Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin herkese.
Kaç gündür sabah erken uyaniyorum.
Aklimdan randevumuz geçiyor iki gün kaldi çok heyecanliyim.
Sultancim sana gelince bos verme esine bol vitamin kürleri uygula bitkisel ilaçlar al birde sen türkiyedesin imkaniniz varsa kaan aydosa görünsün derim esin.
Ben fransa'dan olumsuz sonuçlar alirsam eylül'de gelicez türkiye'ye.
günaydın bacılar nasılsınız kaç gündür girmiyordum topiğe geçmişi bi okudum tülay bacım hadi hayırlısı inşallah 9 ayı tamamlıcaksın sen bol bol yat şimdi nasıl olsa bebişler gelince oturucak vaktin olmicak
bacılar buarada biz bu ayın 30unda 21.05 de inşallah ucuyor olucaz umreye gidiş tarihimiz bu bacılarım dert ortaklarım topikteki nikinizle ile tospiğin düzelttiği listedeki yeni hali ile hekeze dua edicem ama isteyen olursa özelden msj atıp ismen dua edebilirim yada istediğiniz başka dualar varsa dua edebilirim deftere yazmaya başladım
harzem bacım ben hala regli olmadım cumartesi eşimle dr gittik hap verdi bugün bitti sonuncusunuda aldım bakalım bekliyorum inşallah bugün yarın olurum
belginciğim anneler hala sendemi baban nasıl kendini epey toplamıştır herhalde
slm kızlar eşimin patoloji sonuçları geldi sperm üretimi yokmuş malesef dr 6 ay sonra gelin görüşelim demiş aldığımız parçalar yenilensin demiş ve e vitamini vermiş kızlar ne olur yardım edin başka ne verebilirim eşime çok çaresizim...:1no2:
slm kızlar eşimin patoloji sonuçları geldi sperm üretimi yokmuş malesef dr 6 ay sonra gelin görüşelim demiş aldığımız parçalar yenilensin demiş ve e vitamini vermiş kızlar ne olur yardım edin başka ne verebilirim eşime çok çaresizim...:1no2:
zamancım çok saol hayatım bende şimdi kaan hocaya ulaşmaya çalışıyorum onunla görüşücem şimdi benim anlamadığım üretim olmayan hastalara ilaç verilmiyormu...