Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok iyi etmişsiniz en saglıklısı bu..1 at önce kaan hoca eşime sadece seni mtese yapalım emin degilim çıkması konusunda eşini birdaha yormayalım demiş kabul etmemişti ebnim hazırlanmamı ama buay ki sonuçlar ii çıkınca kabul etti tamam reglinin 2. günü gelin başlayalım dedi eşim aradı uyuyordum uyan hatun dedi tedaviye başlıyoruz birden gözlerim pörtledi nasıl heyecanlandım anlatamam aynı heyecan devam ediyor işte yoksa bizimde dondurulckaktı
kızlar burası baya kaynamış yeni gelenler hoş geldiniz gelmeseydini,z daha iyi olurdu kızlar bizim en son 2 yıl önce yani azoyu ögrendigimizde yapılmıştı fsh sonra hiç yapılmadı yeniden tedaviye başladık bu endol ve trantal ne işe yarıyo bileniniz bana biraz acıklayabilirmi?
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar[/QU
sanada bacım ii akşamlar
kesinlikle haklısın kuranı kerimdeki peygamber dualarını çıkardım onları okuyorum bilmem faydası olurmu sonuçta diyorum Yaradan onların o sözleriyle dualarını kabul etmiş evlatlar vermiş bizede verir belki inşallah bakalım hayırlısıyla olur busefer ben kendimi olcak diye çok kaptırdım sendede oldumu böyle bir düşünce kız dengem bozuldu galiba
öyle tabiki belginciğim inan benim böyle içimi döktüğüm tam detaylı anlattıgım kimse yok ne zaman aglasam burdaynız nezaman gülsem burdaydınız daha dün gibi caneyloma gülencime dua edipte pc başında acaba noldu diye bekleşmelerimiz
kızlar arkadaşımın annesi 2 doğumunda da çocuğu olmayan kişlere dua ettiğini ve daha sonra hamile kaldıklarını syledi.böyle birşey duydunuz mu hiç? en yakın 2 arkadaşım bizim durmu biliyodu ve ikiside hamileydi.bende syledim dua edin diye sağolsunlar o anda bile unutmamışlar ve etmişler.RABBİM inş. kabul eder...
inşallah olucak ay şimdiden havalara girdim bacılar gülmeyin ama sabah kalkınca ilk işim kargıma bişeyler tıkmak oluyor paytak paytak yürüyerek evin işini yapıyorum sonra geceleri elim karnımda dua ederek uyuyorum bebek kıyafetleri beşiği falan bakıyorum hep buay hmile kalıcam diye geziniyorum sanki kesin olcak öyle rahat içim gün sayıyorum kavuşmama şukadar kaldı diye bukadar kaldı diye kafayı yemeye başladım hatta eşim mteseye giriyor kan hoca kapıdan çıkıyor ve bulundu diyor benden yumrta topluyorlar ayılmakta biraz zorlanıyrum falan ne hayeller bi görseniz çok kaptırdım kendimi ççççççççoooooooooookkkkkkkkk
canım benim bende eşime çakşırı çok içirdim ama galiba çakşır suyu fsh ı yükseltiyor biraz kullanın bi test yaptırın isterseniz ben artık bıraktım...
merhabalar....