Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar ıkız bebeklerım olucak..bugun ogrendım cok mutluyum...hepınıze Allahım bu duyguyu yasatsın ınsallah...

daha once mail attim cevap vermisti ,bi bekleyim bakalim cevap versin ,maillemi yoksa tellemi randovu alincak ,acele etmezsek bu is kalir
cunku turkiyeyey esim en cok buyuzden gelmek istiyo izin gibi bi durumu varsa hic gelmez daha iyi

arkadaslar ıkız bebeklerım olucak..bugun ogrendım cok mutluyum...hepınıze Allahım bu duyguyu yasatsın ınsallah...

hadi ya ikizinmi oluyo canim benim ya cok sevindim
iste tip bebekte ikizde oma ihtimali var
esim once ikiz veya ucuz cocuklari sevmezdi simdi diyo ister besiz olsun olsunda diyo :)
allahim anali babali buytsun insallah

kizlar bugunde benim abimin oglu oldu yani yiyenim
sabaha arsi dogmus onu goremdim gurbetteyiz ne zor bisey
ikinci kez hala oldum
abim benden kac sene sonra evlendi ikinci cocugu oluyo
ben daha bir yapamadim ,hayirlisi tabi, insallah allahim herkese taddirsin bu duyguyu

zamancım maaşallah inşallah sen de mucizelerden olursun... allah büyük inancımızı hiç yitirmeyelim. Ben seninyerinde olsam moralim çok düzelirdi. Hem niye seni hazırlamayacaklar diye üzülüyorsun kaç kişinin dondurulmuşlarla bebişleri tuttu okuduğum kadarıyla çıktıktan sonra senin de olur inşallah.Bence hiç üzülme mutlu ol umutlu ol :)

slm kızlarr nebarrr..
zamancım galiba umreye giiyorsunuz yakın zamanda bizlere bolbol dua et olurmu.. diğer kızlar siz neşler yapıyorsunuz kaan hocanın motivasyonuyla ben süperim dünden bu yana umutlarım yeniden yeşerdi valla hepinie bolbol dua ediyorum çok öptüm...

harzemcim canım niye öyle diyosun yaaaa....
ben hep ugruyorum size............ama yazdıklarıma senden ve caneylomdan başka pek cevap veren olmuyo..........
tüp bebekteki başlıgı ben açtıgım için ve arkadaşlarla ortak yaptıklarımız oldugu için oraya daha sık giriyorum sadece.............
üstelik henüz evimdede degilim...eltimlerde oldugum için en fazla 15 dakika kalabiliyorum nette.....inşallah kırgınlıgını bu halim geçirir yoksa gerçekten böyle düşünmene çok üzüldüm........

Son düzenleme:
zamancım maaşallah inşallah sen de mucizelerden olursun... allah büyük inancımızı hiç yitirmeyelim. Ben seninyerinde olsam moralim çok düzelirdi. Hem niye seni hazırlamayacaklar diye üzülüyorsun kaç kişinin dondurulmuşlarla bebişleri tuttu okuduğum kadarıyla çıktıktan sonra senin de olur inşallah.Bence hiç üzülme mutlu ol umutlu ol :)

günaydın bacılar nasılsınız
bacım haklısın nediyim anam biz daha önce çok umutlandık tedavi olurken dedik kesin çıkıcak olmayınca tabi yıkıldık buyüzden şimdi herşeye temkinli yaklaşıyoruz
nazmiye kız hadı hayırlı olsun inşallah seninde inşallah hayırlısı ile ikizlerin olur ama bizler sana cevap vermiryormuyuz kız bak hele
alaina çok sevindim maşallah Rabbim saglıklı sıhattli kucagına almayıda nasip etsin inşallah
sultan evet haftaya bugün gidiyoruz canım ben bizim listedeki herkezin ismini aldım i,nşallah dua edicem hamilelere hayırlısı ile sag salim dogumlar için gerisinede sperm bulunupta bebişlerin olması için dua edicem inşallah
belginde artık pek sık gelmiyor annesigil daha yanında galiba
harzemde ankarada bakalım hayır haberlerle gelir inşallah
kızlar bana dua edin nolur hala regli olmadım ilaçda kullandım ama daha tık yok umreye gitmeden olup bitmem lazım nolur dua edinde oluyım

kızlar kaan hoca istanbuldaki bir hastaneye geliyormu.yani ankaraya gidemeyiz biz.acaba sanki amerikan da görev yapıyor diye duymustum.kendisine ulaşabileceğim tel varmı acaba?

