Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lamyay canım bukadar çok moralini bozma bizimde degerlerimiz yüksek fsh 17 bende bu ay kaan hocaya gitmeyi düşünüyorum sabah mail attım ama cevap gelmedi..hakkımızda hayırlısı..
lamyay canım teseden öncede degerleriniz bu seviyedemiydi?
Merhaba kizlar.
Lamyay canim sikma bu kadar canini.
Geçen hafta endokrinoloji bir doktora gittik bize umutlanmayim dedi doner'e basvurun demisti biz resmen yikilmistik esimle beraber.
Bir yerden umut kesiler baska yerden dogar. Yeter ki sen ümidini yitirme. Türkiye'nin tek doktoru kaan aydos degil bir sürü var yeter ki iyisini bulmak lazim.
Ve sen esine bitkisel seyler uygula bir sürü bitkisel ilaç var. Ellin kolun bagli durmasin.
Derdi veren allah dermani de veren allah.
lamvay canım üzülme bizde fsh 50 lerdeydi yinede cok şükür bulundu
LAMYAY.canım benim bizde kullandık bir çok şeyi ama ben sürekli test yaptırdım zararı oluyormu diye pek bir degişiklik olmamıştı zaten insan bir çok şeyi kullanınca anlamıyorki neyin iyi neyin kötü geldiğini mesela çakşır kökü suyu fsh düşürüyo demir dikeni testesteron artırıyo biz demir dikeni kullanınca testesteron arttı ama bunun yanında fsh da arttı yani canım allahım yardımcımız olsun darda kaldık derman arıyoruz allahım darda koymasın artık hiç birimizi aynı bende sen gibiyim canım bazen çok moralim bozuluyo ama korkma canım allah büyük.peki siz nerde denediniz 1.teseyi belli olmaz belkide ikincide bulunur öyle olanı duydum ben sen bakma o dönör bekleyin diyen doktora bide kaan hocayla yüzyüz konuşun biz öyle yapcaz acaba ne zaman dönüyor tatilden canım
lamvay canım sende daha tecrübesizisn bizde senin gibiydik ama şimdi tüp bebek uzmanı olduk biz de hiç tahlil falan yapılmadan kesinlikle cocugunuz olmaz dediler muaneyle sonrada bi tüp bebek merkezine gittik araştıralım diye hemen mikro teseye aldılar cıkanı dondurdular bizim bişeyden haberimiz yok yumurta toplanacagı gün onlarda ölmüş tekrar tese oldu tüp bebek yapıldı ama 2 aylık düşük oldu şimdide parasızlıktan beklemedeyiz canım üzülme seninde bebegin olur hiç kafanı takma kaan beye gelince o hemen umut vermez olumlu sonuca cabuk alışılır ama olumsuza zor alısılır anladınmı demek istedigimi sen biraz teraddütlü olki sperm cıkarsa onu cabuk unutursun rabbime güven gerisi boş.biz doktor hatası yüzüne 2 yılımızdan olduk boş yere 2 tese 10 milyarımız gitti canım biz ne günler gördük akşamdan sabah aagıtla biten.
centrum clinic neden öldügünü bilmiyoruz sen kafanı takma ben fsh sı 80 olup tesede cıkaan biliyorum
3 ay once ki tesede sperm bulunamamisti,sizce bunun tedavisi varmi ,benzer durumda olan arkadaslar varsa bilgilermizi paylasalim lutfen,seviyeler dusuk olunca tedavisi var diye duydum ama bunun hakkinda pek bilgim yok
hormon seviyeleri cok yuksek( lh ve fsh yuksek,estradialin normal siniri ne bilmiyorum)
esimin hormon testleri soyle:
FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml
normal olmasi gereken araliklar:
FSH 1-14
LH 1.5-9.2
TESTOSTERONE 2.80-8.00
hormon seviyeleri cok yuksek( lh ve fsh yuksek,estradialin normal siniri ne bilmiyorum)
esimin hormon testleri soyle:
FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml
FSH 1-14
LH 1.5-9.2
TESTOSTERONE 2.80-8.00
BU SONUCLARI IKI DOKTORA SORDUM CEVAPLARI SOYLE:
Öncelikle geçmiş olsun;
Bu değerler tedavi ile düzelebilir.
Değerler düzelince sperm değerleride düzelme ihtimali fazladır.
Siz tedaviye başlayın.
Not: İkinci bir sorunuz olursa veya anlaşılamayan bir husus varsa lütfen
Sorunuzu ismime sorun.
Bunu yapmanın yolu şu şeklide:
1- Kendinize ait sayfada Sol sütunda "Sorum var" linkini seçin
2- Açılan sayfada "Sadece bir üyeye sormak istiyorum." u tıklayın. Daha sonra doktor ismini seçin.
Bunu yaptırmamın nedeni ileride sadece bana sorulan sorulara cevap vereceğimden dolayıdır.
Allah’tan sağlık, şifa ve afiyetler dilerim.
_____ Op.Dr.Ali Hatay _____
Dr.AliHatay'in Uroloji Sayfasi
2. DOKTORUN CEVABI SOYLE
Hormon değerleriniz çok ümit vermiyor. İlaç tedavisinden sonuç alamayabiliriz. Ancak sizin durumunuz çok yaygın değildir, diğer hastalarda hormon değerleri ilaç kullanmaya genelde uygun çıkmakta. Ne yazık ki, size boş yere umut vermek istemem. Size tek önerebileceğim, mikroTESE'nin bir kez daha denenmesi. İsterseniz, Ankara'ya geldiğinizde, hastanede mikroTESE yapalım. Sperm bulursak, dondurup saklar, eşinizi daha sonra hazırlayabiliriz.
Saygılarımla.
Prof.Dr.Kaan
YA COK MORALIM BOZULDU KAAN BEYDEN NEGATIF CEVAP ALINCA
FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml
FSH 1-14
LH 1.5-9.2
TESTOSTERONE 2.80-8.00
ciddimisin o zaman bize neden oyle dedi doktor
acaba bizim diger hormonlarmi anormal estradial falan
canim ayrintili bahsedermisin ne zamandir azospermdiniz nasil bulundu,mtesedemi yoksa tesedemi bulundu,hangi dokra yaptirdiniz nerde
sizin diger hormon degerleriniz nasildi.
canim kusura bakma cok mutlu oldum sperm bulunabilecegini dusununce