merhaba arkadaşlar. 3,5 yıllık evliyim yaşım da 28 eşim 33 yaşında. dün eşimin azospermi hastası olduğunu öğrendim. sperm "0" demekmiş. 9 aydır çocuk için çalışma yaparken ve sorun bende diye her tarafımı iğnelerle delik deişk ederken bu sorun ile karşılaştık. kadın doğum doktorum çoook umutsuz konuştu. ağzında sizin çocuğun olmayacak lafını çıkaracaktı ama kıyamadı galiba. sustu. bir kaç hoca ismi verdi. ama bu hastalıkta doktor çok önemli bir faktörmüş onu öğrendim. forumun bir kısmını okudum. hamile kalanlar varmış. canı gönülden tebrik ediorum arkadaşları en azından bize umut oluyorlar. henüz hormonlara baktırmadık. yalnız bizim rahatsızlığımız testisin tam olarak gelişmemesine bağlı. yıllardır burada olan arkadaşlar bu durumda hamile olan arkadaşlar var mı? ya da sizin önerdiğiniz kaan bey ya da emre bey in bu tür hastaları olduğunu biliyor musunuz? keçi boynuzu kürünü ilk günden uygulamaya başladım. bu durumda faydası olur mu? para şu anda önemli değil. doktorun hangi ilde olduğu da. bana tavsiye edeceğiniz en iyi doktorlar kimler olabilir? lütfen lütfen cevap bekliyorum. kendim için değil eşim çok üzgün ben onu gördiükçe üzülüyorum.