• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşimede azospermi teşhisi kondu, varikoseli var ve testisleri küçük, genetik hormon testleri normal sadece fsh 17, klasik TESE ameliyatı olduk hiç bir tedavi görmeden belki tıkanıklık vardır diye ama ameliyatı olumsuz geçti sperm bulunamadı, Kaan aydos bu alanda iyi dediler ocak ortasında gelin dedi Kaan hoca, gidip muayene olacağız fikir alacağız, Kaan hocaya son yıllarda giden var mı? Çünkü son teknolojiye sahip klinikler artmışken , acaba Kaan hoca mikro tese yapıyor mu, ya da hangi hastaneyi laboratuvar olarak kullanıyor , Kaan hoca yerine yeni adını duyduğumuz yerlere mi gitmek daha iyi olur ( bahçeci, Emre Bakırcıoğlu, Mesut tül vb.) kafam çok karışık.

Benim eşimede azospermi teşhisi kondu, varikoseli var ve testisleri küçük, genetik hormon testleri normal sadece fsh 17, klasik TESE ameliyatı olduk hiç bir tedavi görmeden belki tıkanıklık vardır diye ama ameliyatı olumsuz geçti sperm bulunamadı, Kaan aydos bu alanda iyi dediler ocak ortasında gelin dedi Kaan hoca, gidip muayene olacağız fikir alacağız, Kaan hocaya son yıllarda giden var mı? Çünkü son teknolojiye sahip klinikler artmışken , acaba Kaan hoca mikro tese yapıyor mu, ya da hangi hastaneyi laboratuvar olarak kullanıyor , Kaan hoca yerine yeni adını duyduğumuz yerlere mi gitmek daha iyi olur ( bahçeci, Emre Bakırcıoğlu, Mesut tül vb.) kafam çok karışık.
Mesut tül önerrm canım mutlaka alife da sperm testi verin en azındsn

Kaan aydos neden vakit kaybı, bizde karar veremedik bir karar vermemiz lazım
Çünkü o da tese yapıyor. Doktor olarak kötü yorumunu çok görmedim ama tese de çıkmama ihtimali var bu risk eğer ki çıkmazsa tese sonrası tüm hormonlar tepe taklak olabilir hadi buldu diyelim bulan kişilerle konuştum laboratuvarı iyi değilmiş bizde bulundu ama olumlu olmadı diyen kişi sayısı çok

Çünkü o da tese yapıyor. Doktor olarak kötü yorumunu çok görmedim ama tese de çıkmama ihtimali var bu risk eğer ki çıkmazsa tese sonrası tüm hormonlar tepe taklak olabilir hadi buldu diyelim bulan kişilerle konuştum laboratuvarı iyi değilmiş bizde bulundu ama olumlu olmadı diyen kişi sayısı çok
Anladım çok zor bu süreç yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim umarım iyi haberler alırız

Kızlar Bahçeçi Bülent Erol’u denemenizi tavsiye ederim 3 doktorun mikro tese olmadan sperm çıkışı olmaz dedi ve testlerimizde hep 0 su değer Bülent hoca sayesinde 3 aylık vitaminler sayesinde mikro tese olacağı gün sadece şırınga ile girip sperm buldu hocamız Allah’a bin şükür bir gidip görüşmenizi tavsiye ederim

Çıkıp tüp bebek ile hamile kalanda var bizzat şahidim bizide tese yaptı Kaan hoca sperm çıktı ama tüp bebek olumsuz sonuçlandı aynı gün hastanede tanıştığımız bir çift vardı bulundu sperm 2. Tüp bebekte pozitif şimdi bir kızları var hala konuşuyoruz kısmet herhalde bu işler bilemiyorum

Çıkıp tüp bebek ile hamile kalanda var bizzat şahidim bizide tese yaptı Kaan hoca sperm çıktı ama tüp bebek olumsuz sonuçlandı aynı gün hastanede tanıştığımız bir çift vardı bulundu sperm 2. Tüp bebekte pozitif şimdi bir kızları var hala konuşuyoruz kısmet herhalde bu işler bilemiyorum
Muhakkak vardır ama tese bana kumar gibi geliyor ve bu kumarı oynuyorsam iyi bir embriyolog tercihim olur benim doktorun kim olduğunun önemi yok umarım bu yola çıkan herkesin yüzü güler rabbbim herkesin işini kolaylaştırsın

