Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim eşim microtese olalı iki ay oluyo doktor ilaç vermedi biraz vücut dinlensin dedi eşim şuan sadece benim hazırladığım bir macun var bal polen fındık ceviz çörekotu ve ısırgan tohumu karışımından oluşuyor onu yiyor sadece başka bişey yok kaan hocaya sormadan almadık

sevgidolu biraz bahsedermisin probleminiz tam olarak ne,hicmi sperm bulunamadi
bizde tesede 3 ay once hic bulunamadi,teseden 2.5 ay sonra hormon tahlili yaptirdik yuksek cikti degerler bende senin gibi balli karisim hazirladim esime isirgan tohumu koyuyodum ama bu sefer koymadim,cunku hormonlar yuksek cikinca belki yukseltmistir dedik.bal ,arisutu,havuc suyu,cinko,ginseng kullaniyoruz,bunlarda yukseltmez degerleri insallah
sizin hormon degerleriniz kac

selam bacılar nasılsınız
umudunukaybetme canım inan birtek senin başına gelmiyor böyle dertler bebegin olmayınca ilk önce neden yok derler zaman gectikce anlarlar bir sorun ldugunu ve başlarlar yok şu dr yokşu hca diye sonra sorun sendemi eşindemi derler egerki yakınında biriyse ve reglilerinin düzenli oldugunu biliyorsa eşini senden kıskanır çünkü bilirki sorun kocandadır oyüzden eşini kızkanır ve bunu aleni olarakda belli eder eger sorun var ama hanginizden bilmezlerse ozamanda cocugunu kskanır sanki bifenalık yapıcaksn severken bile aglatsan hemen bakşlar degişir odadan çkıncada fısıltılar başlar daha sonra düğün kına gibi toplu olaylarda seni birazcık dışlarlar lakin yaygn bi görüş vardır ceyiz sermeye kısır biri giderse yeni evlenen çiftinde çocugu olmaz diye yeni dogan bebek ziyaretlerine gitsen acınası gözlerle bakarlar yanındada azcık nisbet yapmayı eksik etmezler işte böyle şekerim bunlar insanın başna geliyor

ya canim insanlar neden bu kadar bencil oluyorlar anlamiyorum
bana kurumus agac bile dediler kendilerince saka yapiyorlar yani.
ne diyeyim canim bu sozler allahimin zoruna gitsin de bizi bu darliktan kurtarsin.
yani allahim bildigi gibi yapsin ben ne diyeyim.

slm kizlar
canlar ben turkiyeye donecegim ve esime turkiye de bitkisel kurler hazirlamak istiyorum cunku yurt disinda bulamiyoruz.
ama simdi sizden yardim bekliyorum;
esinize uyguladiginiz ve faydasini gordugunuz veya duydugunuz bitkisel kurleri ve vitaminlari bana aciklayici bir sekilde yazarmisiniz.
cunku biz kur uygulamadik dogru duzgun.
lutfen yardimlarinizi bekliyorumm

umudunukaybetme bende türkiyeye geldigimde bir sürü bitkisel ilaç almayi dûsünüyorum.
Benim alacaklarim bunlar :

- tribulus terrestris sepe natural'dan
- bal + polen karisimi ve diger bitki aktarladan satiliyormus
- antioksidan ve vitamin GNC'den
- arginmax yada proxeed plus

umudunukaybetme bende türkiyeye geldigimde bir sürü bitkisel ilaç almayi dûsünüyorum.
Benim alacaklarim bunlar :

- tribulus terrestris sepe natural'dan
- bal + polen karisimi ve diger bitki aktarladan satiliyormus
- antioksidan ve vitamin GNC'den
- arginmax yada proxeed plus

canim bunlar ne tam olarak aciklarmisin. ben bitkisel ilacinin yani bitkilerle yedirmek istiyorumbildigin kur var mi

mrb kızlar dün hiç giremedim ne var ne yok kızlar kaan hoca bana proxeed demiş kullansakmı kararsız kaldık bide bu ilacı nerden bula bilriz.

tribulus terrestris testosteron degerini yükseltiyor.
Digerleri vitamin.
Bal, polen, ari sütü yediriliyor bir çok faydasini oldugunu söylüyorlar.
Arginmax ve proxeed plus sperm sayisini yükseltiyor.
Bunlarin hepsini ben burda ögrendim yoksa hiç bir bilgim yoktu.

Hepsinin içinde kullanma kilavuzu yaziyor.
Genelde sabah kahvaltidan önce vitaminler yemek arasi ilaçtan ilaca degisiyor.
Kimisi günde iki defa.

Benim esim 3 aydir kullaniyor yan etkisi olmadi.
Faydasini gördüm bir takim seyde. Ûretim olup olmadigini bilmiyoruz. Bence faydasi olur zarari olmaz sonuçta bitkisel ve dogal.

Ben esime nohut suyunu içirdim 3 ayi dün tamamladik.
Bugün keçi boynuzu kürüne basladi.
Tribulus terrestris, maca, ginseng, vitamin (çinko, selenyum, vitamin C,...), l'arginine, l-carnitine

Ilaçtan ilaca degisiyor kullanimi ve markadan markaya.

Back
X