Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar nohut kurunu nerden bulabılırım hazırmı oluyor yoksa kendımızmı yapıyoruz
canım bilmiyorum neden önermediğini bizim fsh biraz yüksekti 17 lerde onu düşürmek için verdi sizin nasıl fsh canım.bence sende eşinle git yalnız bırakma kendini yalnız hissetmesin destekçi ol ona ben öyle yapacagım bizde gidecegiz kaan hocaya..
canım benim eşimde menegon diye bir iğne kullanıyor KAAN AYDOS HOca vermişti
sperm oluşması için 64 gibi bir zaman geçmesi gerekiyormuş ;eşimin daha o kadar olmadı
sende ümidini kesme canım bak benim eşimde ameliyatta bulmadılar KAAN hocanın ilaçları ile 4 ay gibi bir zamanda normal çıkış olduuu.ve şimdi hamileyim canım .
Çıkan spermleri dondurttuk ;ama şimdi tekrar sperm çıkışı durdu o yüzden ilaç kullanıyoruzzz;
gülümse canım benim eşimde kullanıyor bu iğneden kaan hoca verdi bizde haftada bir 4 ampül kullanın sonra hormon testi yaptırın ona göre belli olur herşey dedi .benim eşim daha önce tese olmuştu spermatid bulundu peki canım senin eşin hiç tese oldumu fsh ve testesteron hormonlarınız nasıl...
sagol canım arkadaşım inşallah allahım dualarını kabul eder bizde kullanıp gidecegiz bakalım biz haftada bir kullnıyoruz hakkımızda hayırlısı.canım eşim hiç tese olmadı azonun nedenini bile bilmiyoruz. eşimin fsh:14 lh:5,24 testesteron:3,64 açıkçası bu hormonların çokta yol gösterici olduğuna inanmıyorum. normal olanda çıkmayıp çok yüksek olandada çıkabiliyor. canım inşallah o spermatidler olgunlaşırda milyonlarca sperme dönüşür.biz 5000 ampülden haftada 2 kere kullanıyoruz. 15 tane kaldı. inşallah ameliyata gerek kalmaz canım