Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaslar nasilsiniz...
ben bugun cok iyiyim ,Laremin hikayesini okuduktan sonra..........uctum........

Lamyay ilk önce doktkorlara gidip yuz yüze görüsün bunun içinde bir ay size yeterde tatilde yaparsiniz.
Ekim'de esinle doktorlara gidin ürologa ilaç tedavisi yapilirsa iyi olur. Sonra mart'ta gittiginizde mikro tese olur. Ama mart'a kadar daha çok var o zamana kadar bos durmamak lazim arada 5 ay var ekim'le mart arasinda ve 5 ay içinde neler olur. Yinede siz bilirsiniz. Biz ekim'de gittigimizde ilk önce ön görûsme yapicaz esimin tedavi olmasini saglicaz sonra mikro tese seneye insallah. Ama ilk önce ilaç tedavisi ve bitkisel en sonunda mikro tese. O yüzden sizde ilk önce gidin görüsün doktorlarin görüsüne alin yüz yüze merkezleri gezin hangisi daha uygun daha basarili daha iyi daha mantikli. Insallah mart ayinda gittiginizde zaman kaybetmeden karar verdiginiz merkeze gidip mikro tese olur esin.

kızlar kaan hocanın tatılden dönmesini bende sabırsızlıkla bekliyorum bizde o gelirgelmez gidecegiz...

slm kızlar umudunu kaybetme arkadaşım dualarım hepimiz için allah büyük canım takma kafana herşey oluruna varır

kizlar kaan hoca bana mail atti.
cok sasirdim bana ilac isimleri gonderdi
ilaclar klomen, endol, ve de trental
aranizda bu ilaclari kullanan varmi
kizlar ben cok heyecanliyim
ya insaalah esimde normal yolla sperm cikar.
dunyada ki milyonlarca ilactan bir tanesi bile esimin dermani degildi
en cok zoruma giden sey esimin derdisinin tedavisi olmamasiydi
sanki hep kendini mutsuz hissediyordu
bana bunu belli etmemeye calisyordu ama ben farkediyorum onun yureginde ne firtinalarin koptugunu.
dr bize sperm donasyonu yapin diyordu.
bu bir erkek icin ne kadar aci
bana kendisi bile bakmaya kiyamazken boyle seyi soylemeleri onu cok yipratmisti.
kizlar lutfen su mubaraek aylarda benim icin dua edin,
dualariniza ihtiyacimiz var.
benim icin dua edecek kimse yok lutfen siz benim icin dua edin

kizlar kaan hoca bana mail atti.
cok sasirdim bana ilac isimleri gonderdi
ilaclar klomen, endol, ve de trental
aranizda bu ilaclari kullanan varmi
kizlar ben cok heyecanliyim
ya insaalah esimde normal yolla sperm cikar.
dunyada ki milyonlarca ilactan bir tanesi bile esimin dermani degildi
en cok zoruma giden sey esimin derdisinin tedavisi olmamasiydi
sanki hep kendini mutsuz hissediyordu
bana bunu belli etmemeye calisyordu ama ben farkediyorum onun yureginde ne firtinalarin koptugunu.
dr bize sperm donasyonu yapin diyordu.
bu bir erkek icin ne kadar aci
bana kendisi bile bakmaya kiyamazken boyle seyi soylemeleri onu cok yipratmisti.
kizlar lutfen su mubaraek aylarda benim icin dua edin,
dualariniza ihtiyacimiz var.
benim icin dua edecek kimse yok lutfen siz benim icin dua edin

Canim hep dualarimdasiniz burdaki butun arkadaslar ,cok sevindim senin adina insallah hersey gonlune gore olur.
bende mail attim gecenlerde kaan beye bizede tedavisinin olmadigini hicbir ilac oneremeyecegini yazmisti.
sizin hormon degerlerini ogrenebilirmiyim kac tam olarak?