maaşallah canım ya çok sevindim allahım bebeşilerini kucaklamak nasip etsin sana ve hepimize

harzemcim canım niye öyle diyosun yaaaa....
ben hep ugruyorum size............ama yazdıklarıma senden ve caneylomdan başka pek cevap veren olmuyo..........
tüp bebekteki başlıgı ben açtıgım için ve arkadaşlarla ortak yaptıklarımız oldugu için oraya daha sık giriyorum sadece.............
üstelik henüz evimdede degilim...eltimlerde oldugum için en fazla 15 dakika kalabiliyorum nette.....inşallah kırgınlıgını bu halim geçirir yoksa gerçekten böyle düşünmene çok üzüldüm........

canım üzülme ya bizim topik çok yoğun olmadığından dolayı cevap alamıyo gibi olmuşsundur arasıra selamını bekleriz ama tamammı canım yoksa kk nın hepsi bizim ha orası ha burası sonuçta arayınca buluyoz herkesi üzülme tamammı tedavin ne durumda canım neler yapıyosun inşallah herşey yolundadır......

kızlar kaan hoca istanbuldaki bir hastaneye geliyormu.yani ankaraya gidemeyiz biz.acaba sanki amerikan da görev yapıyor diye duymustum.kendisine ulaşabileceğim tel varmı acaba?
kaan hoca istanbulda bir hastanede görev yapmıyor.sadece ankara üniv.de çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kzılar nasılsınız harzem,zaman,sayes,sympatice ismini sayamadığım diğer kızlar nasılsınız bugün...

bizde 2 senelik evliyiz benim eşimdede azosperm var 1 kere tüp bebek denedik eşim tese ameliyatı oldu baya bi bulundu ama sonuç negatif inş. 2. deneyecegiz Allah herkezin yardımcısı olsun arkadaşlar Allah hayırlısından versin

iyiyiz ben çalıştığım için yoğunum şu sıralar pek uğrayamıyorum :) senin moralin düzelmiş ne güzel işte :) allah bize de bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını verecek inşallah eminim bundan :)

aslında ben ist te olduğumuz için emre bakırcıoğluna gitmeyi düşünüyorduk ama dün eşimle konuştum da önce yine emre bey e gidicez bakalım o ne diyecek ve sonra onun yorumlarına göre kaan aydos a da gideriz dedik... biz henüz 1 spermiyogramla bekliyoruz 1-2 ay kadar bitkisel falan kullanıcaz bayramdan sonra gidicez doktora öyle karar verdik dün akşam... zaten bilmeden 4 sene bekledik 2-3 ay daha bekleriz zaten boş durmuyoruz bitkisellerle vitaminlerle uğraşıyoruz :)

Allah tan eşimin bozuk olan morali de kabullenmeye başladıkça ve etrafında kendi gibi rahatsızlığı olan insanları duydukça normale dönüyor... Yani bunun olağanüstü bişey olmadığını herkesin başına gelebileceğini bir hastalık olduğunu anlıyor yavaş yavaş... Canım benim, çok zor evlendik biz çok zorluklar çektik bunu da aşarız dua ile inanarak birbirimizden destek alarak, hepimiz için geçerli tabii. Duygusalım bu ara biraz galiba şu güneş tutuldu ya ondanmış :))))

kızlar bugün nasılsınız bakalım ben sohbetlerinizden mahrum kalıyorum

sayes canim erkeklerde sorun oldugunda mesela tek ben zannedip uzuluyolar ama cevrede okadar cogaliyoki erkeklerin sorunlari duyunca birazdaha rahatliyolar sanki
ozellikle ben burdaki bazi yazilari okurum esime, bak bunun esi soyleymis soyle olmus sunu kullanmis diye
bide bi okudugum yaziya gore, artik kisirlik sorunu gittikce erkeklerde daha fazla cogelmeye baslamis, erkekler bu duruma kadinlar kadar artik birazdaha alisiyo gibi
baksana ozellikle bu sitede okadar bebegi olmayanlar varki, cok kisininde esinde sorun bu bile belli ediyo

Back
X