Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar nohut kurunu nerden bulabılırım hazırmı oluyor yoksa kendımızmı yapıyoruz

nohut suyunu hazırlarken yarım litre klorsuz su kullanıyorsun süzünce 2 su bardağı falan cıkıyor yarısı sabah kahvaltıdan sonra yarısı öğlen yemekten önce içiliyor şimdi ramazanda iftardan sonra sahurdan önce içiyor

canım bilmiyorum neden önermediğini bizim fsh biraz yüksekti 17 lerde onu düşürmek için verdi sizin nasıl fsh canım.bence sende eşinle git yalnız bırakma kendini yalnız hissetmesin destekçi ol ona ben öyle yapacagım bizde gidecegiz kaan hocaya..

fsh 22,42 yani yüksek bakalım bide yanına gidelim.

canım benim eşimde menegon diye bir iğne kullanıyor KAAN AYDOS HOca vermişti
sperm oluşması için 64 gibi bir zaman geçmesi gerekiyormuş ;eşimin daha o kadar olmadı
sende ümidini kesme canım bak benim eşimde ameliyatta bulmadılar KAAN hocanın ilaçları ile 4 ay gibi bir zamanda normal çıkış olduuu.ve şimdi hamileyim canım .

Çıkan spermleri dondurttuk ;ama şimdi tekrar sperm çıkışı durdu o yüzden ilaç kullanıyoruzzz;

çok teşekkürler canım bakalım artık. canım ya darısı bize artık inan böyle hamile haberlerini duyunca hem çok seviniyorum hemde çok ümitleniyorum. sende inşallah sağlıcakla ve hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın

gülümse canım benim eşimde kullanıyor bu iğneden kaan hoca verdi bizde haftada bir 4 ampül kullanın sonra hormon testi yaptırın ona göre belli olur herşey dedi .benim eşim daha önce tese olmuştu spermatid bulundu peki canım senin eşin hiç tese oldumu fsh ve testesteron hormonlarınız nasıl...

canım eşim hiç tese olmadı azonun nedenini bile bilmiyoruz. eşimin fsh:14 lh:5,24 testesteron:3,64 açıkçası bu hormonların çokta yol gösterici olduğuna inanmıyorum. normal olanda çıkmayıp çok yüksek olandada çıkabiliyor. canım inşallah o spermatidler olgunlaşırda milyonlarca sperme dönüşür.biz 5000 ampülden haftada 2 kere kullanıyoruz. 15 tane kaldı. inşallah ameliyata gerek kalmaz canım

canım eşim hiç tese olmadı azonun nedenini bile bilmiyoruz. eşimin fsh:14 lh:5,24 testesteron:3,64 açıkçası bu hormonların çokta yol gösterici olduğuna inanmıyorum. normal olanda çıkmayıp çok yüksek olandada çıkabiliyor. canım inşallah o spermatidler olgunlaşırda milyonlarca sperme dönüşür.biz 5000 ampülden haftada 2 kere kullanıyoruz. 15 tane kaldı. inşallah ameliyata gerek kalmaz canım
sagol canım arkadaşım inşallah allahım dualarını kabul eder bizde kullanıp gidecegiz bakalım biz haftada bir kullnıyoruz hakkımızda hayırlısı.

canim ya nohut bildigimiz nohut mu
ben yanlis bilmiyorsam ya ama gulmeyin dediler heralde erkek nohut olacakmis
ama ne kadar dogru bilmiyom:uhm:[[/QUOTE]

Evet canim bildigimiz nohut.
Ben marketten aliyordum normal kuru nohut.
Ben yeni duyuyorum erkek nohutu. Nohut'un erkegi bayani olur mu ?

sen doktora danismadan herhangi ilaç kullanmasin yinede siz bilir siniz.
Ben bu ignelerin ne oldugunu bilmiyorum.
Benim esim bitkisel ilaç kullaniyor onun disinda kaan aydos'un söyledigi ilaci içiyor oda KLOMEN.

kızlar hu hu nerelerdesiniz bu igneleri devlet jarsılıyormu birde kaan beye gidice tüp bebegi nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz.

günaydın uykucular daha kalkmadınızmı ben bügün kalaktım biraz işim var sonra yine uğrarım...

günaydın kızlar ... belgincim ya çok yoğunum valla ama sizide takip ediyorummm...nasılsınız nasıl gidiyor

Back
X