• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizim memleket FRANSA.
En iyisi esime söyleyim o bilir sonuçta kendisi türkiye'de dogdu büyüdü ben ise fransa'da
.

Esime sordum oda bilmiyor.
Anlayamadim ben bu sosyal sigorta olayini.
Kusura bakma kader ilk defa böyle bir isle karsilasiyorum.
Biz antalya'da kalicaz sonra ankara'ya gitmeyi düsünüyoruz kaan aydos'un yanina. Simdi ben burdan aldigim belgeyi türkiye'deki hangi sosyal kuruluma gotürmem lazim. Ve ne zaman gitmem lazim kaan aydos'un yanina gitmeden önce mi sonra mi ?
Bana bu olayi açiklarsan sevinirim.

bugün temizlik yaptım arkadaşlar cam sil perde yıka bayagı yoruldum ayaklarımın altı agrıyor...:bbo:

belgin bitirdinmi temiziligi bende daha cogu duruyo hergün bir iş planlıyorum olmuyor bakalım ne zaman yaparsam ev büyük

Esime sordum oda bilmiyor.
Anlayamadim ben bu sosyal sigorta olayini.
Kusura bakma kader ilk defa böyle bir isle karsilasiyorum.
Biz antalya'da kalicaz sonra ankara'ya gitmeyi düsünüyoruz kaan aydos'un yanina. Simdi ben burdan aldigim belgeyi türkiye'deki hangi sosyal kuruluma gotürmem lazim. Ve ne zaman gitmem lazim kaan aydos'un yanina gitmeden önce mi sonra mi ?
Bana bu olayi açiklarsan sevinirim.

canim ben sana bizim nasil yaptigimizi anlatayim biz simdi hollandadan sigortali oldugumuz sirkete gidip turkiyeye gidecegimiz soyledik onlarda bize izin gelis gidis tarihlerimizi sordular ve kagida yazdilar bunu. bizde ilk once o kagitla kaan aydosa gittik sekreter bize o kadigi sosyal sigortalara gidip onaylatmamizi soyledi yoksa burda goturdugumuz kagit direk olmuyormus sonra biz o kagitla sosyal sigortalara verdik onlar o kadigi alip baska bir kagit verdi bize o kagittada ayni gelis gidis tarihlerimiz yaziyo ve muhurunu basiyorlar daha sonra kaan aydosa gittgimizde o kagidin fotokobisini verdik bide esimin kimliginin fotokobisini verdik ama 150 milyon aldilar muayene parasi diye geri kalan testler icin para alinmayacak dedi ordaki sekreter . canim senin doktora gitmeden once yapman gerekiyor o kagidi testler icin ama once muayene olcaksan gerekmez galiba cunku muayene parasini zaten aliyorlar biz tr de ankarada oturuyoruz ve ankaradaki sosyal sigortalar kurumunda yaptirmisdik kagidi bide unutma canim eger o kagidi alicaksan orginali hep sende kaliyo hastaneye yada ilac alirken hep fotokobisini veriyorsun bi nevi o kagit senin sigorta kagidin oluyo turkiyede. eger antalyada kalicaksan sen ordada vardir sosyal sigortalar kurumu fransadan aldigin kagidi oraya gotur bi dene insallah yaparlar biraz uzun oldu ama umarim anlatabilmisimdir canim anlamadigin baska bi sorun varsa sorabilirsin canim opuyorum seni.....

kızlarr yine yüzüm gülüyo bgn:))) hatrlayan var mı bilmiyorum ama 1 ay klomen kullandıktan sonra eşimin hormon değerleri çok yükselmişti.normalin nerdeyse iki katına çıkmıştı hepsi. üzülmüştüm ben.kaan hocaya mail atmıştım.o da cevp yazmış ve değerlerin çok ii olduğunu,amacının zaten bu olduğunu yazmş.çok sevindim yaa.inş böyle devam eder..

kızlarr yine yüzüm gülüyo bgn:))) hatrlayan var mı bilmiyorum ama 1 ay klomen kullandıktan sonra eşimin hormon değerleri çok yükselmişti.normalin nerdeyse iki katına çıkmıştı hepsi. üzülmüştüm ben.kaan hocaya mail atmıştım.o da cevp yazmış ve değerlerin çok ii olduğunu,amacının zaten bu olduğunu yazmş.çok sevindim yaa.inş böyle devam eder..

çok sevindim canım daha güzel haberler alırız inşaallah senden...

arkadaşlar kaan aydosuntan randevu almak istiyorum mailde verdiği tel no ulaşılamıyo...numarası varsa özele mesaj atarmısınız.....

canım benim inşallah daha güzel haberlerde veririsin bizlere üzülmek yok allah büyük...

sagol kader iyi anlattin hiçte uzun olmadi.
Benim anlamam biraz uzun oldu :)))))))))))))
Pazartesi günü ilk isim bizim burdaki sigortaya gidip esime o belgeyi alicam.
Haftaya pazar günü allahin izniyle yolcuyuz türkiye'ye.

sagol kader iyi anlattin hiçte uzun olmadi.
Benim anlamam biraz uzun oldu :)))))))))))))
Pazartesi günü ilk isim bizim burdaki sigortaya gidip esime o belgeyi alicam.
Haftaya pazar günü allahin izniyle yolcuyuz türkiye'ye.

canim insallah olur sigortaniz gule gule gidin yolunuz acik olsun insallah guzel haberlerle donersiniz

simdilik esim klomen kullaniyor pazartesi günü tahlil yapicak. Sonucu aldigimizda kaan aydos'a yazicam ve randevu alicam.
Insallah iyi haberlerle dönüp sizi anlatirim.

canım benim eşimde klomen kullandı 1 ay.
pazartesi günü ankaradaydı kaan hocanın yanında hormon sonuçları bizimde aynı dediğin gibi bütün değerler sınırları aşmış iki katına çıkmış.hoca çok iyi istediğimiz bu demiş.eşim kullanmaya devam edicek klomen her paketten sonra 5 gün ara ver şimdi demiş.
beklemeye devam bakalım

canım benim eşimde klomen kullandı 1 ay.
pazartesi günü ankaradaydı kaan hocanın yanında hormon sonuçları bizimde aynı dediğin gibi bütün değerler sınırları aşmış iki katına çıkmış.hoca çok iyi istediğimiz bu demiş.eşim kullanmaya devam edicek klomen her paketten sonra 5 gün ara ver şimdi demiş.
beklemeye devam bakalım

bizede 1 ay daha kullanın tekrar test yaptırıp bana gelin demiş.ama klomeni önceki mailde 25 gün kullan 5 gün ara ver kalan 5 i iç demişti

Back
X