günaydın kızlar.UMUDUNUKAYBETME arkadaşım senin adına sevindimLAMLAY canım sende hiç karamsar olma canım bi git yüzyüze konuş herşey düzelecek.

umudunu kaybetme canm kaan hoca gece 3 ten sonra cevaplamış soruları onumu bekledin canım benim bana poxeed kullanın demiş bunu bilen varmı

Canim hep dualarimdasiniz burdaki butun arkadaslar ,cok sevindim senin adina insallah hersey gonlune gore olur.
bende mail attim gecenlerde kaan beye bizede tedavisinin olmadigini hicbir ilac oneremeyecegini yazmisti.
sizin hormon degerlerini ogrenebilirmiyim kac tam olarak?

canim lutfen uzulme belki senin dermanin da baska yerdedir
allahim bize yardim etsin
canim esimin hormon degerleri
----------------------------------------------------------------------------
fsh 3
lh 6.4
testosterone 18

seninkinin hormon degerlei ne acaba
dualariniz benden esirgemeyin
allah hepimize bebek verir insallah

günaaydın bacılar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
nasılsınız bakim ben çok şükür gayet iyiyim
geçmişi çok okuyamadım sadece son sayfalara şöyle bigöz attım larem transferin gercekleşmiş hayırlı olsun canım inşallah bu sefer tutucak
bacılar daha sonra gene görüşürüz

zamancım allah kabul etsin canım rabbim bütün dualarını kabul etsin inşallah rabbim bidahakine hacca gitmeyi ve çocuklarınla gitmeyi nasip etsin inşallah hepimize .........

günaydın bacılar
nasılsınız uzun süredir yoktum hepinizi özledim eeeeeeee kızlar anlatın baim neler var hamişler durumlar nasıl ben giderken tedavide olanlar vardı nasıl sonuçlandı bu aarada kaan hocanın taliplisi artmış inanın çok sevindim kan hoca gercekten ugraşıyor ince ince anlatıyor her sorunuza cevap veriyor ankara dışından gelenler için maille de yardımcı oluyor yani illa yanıma gelceksin demiyor bize kan sonuçlarını istemişti gelmenize gerek yok ilaçlar bitince arayın yada mail atın itanbuldan buraya gitgel yapmayın gerek yok onca yol eziyet olur gibi şeyler demişti yani elinden geldiğince yardım ediyor birde burdan ögrendim kaan hoca tatildeymiş kızlar nezaman dönücek bilen varmı
kız belgin sonunda inadın kırıldımı anam kaç sefer dedim sana başka drlarada git katılıp kalma diye neyse bak çok sevindim kız sizin durum bizden ii elonge sperm var bacım igne ilaçla inşallah olgun sperme dönüşür hele bi git bakalım ne dicek ay bak heyecan yaptım kız nasıl sevindim bu kararına inşallah hayırlısı olur
umreye gelince bacılar nasıl anlatım hani derlerya anlatılmaz yaşanır diye aynen öyle kızlar inanın çok pişmanım hadaönce gitmek isteseydik okadar başka ki dua tavafı yaptım kızlar hepimizin ismini tektek okuyorak çok yalvardım bu topiğimizdeki herkezin en kısa sürede hamile kalması sağlıklı sıhhatli bebiklere olması ve hayırlı ve salih kullarından olması için bacılar hepinize şiddetle tavsiye ederim gitmeyi aklınıza ciddi ciddi koydunmu emin olun gidersiniz kızlar Allah henizine hepimize nasip etsin gitmeyi çok yalvardım inşallah busfer olucak çok umut varım

canım benim inşallah ettiğin bütün dualarını rabbim kabul eder bizlerede nasip eder peygamberimizin kokusu olan o mübarek yerlerde el açıp dualar etmeyi eşimin bir an önce emekli olmasını o kadar çok istiyorumki o mübarek yerleri bir an önce görebilmek için....

umudunukaybetme ben sana demedim mi kaan aydosa mail yolla o sana cevap verir.
Senin adina sevindim. Bize sana yazdigi ilaci önermedi. Bize klomen dedi.
Proxeed plus ilacini duydum ve ben esime almayi düsünüyorum.
çok iyi bir ilaca benziyor.

