• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ankara Öğretmenevleri
bak burda ankaradaki öğretmen evlerinin adı adresi var ulusta varmış öğretmen evi birde başkent öğretmen evi. Ben sana başkent öğretmen evini tavsiye ediyorum yer olarak güzel bina olarakta konforlu

Biz Gurgan Clinicte tedavi olduk zaten testlerimizi orda yaptık orda ogrendik azolu oldugumuzu eşim hormon testlerini yurtdışında yaptırdı orada tekrar sepemr testi yapıldı sonuc aynı idi. Biz Temmuz 2008 de tedavi olduk gürganda.

ealsnas sen topiği iyi takip ediyosun bişey sormak istiyorum önceki mesajlarda okumuştum bi arkadaş istanbulda aktardan macun almıştı nerden aldığınıda yazmıştı o arkadaşın adı neydi ona nasıl ulaşırım..bi denesek mi diyorum...

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakem bende katılamıyorum ealsnas görüşelim seninle msn den istersen sevgiye yazmışsın görüşelim diye inşallah benbide kabul edersin

kızlar ben geldim kimse yok bizde bayramın 4 üne gidecez kaan hocaya

ealsnas sen topiği iyi takip ediyosun bişey sormak istiyorum önceki mesajlarda okumuştum bi arkadaş istanbulda aktardan macun almıştı nerden aldığınıda yazmıştı o arkadaşın adı neydi ona nasıl ulaşırım..bi denesek mi diyorum...

Zannediyorum zaman adlı arkadaşımızdı.

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakem bende katılamıyorum ealsnas görüşelim seninle msn den istersen sevgiye yazmışsın görüşelim diye inşallah benbide kabul edersin

Canım aksam eve gidince msn den seni eklerim sana kendi msn mide ozelinden mesaj atıım.

:olmaz:bak bak şu bacılara akşam bensiz saatlerce kaynatmışsınız bende agrılar içinde kıvranıyordum:1no2:ama allaha şükür bugün iyiyim ama canlarım bensizde edememişsiniz hep anmışsınız beni kısmetse bu akşam konuşuruz canlarımmmm.

:olmaz:bak bak şu bacılara akşam bensiz saatlerce kaynatmışsınız bende agrılar içinde kıvranıyordum:1no2:ama allaha şükür bugün iyiyim ama canlarım bensizde edememişsiniz hep anmışsınız beni kısmetse bu akşam konuşuruz canlarımmmm.

iyileşmene sevindim canım kendine dikkat et biraz:nazar:

Canım gecmiş olsun öyle acı macı yeme mideyi yorma sekerim. Umarım bu aksam gelebilirim. Kendine iyi bak

Canım gecmiş olsun öyle acı macı yeme mideyi yorma sekerim. Umarım bu aksam gelebilirim. Kendine iyi bak
sagol melegim yemiyorum artık olsun canım gelemezsen canın sagolsun buara eşimde giriyo bana bırakmıyo bir türlü belki bende girememŞeniz

Şurda boş vaktim vardı iki sohbet ederiz dedim Belginim gitti.... Ankaraya kacta geliceniz Cuma günü ?? Haftasonu kalacakmısınız??

Back
X