• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba eda hanım İzmir’de yaşıyorum benim eşimde de aynı sorunlar var geçen ay Ahmet Hakan beye gittik iğne verdi 2 aylık daha sonra tese için gelin dedi siz hangi doktora gittiniz lütfen yardımcı olur musunuz 🙏🙏
Kesinlikle tese olmayınn bana özelden mesaj at bilgi veriyim cenm.. bizede ilaç verdi sonra tese dedi 6 ayımız çöpe gitti ve biz bir 6 ay daha denemek istiyoruz çıkış için dedimiz halde daha çıkış olmaz diyim bi ay sonrasına ameliyat günğ verdi ankarada gittik biz alife mesut tül hoca detaylar için yazın ne sormak istiyorsanızznşallah şifa bulursunuz

Kızlar eşimde azospermi şıktı. Manisa’da özel hastanede sperm testi yapıldı. Açıkçası çok üzüldük. Beklemiyorduk. Ben 30 eşim 35 yaşında. İzmir’de hangi doktora gitmeliyiz ? Yada bu süreci A life gibi uzakta olan yerle yürütenler nasıl yapıyorlar ? Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. Şu an hala şok etkisindeyim ve üzgünüm …

Kızlar eşimde azospermi şıktı. Manisa’da özel hastanede sperm testi yapıldı. Açıkçası çok üzüldük. Beklemiyorduk. Ben 30 eşim 35 yaşında. İzmir’de hangi doktora gitmeliyiz ? Yada bu süreci A life gibi uzakta olan yerle yürütenler nasıl yapıyorlar ? Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. Şu an hala şok etkisindeyim ve üzgünüm …
Canm yakın diye güvenmediğiniz biryerde başlamayın detaylı test bakan bi yerde mutlaka bi test verin orda sperm yoksa bile öncül hücre varmı o kaçıncı seviyede onu öğrenin..
Azo sebebi olarak ne dediler

Merhaba bizde a life gittik 1 kez iğne ve ilaç verdi

Back
X