikle erkekler daha zayıf bu konuda.bende eşime ginseng ve tribulus tablet aldım her içişinde bi tartışıyoruz.boşuna içiyorum bişey olmıcak falan filan...napalım katlancaz artık ve alttan alıcaz her zaman olduğu gibi

evet canım benim eşimde çok karamsar bu konuda. ama bizim durumda zor bir yandan üzülüyoruz anne olamıyoruz diye bir yandan eşimize destek olmak için içimize atıyoruz belli etmemeye çalışıyoruz. kimseye anlatamıyoruz. inan burda yazaşınca rahatlıyorum. biliyorumki beni anlayan insanlar hepsi. yüce yaradan hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

slm kızlar.....hazırlandım eşimi bekliyorum arabayı yıkatıp geliyorum dedi deyiş o deyiş gelecek inşallahhh tam 1 saat oldu herhalde iç dış yıkama yaptırıyor yada kendinide yıkatıyor yoksa bu kadar uzun sürmezdi demi...zaten huyudur birazdan geliyorum der aradan 2 saat geçer alıştım aslında adamın genlerinde var gittimi gelmemek....neyse yarın sabah görüşürüz öptüm sizleri

ay kızlar birkaç saat önce banyo yaptım kendimi hiç bukadar incelememiştim denizden geldikten sonra acayip olmuş derim ya yanmayan yerim kalmamış çok çirkin görünüyor zaten biraz esmerdim kapkara olmuşum eşimin dediği gibi kara sıçana benzemişim nasıl düzeltirim acep kendimi geceleride rahatsız oluyorum yatmakta ahh ahhh ne vardı sıcağın bağrında deniz kabuğu toplayacak eşim yanacan sonra rahatsızlanırsın dedi dinlemedim şimdide ona karşı sesimi çıkartamıyorum amm çok dalga geçiyor kendim ettim kendim buldum

evet canım benim eşimde çok karamsar bu konuda. ama bizim durumda zor bir yandan üzülüyoruz anne olamıyoruz diye bir yandan eşimize destek olmak için içimize atıyoruz belli etmemeye çalışıyoruz. kimseye anlatamıyoruz. inan burda yazaşınca rahatlıyorum. biliyorumki beni anlayan insanlar hepsi. yüce yaradan hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

amin canım ya.ben kaan beye mail atmıştım m tesede çıkmadı ne yapalım diye.o da sizin durumunuzdaki bazı hastalarda sperm çıkışı sağlanabiliyo hormon değerleinizi yazın demiş.yine umutlandım walla.siz de ona mı gidiyodunuz?

amin canım ya.ben kaan beye mail atmıştım m tesede çıkmadı ne yapalım diye.o da sizin durumunuzdaki bazı hastalarda sperm çıkışı sağlanabiliyo hormon değerleinizi yazın demiş.yine umutlandım walla.siz de ona mı gidiyodunuz?

selam gamzesezer. Kann beye yazmak istiyorum ama bende mail adresi yok. Sende varsa verir misin ? Tesekkürler
baska bir sorum var kaan aydos'un muyenesi ankara'da ama nerede adresi olan var mi ?

selam gamzesezer. Kann beye yazmak istiyorum ama bende mail adresi yok. Sende varsa verir misin ? Tesekkürler
baska bir sorum var kaan aydos'un muyenesi ankara'da ama nerede adresi olan var mi ?

canım ben doktorsitesi diye bir siteden girdim oraya üye oluyosun bir çok dr var istediğne sorabiliyosun.0312 5956832 0312 5956815 nosu.bu numaraları önceki sayfalardan aldım ama aramadım sana lazım olur

kaan aydos'un sitesi var ordan bu bilgileri aldim :
Prof.Dr. Kaan AYDOS

Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Kısırlık Teşhis ve Tedavi Merkezi
Cebeci Hastanesi 06100 Dikimevi Ankara

Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı
ıbni Sina Hastanesi 06100 Sıhhiye Ankara

Telefon: 0312 5956815 veya 0312 5956832

Telefon: 0312 3103333 / 2258

Fax: 0312 3626005

E-mail: ksaydos@tr.net

arkadaslar bi süre önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik kahrolduk falan zaten sizde bilirsiniz bu süreçleri hemen bi talil daha oda aynı daha sonra bazı kürler ve bitkisel ilaçlar kullanmaya başladık aşağıda bunlar neler yazıcam sizlere neyse ilaçları kullandı bittiği günün ertesi hemen bi tahlil daha yaptırdık sonuç yine aynıydı bir hafta sonra tüp bebek merkezine (alman hastanesi ) başladık ben şuan iğne kısmındayım işin bugun doktor spermiogram istedi sonuç çıktı yanına çağırdı iyi çıktı bu sefer dedi nasıl dedim ve inanamadığımız birşey duyduk 50.000 sperm bulunmuş şok geçirdik tabii sanırım ilaçlar etkiledi 1,5 hafta sonra bittikten böyle bi sonuç aldık tabi hız şekil haraket problemi var ama bi azo lu için 50,000 sperm demek 50000 umut demek bence dondurma işlemi filan yapıldı acayip mutluyum şimdi size eşime uyguladığımız ot vs onları yazıcam umarım şifa bulursunuz arkadaslar sizlerde
hergün keçi boynuzu kürü ve nohut kürü yaptık
eyüp sultan tarihi aktarından adıda böle kendi azolular için yaptığı bi bal gibi karışım var onu aldık (1 kavanozu bitirdi ) ve yanında arı sütü tableti verdi kesmeden hep bunları kullandı eşim bu arada banyo suyuna filanda özen gösterdi sıcak banyo vs yapmadı umarım etkisini görürsünüz arkadaslar yaa bi gördük sanırım :)