Proxeed Plus / Eczacıbaşı ılaç Pazarlama
Yazan: Kazen 04 Temmuz 2009
Kategori: Sağlık
“Proxeed Plus” sperm üretiminine destek oluyor ve çocuk sahibi olamayan çiftlere yeni bir seçenek sunuyor

Proxeed Plus, erkek kısırlığının sebeplerinden biri olan bozulmuş sperm üretimi durumunda kullanılabilecek, içeriğinde aminositler, karbohidratlar, vitamin ve mineraller bulunan bir beslenme desteği. Türkiye’de yaklaşık 2 milyon çiftin bebek sahibi olma konusunda sıkıntı yaşadığı ve bu çiftlerin ortalama % 30 – 40’ında sorunun erkekte olduğu biliniyor.

Sperm kalitesinin ve döllenme ihtimalinin artmasına destek olan Proxeed Plus’ın içerdiği maddelerin etkinlikleri klinik olarak kanıtlanmış bulunuyor. Özellikle sperm hücrelerinin yaşam sürelerinin uzamasına katkı sağlayan Asetil-L-Karnitin’in bu alanda kullanılan tüm beslenme destek ürünleri içinde en fazla klinik çalışmaya sahip destek ürünü olduğu belirtiliyor.

Erkekler için Proxeed Plus Üremeye Yardımcı Besin Takviyesi

Günümüzde spermin performansı kritik bir rol oynamaya başlamıştır. Bu sağlıklı sperm üretimine katkısı kanıtlanış olan Proxeed Plus Eczacıbaşı ılaç Pazarlama ile artık Türkiye’de.

Proxeed Plus, erkek kısırlığının sebeplerinden biri olan bozulmuş sperm üretimi durumunda kullanılabilecek, içeriğinde aminositler, karbohidratlar, vitamin ve mineraller bulunan bir beslenme desteği.

Türkiye’de yaklaşık 2 milyon çiftin bebek sahibi olma konusunda sıkıntı yaşadığı ve bu çiftlerin ortalama % 30 – 40’ında sorunun erkekte olduğu biliniyor. Sperm kalitesinin ve döllenme ihtimalinin artmasına destek olan Proxeed Plus’ın içerdiği maddelerin etkinlikleri klinik olarak kanıtlanmış bulunuyor.

Proxeed Plus Plus sperm üretiminine destek oluyor.

Özellikle sperm hücrelerinin yaşam sürelerinin uzamasına katkı sağlayan Asetil-L-Karnitin’in bu alanda kullanılan tüm beslenme destek ürünleri içinde en fazla klinik çalışmaya sahip destek ürünü olduğu belirtiliyor.

- Erkeklerde Üretkenlik için Etkili bir Destektir.
- Proxeed Plus Evinizde, Kaliteli Sperm Üretimini için gerekli besin desteği sağlamanın basit güvenli ve en etkili yoludur.
- Proxeed Plus Toz ürününü soğuk içecek ile, günde iki kez alınır.
- Kutu içinde 30 Poşet mevcut olup, 1 Kutu 15 günlük kullanım içindir.
- Ancak Sperm kalitesinde iyileştirmeler ilk üç ay sonra görüldüğünden, Proxeed Plus 6 ay kullanılmalıdır.
Çünkü spermin olgun, döllenme yeteneğine sahip olması için ortalama 74 güne ihtiyaç vardır.

kizlar bu proxeed plus dedikleri ilaç baya bir pahali.
Bir kutusu 50 € ve 15 gün sürüyor anlicaniz bir aylik kür 100 € ve 6 ay kullanmasi tavsiye ediyorlar faydasini görebilmek için.

Back
X