Kaan hoca ameliyatı nerede yapıyor, sperm dondurulunca başka bir hastaneye nakilde olabiliyor diye biliyorum

Memorial şişli hastanesini tavsiye ederim . Gereksiz işlem çıkarıp para almaya çalışan bir yer değil . Ne gerekiyorsa herşey o şekilde ilerliyor . Eğer tese gerekiyorsa Mehmet Murat başar hoca gelip yapıyor . Normalde eski doktorları ama kendi kliniğini açtı . Ameliyat gerekirse yine onu çağırıyorlar. Tedavi süreci için Mehmet Murat başar hocaya gidin . Tedavi olmadan ilaç kullanmadan direkt Ameliyat olmak doğru değil çünkü ihtimali azaltıyor .

Memorial şişli hastanesini tavsiye ederim . Gereksiz işlem çıkarıp para almaya çalışan bir yer değil . Ne gerekiyorsa herşey o şekilde ilerliyor . Eğer tese gerekiyorsa Mehmet Murat başar hoca gelip yapıyor . Normalde eski doktorları ama kendi kliniğini açtı . Ameliyat gerekirse yine onu çağırıyorlar. Tedavi süreci için Mehmet Murat başar hocaya gidin . Tedavi olmadan ilaç kullanmadan direkt Ameliyat olmak doğru değil çünkü ihtimali azaltıyor .
Murad başarıda duymuştum, siz ona mı gittiniz sizinde mi benzer süreciniz

Murad başarıda duymuştum, siz ona mı gittiniz sizinde mi benzer süreciniz
Benim eşim bahçecide Bülent Erol'a tedavi oldu . Çeşitli ilaçlar ve vitaminler kullandı . Azospermi pellet pozitifti . Yani tedavi öncesinde eser miktarda şekli bozuk morfolojik olarak kötü spermler mevcuttu. Bülent Eroldan tedavi süresince memnun kaldık. Sayı 1 milyona çıktı . Tüp bebeğe başlayacağımız zaman Bahçeci güven vermedi . Kafamıza oturmayan bazı durumlar vardı. Tanıdık tavsiyesi ile memorial şişli hastanesine gittik . Sayımız yeterli oldugu için teseye gerek kalmadı direkt tüp bebek tedavisine başladık. Cihazları ve laboratuvarları çok iyi . Kurum olarak da sadece başarı odaklılar farkındaysanız memorial şişli nin reklam yaptığı bir sosyal medya hesabı bile yok. Biz süreçten memnun kaldık özet olarak. Şuan kızım 8 aylık🧿 Allah bu yollardan geçen herkese nasip etsin. Aklınıza birşey takılırsa sorabilirsiniz

Selamlar . Benim eşimede azospermi tanısı kondu. Kaan aydos hocaya gittik . İlaç tedavisi ardından tese . Sperm çıkışı olmadı. Sonrasında prp tedavisi ve yine tese oldu. Yine sperm çıkmadı. Kaan hoca alanında iyi ama biz sonuç alamadık. Başka doktora gitmedik biz.

peki sonuç ne oldu bize de azosperm teşhisi konuldu

Sonuç vazgeçtik biz. Yeni gelişmeler olursa araştırıriz ama şimdiki teknolojiyle çözüm bulamadık malesef
Lütfen bırakmayın bizler Mesut tüle başladık güzelde gelişmeler elde ediyoruz tesesiz ilaçla eşiniz tese sonrası 6 ay kadar dinlensin sonrasında oraya da gidin umutsuz olmayın

Lütfen bırakmayın bizler Mesut tüle başladık güzelde gelişmeler elde ediyoruz tesesiz ilaçla eşiniz tese sonrası 6 ay kadar dinlensin sonrasında oraya da gidin umutsuz olmayın
inşallah olumlu sonuç alırsınız.

Back
X