arkadaslar bi süre önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik kahrolduk falan zaten sizde bilirsiniz bu süreçleri hemen bi talil daha oda aynı daha sonra bazı kürler ve bitkisel ilaçlar kullanmaya başladık aşağıda bunlar neler yazıcam sizlere neyse ilaçları kullandı bittiği günün ertesi hemen bi tahlil daha yaptırdık sonuç yine aynıydı bir hafta sonra tüp bebek merkezine (alman hastanesi ) başladık ben şuan iğne kısmındayım işin bugun doktor spermiogram istedi sonuç çıktı yanına çağırdı iyi çıktı bu sefer dedi nasıl dedim ve inanamadığımız birşey duyduk 50.000 sperm bulunmuş şok geçirdik tabii sanırım ilaçlar etkiledi 1,5 hafta sonra bittikten böyle bi sonuç aldık tabi hız şekil haraket problemi var ama bi azo lu için 50,000 sperm demek 50000 umut demek bence dondurma işlemi filan yapıldı acayip mutluyum şimdi size eşime uyguladığımız ot vs onları yazıcam umarım şifa bulursunuz arkadaslar sizlerde
hergün keçi boynuzu kürü ve nohut kürü yaptık
eyüp sultan tarihi aktarından adıda böle kendi azolular için yaptığı bi bal gibi karışım var onu aldık (1 kavanozu bitirdi ) ve yanında arı sütü tableti verdi kesmeden hep bunları kullandı eşim bu arada banyo suyuna filanda özen gösterdi sıcak banyo vs yapmadı umarım etkisini görürsünüz arkadaslar yaa bi gördük sanırım :)

sizin adiniza çok sevindim tedavinizin hayirli olsun. Allahim emeginizi bos çikarmamis insallah bebeklerin sana tutunurlar.
benim esimde azosperm. Su an nohut kürünü içiyor 1,5 aydir her gün günde iki defa yemekten 10dk önce.
duyduguma göre iki kür ayni anda uygullanmiyor.
Senin esin ikisini birden mi içti keçi boynuzu ve nohut kürünü ?
Kürleri kaç ay kullandi ?
Daha açik anlatirsan sevinirim.

evet canım kaan beye gidiyoruz inşallah herşey yolunda gider canım biz şuan ilaç tedavisi görüyoruz bakacağız artık hayırlısı

benim eşim hepsini birden kokteyl yaptı valla hepsini içti keçiboynuzu nohut işte aktardan aldıklarımız ki eşimin karaciğeri çok hasas ağrı kesici bile içemez ama biz bunların hiç bir sakıncasını görmedik keçiboynuzu ve nohutu 1,5 ay civarı kullandı aktardan aldıklarımızı 3 hafta kadar kullandı Allahım hepimize nasip eder inşallah sırf bunu burdan duyurabilmek için üye oldum bugun belki faydasını görür birileri diye önceden sadece girip ben kendime burdan fayda arıyodum çok bencilmişim

benim eşim hepsini birden kokteyl yaptı valla hepsini içti keçiboynuzu nohut işte aktardan aldıklarımız ki eşimin karaciğeri çok hasas ağrı kesici bile içemez ama biz bunların hiç bir sakıncasını görmedik keçiboynuzu ve nohutu 1,5 ay civarı kullandı aktardan aldıklarımızı 3 hafta kadar kullandı Allahım hepimize nasip eder inşallah sırf bunu burdan duyurabilmek için üye oldum bugun belki faydasını görür birileri diye önceden sadece girip ben kendime burdan fayda arıyodum çok bencilmişim

çok güzel haber canım inşallah bebişlerinide kucağına alrısın sizin azo sebebi neydi

amin canım inşallah hepimizin kucakları dolsun geç kalınmış inmemiş testis 7 yaşlarında farketmişler ancak artık herşey için çok geçmiş diyo doktorum

sizinki mucize gibi. Allah ol deyince hersey oluyor.
Uzun süre kullanmadiniz. Sasirdim kaldim.
Benim esimin azosperm oldugunu 6 mayis ögrendik.
12 mayis = maca + tribulus + vitamin gelül + nohut suyu kürü
22 haziran = l-arginine + acétyl l-carnitine + panax ginseng + ginko biloba
insallah bizdede faydasi olur ama ben korkuyorum.
Bizimle paylasdigin için tesekkür ederim.

ben o kadar şaşırdımki yok diyorum doktora şaka yapıyorsunuz inanamadım ya bi takım şeyler vesile Allahtan hayırlısı ama umarım işinize yarar ben aktarın hazırladığı o karışımın asıl etkisi olduğuna inanıyorum adam onnu bize verirken bile kendine acayip güveniodu yani biz ilk değiliz demekki

Back
X