• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm yaptırdı tabi ama dr.lar ne genetik demişler nede hormonal.hemde üniversite hastanesinde yaptırdık.sebebini açıklayamamıslar.cok çaresizim

cnm yaptırdı tabi ama dr.lar ne genetik demişler nede hormonal.hemde üniversite hastanesinde yaptırdık.sebebini açıklayamamıslar.cok çaresizim

Gamzecim sana diğer topikten cevap yazmıştım zannediyorum görmedin. ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasına gir Kaan Aydosun email adresi var ona hormon değerlerini ve yaşadığın süreci anlatırsan sana cevap yazacaktır. Çok iyi bir prof olduğu söyleniyor. Kafana takma herşey düzelir. Benim eşimde azoluydu Tüp tedavisi ile bir oğlumuz oldu bu nisanda.

cnm eşimin fsh ve lh hormon degerleri yüksekti.3 aydır tüm bitkisel kür ve ilaç tedavilerine ragmen gelişme olmadı.kaan beyle görüşcez.hemen tüp bebek baslar dimi

günaydın kızlar ealsnas oglun pek tatlı allah bagışlasın sizin neden azospermiydi fsh falan nasıldı birde hangi doktoro gittiniz cevaplarsan sevinirim canım benim

merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar allahım biran evvel kurtarsın sizleri ve bizleri

umutolsun canım ealnasın dr bizim dr timur gürgan canım onların azonun nedeni belli degil eşi tesa oldu ve şimdi çok tatlı maşallah bi oglu var...

herkese merhaba. sizinle aynı derdi paylaşıyorum. yazılarınızı bi kaç gündür okuyorum bi çok şey öğrendim sizlerden.. evleneli bir yıl oldu.eşimin iki hafta önce azosperm olduğunu öğrendik. tabi büyük bi hayal kırıklığı.önümüzdeki hafta dr gitmeyi düşünüyoruz. bu arada eşime keçi boynuzu içirmeye başladım. yüce rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin. beni de aranıza alırsanız sevinirim
hoşgeldin arkadaşım ne demek tabii alırız seni aramıza keşke gelmeseydin ama kader napalım bizi burda karşılaştırdı allahım...en kısa zamanda kurtulman dilegi ile...

celtony cell only yazıyordu canım;ameliyatı yapan hastane microtese yapıldı dendi
ama artık bilemiyorummmm

teşekkürler canım..öncellikle sizin yaşadığınız bi mucize gerçekten. eşim de mikrotese oldu ve sonuç celtony cell only patolojide..bize imkansız dediler. demek ki imkansız değil..sizi tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..
hormonlarınız nasıldı? biz de kaan beye gitmeye karar verdik..:) tam vazgeçmişken mesajın umut oldu bize..teşekkürler

cnm eşimin fsh ve lh hormon degerleri yüksekti.3 aydır tüm bitkisel kür ve ilaç tedavilerine ragmen gelişme olmadı.kaan beyle görüşcez.hemen tüp bebek baslar dimi

Kaan Bey öncelikle azosperminin nedenini ve herhangi bir ilacla tedavi olabilirmi ona bakacak. En son olarak mtese oneriliyor. Sonra tüp tedavisine gecersiniz. Bu sürecte acele etmeyin . Şu an önemli olan sperm bulunabilmesi.

günaydın kızlar ealsnas oglun pek tatlı allah bagışlasın sizin neden azospermiydi fsh falan nasıldı birde hangi doktoro gittiniz cevaplarsan sevinirim canım benim

canım teşekkür ederim. Darısı en kısa sürede sana olsun. Bizim azonun sebebi belli değil doktor belki kücükken gerilen ateşli bir hastalık buna sebeb olmuş olabilir demişti. Bizim sperm arama işlemine TESA ile başlandı doktor bize tesada bulamazsan mtese yapacağız demişti. Allahtan mteseye gerek kalmadan canlı sperm bulundu. Bizim hormon testleri normaldi fiziksel muayenedede hersey normal çıktı.

umutolsun canım ealnasın dr bizim dr timur gürgan canım onların azonun nedeni belli degil eşi tesa oldu ve şimdi çok tatlı maşallah bi oglu var...

Seninde kızın olacak Belginim 2010 yılında ahanda yazdım şurayaaaaaa...

hayırlı cumalar arkadaşlar. aranıza almanıza sevindim. hoşbulduk. yüce rabbim bu mübarek günlerde dularımızı kabul eder inşalllah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz AMıN

Kaan Bey öncelikle azosperminin nedenini ve herhangi bir ilacla tedavi olabilirmi ona bakacak. En son olarak mtese oneriliyor. Sonra tüp tedavisine gecersiniz. Bu sürecte acele etmeyin . Şu an önemli olan sperm bulunabilmesi.

canım teşekkür ederim. Darısı en kısa sürede sana olsun. Bizim azonun sebebi belli değil doktor belki kücükken gerilen ateşli bir hastalık buna sebeb olmuş olabilir demişti. Bizim sperm arama işlemine TESA ile başlandı doktor bize tesada bulamazsan mtese yapacağız demişti. Allahtan mteseye gerek kalmadan canlı sperm bulundu. Bizim hormon testleri normaldi fiziksel muayenedede hersey normal çıktı.

Seninde kızın olacak Belginim 2010 yılında ahanda yazdım şurayaaaaaa...

canım benim inşallah allahım duysun seni hem sende gelinim gelecek diye zemin hazırlıyosun dimi seni gidiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

ealnas bana ümit olduğun gibi diğer arkadaşlarımıza da ümit veriyorsunn sen bir harikasınnn.. yarabbim senin yüzünü güldürdüğü gibi bizimkinide güldürür inşallah ben inanıyorum kızlar olacak bizlerde bir gün anne olucazzzz... buna inanın...

belgin yakın zamanda hamıle kalıcaksın..oyle hıssedıyorum...sebebını bılmıyorum ama sen kendını hazırla tedavınızı olun bebıslerın yolda gelıyorlar....:ecrin_bebek:

Back
X