Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esime sordum oda bilmiyor.
Anlayamadim ben bu sosyal sigorta olayini.
Kusura bakma kader ilk defa böyle bir isle karsilasiyorum.
Biz antalya'da kalicaz sonra ankara'ya gitmeyi düsünüyoruz kaan aydos'un yanina. Simdi ben burdan aldigim belgeyi türkiye'deki hangi sosyal kuruluma gotürmem lazim. Ve ne zaman gitmem lazim kaan aydos'un yanina gitmeden önce mi sonra mi ?
Bana bu olayi açiklarsan sevinirim.
kızlarr yine yüzüm gülüyo bgn:))) hatrlayan var mı bilmiyorum ama 1 ay klomen kullandıktan sonra eşimin hormon değerleri çok yükselmişti.normalin nerdeyse iki katına çıkmıştı hepsi. üzülmüştüm ben.kaan hocaya mail atmıştım.o da cevp yazmış ve değerlerin çok ii olduğunu,amacının zaten bu olduğunu yazmş.çok sevindim yaa.inş böyle devam eder..
arkadaşlar kaan aydosuntan randevu almak istiyorum mailde verdiği tel no ulaşılamıyo...numarası varsa özele mesaj atarmısınız.....
internetteki sitesinde tlf noları var genede özele atayım
çok sevindim canım daha güzel haberler alırız inşaallah senden...
canım benim inşallah daha güzel haberlerde veririsin bizlere üzülmek yok allah büyük...kızlarr yine yüzüm gülüyo bgn:))) hatrlayan var mı bilmiyorum ama 1 ay klomen kullandıktan sonra eşimin hormon değerleri çok yükselmişti.normalin nerdeyse iki katına çıkmıştı hepsi. üzülmüştüm ben.kaan hocaya mail atmıştım.o da cevp yazmış ve değerlerin çok ii olduğunu,amacının zaten bu olduğunu yazmş.çok sevindim yaa.inş böyle devam eder..
daha bugün bitti ama bende bittim yani bizim evde bayagı büyük canım.sana kolay gelsin...belgin bitirdinmi temiziligi bende daha cogu duruyo hergün bir iş planlıyorum olmuyor bakalım ne zaman yaparsam ev büyük
sagol kader iyi anlattin hiçte uzun olmadi.
Benim anlamam biraz uzun oldu :)))))))))))))
Pazartesi günü ilk isim bizim burdaki sigortaya gidip esime o belgeyi alicam.
Haftaya pazar günü allahin izniyle yolcuyuz türkiye'ye.
kızlarr yine yüzüm gülüyo bgn:))) hatrlayan var mı bilmiyorum ama 1 ay klomen kullandıktan sonra eşimin hormon değerleri çok yükselmişti.normalin nerdeyse iki katına çıkmıştı hepsi. üzülmüştüm ben.kaan hocaya mail atmıştım.o da cevp yazmış ve değerlerin çok ii olduğunu,amacının zaten bu olduğunu yazmş.çok sevindim yaa.inş böyle devam eder..
canım benim eşimde klomen kullandı 1 ay.
pazartesi günü ankaradaydı kaan hocanın yanında hormon sonuçları bizimde aynı dediğin gibi bütün değerler sınırları aşmış iki katına çıkmış.hoca çok iyi istediğimiz bu demiş.eşim kullanmaya devam edicek klomen her paketten sonra 5 gün ara ver şimdi demiş.
beklemeye devam bakalım