• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sagol canım benim aslında okadarda stresli degilim ama demekki içim ben bilmeden dertleniyor şükür geçti sen nasılsın canım...

aslında biz alıştığımızı zannediyoruz ama öyle değil bence.mesala ben ilk zamnlara göre çok rahatım şimdi ama tabi hep yapıcaklarımızı, tedavinin ne olacağını düşünüyorum.hiç aklımdan çıkmıyo walla.sonrada acısı bi yerden çıkıyo işte.amann neyse allah daha kötü dert vermesin.öyle böyle geçinip gidiyoruz işte.merakla kaan hocayla görüşme gününü bekliyorum.neler dicek merak ediyorum çok

ay okadar yazdım sonrada yanlışlıkla silindi çok sinirlendim sonra gene yazarım nurcugum en çokda sana yazmıştım
gamze kız hoşbulduk nasılsın
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy çok sinirlendim

iyim canım ya.dur ben sana durumumu bi özet geçim de yabancı kalma.eşim klomene başladı.1 kutu bitirdi test yaptırp yazdık kaan beye.sonuçlar çok iyi dedi.şimdi 2. kutuya başladı.bitince görüşmeye gitcez kaan beyle.şimdilik beklemedeyiz yani

iyim canım ya.dur ben sana durumumu bi özet geçim de yabancı kalma.eşim klomene başladı.1 kutu bitirdi test yaptırp yazdık kaan beye.sonuçlar çok iyi dedi.şimdi 2. kutuya başladı.bitince görüşmeye gitcez kaan beyle.şimdilik beklemedeyiz yani

hadi bakem anam maşallah maşallah buaralar topiğimiz çok hareketli benden sonra herkez kaan hocaya gitmeye başladı ama haksızmıyım adam çok ugraşıyor degilmi yada bana öyle geliyor nyse bak sevindim şimdi bizimde 6 ay doldu kız şaka gibi nasıl geçti şu ilaç bu ilaç tahlil derken geçmez denen günler geçti

cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. yalnız olmadığımı anladım. sanırım yaptığım en akıllıca şey size sormaktı. ilk etapta üç hafta sonra testleri tekrar edeceğiz. bu defa hormon ve kan tahliline de bakıcaz. bazı sitelerde üç-dört hafta bekleyin deniliyor. sonra tüm tahlilleri kaan beye göndermeyi düşünüyorum. eğer gel derse oraya gideceğiz. ama her durumda mteseyi emre bey de yaptırmayı düşünüyorum. herhalde en mantıklısı bu olur diye düşünüyorum. ancak şu aşamada yapılacak kürler neler olabilir ? siz nelere dikkat ediyorsunuz. yeni öğrendiğim için netten çokça bilgi edindim. ama hangisi doğru bilemedim. bu üç dört haftada neler yapabiliriz? fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum. biliyorum hepiniz ilk günleri benim gibi geçirdiniz. bu nedenle bana yardımcı olabilieceğinizi düşünüyorum. her şey için teşekkürler...

arkadaşlar bi sorum daha olacaktı mtese için çok ciddi rakamlardan bahsediliyor sağlık sigortası ödemiyor mu? açıkçası 8 milyar mtese deniliyor. abartılı geldi bana.

arkadaşlar bi sorum daha olacaktı mtese için çok ciddi rakamlardan bahsediliyor sağlık sigortası ödemiyor mu? açıkçası 8 milyar mtese deniliyor. abartılı geldi bana.

eşim oldu m tese.emre bey haziranda yaptı umut tüp bebekte sadece m tese 1600 tl. ayrıca ssk ile anlaşması var.biz emekli sandığı olduğu için ödedik bu kadr.abartıyo herkes.1400 civarı da benm ilaçlar için verdik.sperm bulunsa ve transfer olsa 1500 de transfer için vericektik.yani 4500 e herşey tamamdı.

eşim oldu m tese.emre bey haziranda yaptı umut tüp bebekte sadece m tese 1600 tl. ayrıca ssk ile anlaşması var.biz emekli sandığı olduğu için ödedik bu kadr.abartıyo herkes.1400 civarı da benm ilaçlar için verdik.sperm bulunsa ve transfer olsa 1500 de transfer için vericektik.yani 4500 e herşey tamamdı.

canım teşekkür ederiyorum cevapladığın için yalnız ssk ile ödenip emekli sandığı ile ödenmemesi garip geldi. işin parasında değilim. maddi manevi ne ile karşı karşıya kaldığımı bilmek istiyorum. ona göre kendimi hazırlamaya çalışıyorum. allah eşinizle mutluluğunuzu bozmasın.

zamancığım bizde kaan hocada tedavideyiz eşim şuan kolomen kukllanıyo bir ay sonra tekrar hormon testi yapılcak

hadi bakem anam maşallah maşallah buaralar topiğimiz çok hareketli benden sonra herkez kaan hocaya gitmeye başladı ama haksızmıyım adam çok ugraşıyor degilmi yada bana öyle geliyor nyse bak sevindim şimdi bizimde 6 ay doldu kız şaka gibi nasıl geçti şu ilaç bu ilaç tahlil derken geçmez denen günler geçti

uğraşıyo walla.biz 4 kez mail gnderdik hepsine de cvp yazdı ve ayrıntılı bir şekilde açıklama yaptı.helal olsun walla

canım teşekkür ederiyorum cevapladığın için yalnız ssk ile ödenip emekli sandığı ile ödenmemesi garip geldi. işin parasında değilim. maddi manevi ne ile karşı karşıya kaldığımı bilmek istiyorum. ona göre kendimi hazırlamaya çalışıyorum. allah eşinizle mutluluğunuzu bozmasın.

