Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu malzemelerin cogunlugu var bizde ,sadece isirgan tohumu yokta
biz bali magazadan aliyoruz hakikininrden bulcaz aceba mazadan alinan bal olurmuki
sen ozelmi aldin bali

canım olur belkide biz balcı vardı sadece bal üzerine oradan aldık ama marketten alınan balda iyi olabilir veya aktarcılar varsa oralardanda bulabilirsin

sevgi dolu proxeed i siz ne için kullanıyorsunuz bizede verdide doktor biz daha bulamadık etkisini gördünmü

mrb kızlar bugün nekadar kalbalıksınız bakalım sevdanaz hoş geldin canım sevgi dolu sende bugün nekadar mesaj yazmışsın kız hiç kalkmadın heralde ne güzel böyle yogunluk

merhaba canım evet bugün yoğunuz zaten fazla giremiyodum bugün fırsat bulmuşken topiği boş bırakmayım dedim ama belgin harzem zaman ve diğer arkadaşlarımız yok bugün buranın daimi elemanı benim canım

selam bacılar nasılsınız anam kaç gündür giremiyorum topiğe kız larem hadi hayırlı olsun çift çizgiyi görmüşsün darısı başıma inşallah belgin kız sen bana sendeki gelişmeleri göndersene çok şaşırdım nezaman gittiniz ne zaman verdi iğneleri iğnenin ismine neyse kız sen beni bilirsin yaz işte merak ettim şimdi hadi bakem bi harzem kaldı onu napıyor haberi olan varmı

cnm uzme kendını ıns allah hepımıze bebıs verecek bızınde 4 senedır olmuyor allah buyuktur allahım bu mubarek ayda dualarımızı kabul etsın

amın canım ya ınsallah olacak bılıyorum ama sabretmek cok zor ıste.benden kucuk herkesın bebegı oldu.aılemdede benım yasımda olmayan yok.bu arada 27 yasındayım.sızın sorununuz ne.hangı tedavılerı gordun.

sevgi dolu proxeed i siz ne için kullanıyorsunuz bizede verdide doktor biz daha bulamadık etkisini gördünmü

canım eşim daha kullanalı iki gün oluyo henüz bir etkisni göremedik sperm sayısı çağalsın diye bende buradan duydum doktor vermedi zaten vitamin ilacı bir yan etkisi olcanı zannetmiyorum

ben burdan aktarciyi falan nerden bulayim ancak magazadan aliyorum
evde cicel bali corek otu polen ceviz findik hepsi var bi isrgan tohumu yok bende onu eklemem olurdur insallah
bide turkiyeden gelen karisim var aktrdan almslar ozel macun ,kac ceit bitki var icinde ama esim yemiyo cok pis kokuyo bosuna duruyo evde

kız sevgidolu bacım ben burdayım bişey sorcam sizedemi kaan hoca verd,i şu proxek

neyse ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler inşallah yeni bir gün yeni umutlarla gelsin hepinizi öpüyorum zaman bacım topiği sana bırakıyorum haydin bay

proxeed isimli ilacı kaan hocamı mı verdi birde fiyatı nekadar anam be topiğe girmeye girmeye unutmuşum yazmayı

zamancığım bizde kaan hocanın hastasıyız ben bu ilacı buradn duydum aldım doktor vermedi belki faydasını görürüz

canım içinde 30 poşet var sabah akşam aç karnına suya veya portakal suyuna karıştırı içiyon bu 15 günlük kullanıma yetiyo fiyatı 81 milyon

sevgi dolu bencede cık sen yorulmuşsundur hersayfaya yazmışsın anam ne zamanda beri burdasın kız şaka arkadaşım sen hep bu performasla calış

neyse ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler inşallah yeni bir gün yeni umutlarla gelsin hepinizi öpüyorum zaman bacım topiği sana bırakıyorum haydin bay

hayırlı geceler bacım bende birazdan yatarım ya şu ilacın fiyatını merak ettim birde kızlar kaan hoca tatilden nee zaman dönüyor yada döndümü bilgisi olan varmı

kızlar ne güzel ay 5 dakikada 1 sayfa doluyo bende cıkıyorum yarın yeni umutlarla yola devam inşallah

ya bu ilaç çok pahalı kızlar birde 6 ay kullanın deniliyor anam bu ilaç baştanmı oluşturuyor testisi bu ne fahiş fiyat 15 gnlüğü 81 milyon ise 1 aylıgı 162 yapar 6 ay kullansan 960 yapar al sana bir mikrotese fiyatı yahu bu adamlar bu ilacın içine sperm tohumumu katmış içince çıkıyormu kesin mi yani bu fiyatı artık çıkması lazım

amın canım ya ınsallah olacak bılıyorum ama sabretmek cok zor ıste.benden kucuk herkesın bebegı oldu.aılemdede benım yasımda olmayan yok.bu arada 27 yasındayım.sızın sorununuz ne.hangı tedavılerı gordun.

cnm bende 22 yasındayım esıme tahlıl yaptırdık 0 sperm cıktı tahlılı bır kackere daha yaptırdık aynı cıktı tıkanıklıkta yok sebebı acıklanamayan sorunmus bızım sorunumuzda kırıtık amelıyat dedı doktor tesayapılacak ıns bu kıs yaptırcaz hıc umıdım yok ama allah buyuktur bende aklıma geldıkce ınanamıyorumsabahlara kadar aglıyorum benımde psıkolojım cok bozuk cnm

Proxeed Erkekler için Sperm Üretimi ve Sperm Kalitesini Arttırıcı Multivitamin

Proxeed Plus sperm üretiminine destek oluyor.

Günümüzde spermin performansı kritik bir rol oynamaya başlamıştır. Bu sağlıklı sperm üretimine katkısı kanıtlanış olan Proxeed artık Türkiye de.

Proxeed Plus, erkek kısırlığının sebeplerinden biri olan bozulmuş sperm üretimi durumunda kullanılabilecek, içeriğinde aminositler, karbohidratlar, vitamin ve mineraller bulunan bir beslenme desteği.

Türkiye’de yaklaşık 2 milyon çiftin bebek sahibi olma konusunda sıkıntı yaşadığı ve bu çiftlerin ortalama % 30 – 40’ında sorunun erkekte olduğu biliniyor. Sperm kalitesinin ve döllenme ihtimalinin artmasına destek olan Proxeed Plus’ın içerdiği maddelerin etkinlikleri klinik olarak kanıtlanmış bulunuyor

Özellikle sperm hücrelerinin yaşam sürelerinin uzamasına katkı sağlayan Asetil-L-Karnitin’in bu alanda kullanılan tüm beslenme destek ürünleri içinde en fazla klinik çalışmaya sahip destek ürünü olduğu belirtiliyor.

Erkeklerde Üretkenlik için Etkili bir Destektir.
Proxeed ® Plus Evinizde,Kaliteli Sperm Üretimini için gerekli besin desteği sağlamanın basit güvenli ve en etkili yoludur.
Proxeed ® Plus Toz ürününü soğuk içecek ile, günde iki kez alınır.
Kutu içinde 30 Poşet mevcut olup, 1 Kutu 15 günlük kullanım içindir.
Ancak Sperm kalitesinde iyileştirmeler ilk üç ay sonra görüldüğünden, ProXeed ® Plus 6 ay kullanılmalıdır. Çünkü spermin olgun, döllenme yeteneğine sahip olması için ortalama 74 güne ihtiyaç vardır.

Son düzenleme:
Back
X