Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ıkız bebeklerım olucak..bugun ogrendım cok mutluyum...hepınıze Allahım bu duyguyu yasatsın ınsallah...
arkadaslar ıkız bebeklerım olucak..bugun ogrendım cok mutluyum...hepınıze Allahım bu duyguyu yasatsın ınsallah...
zamancım maaşallah inşallah sen de mucizelerden olursun... allah büyük inancımızı hiç yitirmeyelim. Ben seninyerinde olsam moralim çok düzelirdi. Hem niye seni hazırlamayacaklar diye üzülüyorsun kaç kişinin dondurulmuşlarla bebişleri tuttu okuduğum kadarıyla çıktıktan sonra senin de olur inşallah.Bence hiç üzülme mutlu ol umutlu ol :)
harzemcim canım niye öyle diyosun yaaaa....
ben hep ugruyorum size............ama yazdıklarıma senden ve caneylomdan başka pek cevap veren olmuyo..........
tüp bebekteki başlıgı ben açtıgım için ve arkadaşlarla ortak yaptıklarımız oldugu için oraya daha sık giriyorum sadece.............
üstelik henüz evimdede degilim...eltimlerde oldugum için en fazla 15 dakika kalabiliyorum nette.....inşallah kırgınlıgını bu halim geçirir yoksa gerçekten böyle düşünmene çok üzüldüm........
slm kzılar nasılsınız harzem,zaman,sayes,sympatice ismini sayamadığım diğer kızlar nasılsınız bugün...