canım benim senin adına çok üzüldüm alahım şifanı versin demekki kısmet buymuş canım üzülme inşallah bidaki sefr herşey yolunda gider.:Saruboceq:günaydın arkadaşlar,
uzun bi ayrılıktan sonra artık aranızdayım. malesef iyi haberlerle dönemedim. transferim olmadı.ohss olmamdan dolayı ertelendi. insanın başına hiç aklına gelmeyen şeyler oluyor. böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu. yumutalarım yavaş büyüdü o yüzden ilaç dozum artırıldı sonrada e2 değerim birden yükseldi. öyle olucada yumurta toplamadan sonra karnımda sıvı toplanmaya başladı. eğer transferi yapar hamilelik oluşursa bı sıvı dahada artarmış hatta hayati tehlike bile varmış. mecburen benim eski sağlıma kavuşmam için erteledi. şimdi çok şükür iyiyim karnımdaki şişlikte indi. biran önce transfer gününün gelmesini bekliyorum. ama emriyolarımız donduruldu kalitelerinde düşüş oluyormuş, okadar emekten sonra böyle olmasına çok üzülüyorum ama vardır bunda da bi hayır diyorum.
bende ki gelişmeler böyle. sizler ne yaptınız yeni hamişlerimiz varmı aramızda.yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz güzel paylaşımlarınız olur inşallah.