bizede çok ilginç gelmişti ama dediğin gibi insan o anda para düşünmüyo.tabi maddi olarak hazırlıklı olursan ii olur.bir anda para bulmak zor oluyo.

kızlar nasılsınız biz bugün yine kaan beyle görüştük ama kadın dogum olarak kim ilgileniyo biliyomusunuz o hastanede sizin bildiginiz bi kadın dogumcu varmı hemen cevaplarsanız sevinirim.

gelişmemiş testislerde mtese ile sperm bulunur mu? bilginiz var mı acaba? hamile kalanlarda hep kanal tıkanıklığı var ben mi karşılaşmıyorum ?

kız belgin karabatak gibi bigörünüp gittin ay ben yoktum neler oldu bitti haberim yok tek bildiğim kaan hocaya gittiğiniz inat ettin daha önce gitmedin noldu şöyle kısaca anlat bari ilk görüşmeden itibaren 27 sinde neyin sonucunu alcaksınız kız yoksa spermiyoğrammı yaptırcaksınız ay bak şimdi nasıda meraklandım inşallah öyledirde spermler çıkar sonrada gelsin ikiz bebişler
canım işte bişey yapmadık kaan hocanın verdiği iğne ile fsh düştü dr da 27 de terar yaptırın ona göre ilaç kullanırsınız dedi böyle işte canım...kısmet canım bakalım allahım yardımcısı olsun...

merhaba nurdost.
Bakiyorum iyi arastirmisin bilgi edinmisin en önemliside bu.
Basindan dogru yere gitmek. Zaten bu sorunla karsilasmak kolay degil. Simdiden sonra gideceginiz doktor önemli.
Ben iyi arastirdim acele etmeden. Fransa'da bir çok doktora gittim simdi ise kaan aydos'un yanina gidicez pazartesi günü.
Insallah hayirli olur bizim için bu görüsme.
Canini sikma basa gelen çekilir sakin ümidini kaybetme.
Allah yardimciniz olsun.

selam kizlar.
Biz bu pazar istanbula usucaz allahin izniyle.
Istanbula gelir gelmez ankara yoluna çikicaz. Pazartesi sabahi kaan aydos'la görüsmeyi düsünüyoruz.
Esim bir ay klomen kullandi tahlil yapti kaan aydos iyi dedi 74 gün daha devam edin tekrar kan tahlili ve spermiogram yaptirin.
Ama biz yüz yüze görüsmek istiyoruz.
Bizde bir adim atmis olduk tedavimiz hayirli olur insallah.
Tedavi olan arkadaslar insallah mutlu sona kavusursunuz.

kızlar nasılsınız biz bugün yine kaan beyle görüştük ama kadın dogum olarak kim ilgileniyo biliyomusunuz o hastanede sizin bildiginiz bi kadın dogumcu varmı hemen cevaplarsanız sevinirim.
canım biz ide kadın doğumcuya yönlendirmedi o sana kalmış ister orda bir doktora git ister başka bir merkezde

merhaba arkadaşlar. 3,5 yıllık evliyim yaşım da 28 eşim 33 yaşında. dün eşimin azospermi hastası olduğunu öğrendim. sperm "0" demekmiş. 9 aydır çocuk için çalışma yaparken ve sorun bende diye her tarafımı iğnelerle delik deişk ederken bu sorun ile karşılaştık. kadın doğum doktorum çoook umutsuz konuştu. ağzında sizin çocuğun olmayacak lafını çıkaracaktı ama kıyamadı galiba. sustu. bir kaç hoca ismi verdi. ama bu hastalıkta doktor çok önemli bir faktörmüş onu öğrendim. forumun bir kısmını okudum. hamile kalanlar varmış. canı gönülden tebrik ediorum arkadaşları en azından bize umut oluyorlar. henüz hormonlara baktırmadık. yalnız bizim rahatsızlığımız testisin tam olarak gelişmemesine bağlı. yıllardır burada olan arkadaşlar bu durumda hamile olan arkadaşlar var mı? ya da sizin önerdiğiniz kaan bey ya da emre bey in bu tür hastaları olduğunu biliyor musunuz? keçi boynuzu kürünü ilk günden uygulamaya başladım. bu durumda faydası olur mu? para şu anda önemli değil. doktorun hangi ilde olduğu da. bana tavsiye edeceğiniz en iyi doktorlar kimler olabilir? lütfen lütfen cevap bekliyorum. kendim için değil eşim çok üzgün ben onu gördiükçe üzülüyorum.

nurdost hoşgeldin a.s. herşeyin bir çaresi olduğuna inanıyorum sende umutsuz olma kimseye anlatamadıklarımızı burada paylaşıyoruz rahatlatıyor kaan beye eşinin tüm sonuçlarını maille yolla adresi ksaydos@tr.net cevaplar mutlaka tlf.la randevu alın eşin mutlaka gitsin benim eşim pazartesi gidecek
telefonlar
03125956815--03125956832
03123103333 /2258
intenette sitesi var
yerimseniben

canım çok saol gerçi hocanın yanıt vereceğini sanmıyorum. baksana bir sürü hasta bir sürü mesaj zor gibi ama hemen mesaj atıyorum. inşallah cevap verir.

Back
X