• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eeeee kızlar ne var ne çok anlatın bakalım
zaman nekadarda çabuk geciyor baksanıza gecen gülencim 4.5 aylık oldum dedi bugün tülay dogum yaptı bacılar be hakkaten çabuk geciyor
kızlar vaveyladan habri olan varmı mtese günü azmı bekledik burda nekadarda heyecan yapmıştık umut tüpbebegi bile aramıştık noldu diye çıkmayınca yıkıldık sonrada vavaeyla gelmez oldu bide banban vardı o noldu acaba

zamncım sen benden önceden beri burdasın.üretim olmayıp veya m tesede çıkmayıp daha snra hamile kalan duydun mu hiç?

zamncım sen benden önceden beri burdasın.üretim olmayıp veya m tesede çıkmayıp daha snra hamile kalan duydun mu hiç?

var tabi kız hemde bir sürü
ilk aklıma gelen larem mtesede çıkmayıp sizin cocugunuz olmaz evlatlık alın denidi sonrada ilaç tedavisi oldular ve kendiliğinden sperm çıktı şimdi hamile
sonra tülay bugün dogum yapan ondada çıkmadı tirebülüs kullandı eşi dogal yoldan çıktı
sonraaaa ismini unuttum ama onlardada ilkde çıkmadı sonradan 2. mtesede çıktı oda hamile
anam bizim tapikten kimler geldi kimler geçti bir ben harzem ve belgin kaldık hamile kalanlar gelmez uraya genelde bi caneylom vefalı çıktı

ilk aklıma gelen larem mtesede çıkmayıp sizin cocugunuz olmaz evlatlık alın denidi sonrada ilaç tedavisi oldular ve kendiliğinden sperm çıktı şimdi hamile
sonra tülay bugün dogum yapan ondada çıkmadı tirebülüs kullandı eşi dogal yoldan çıktı
sonraaaa ismini unuttum ama onlardada ilkde çıkmadı sonradan 2. mtesede çıktı oda hamile
anam bizim tapikten kimler geldi kimler geçti bir ben harzem ve belgin kaldık hamile kalanlar gelmez uraya genelde bi caneylom vefalı çıktı

zamancigim 2006 tese ameliyatinda bizdede cikmadi simdi esim endol ve trental kullaniyo insallah bizlerdede cikar canim sizde endol kullandiniz galiba ne kadar kullandiniz

zamncım ağzın bal yisin emi...hemde doğal çıkış olmuş süper yaa.allah bizede nasip etsin böyle mucizeler...

kız sevgidolu bunu diye 3. kişi sensin inşallah deiginiz gibi olur ama bizde spermin evreleri çıktı olgun sperm çıkmadı inşallah bu sefer çıkıcak buarada ben duymadım azo olupta kendiliğinden hamile kalan ama ben bir ara çok hastalandım meger ülser olmuşum gittiğim dahiliye dru sen hamile olabilirsin dedi dedim yok eşim azolu oda bana aaaahhh aaaaahhh dedi üzülme umutlu ol benim bir hastamın eşide azoluydu oda senin gibi hcg test yaptırmak istemedi ilk baştan zorla yaptırdım ve hamile çıktı çok şaşırdık hemde svidik sende de olabilir ozaman gel inat etmede şu testi yaptır dedi tabi ben yaptırdım hatta burdada yazdım geçmişte vardır ne saflık bendeki dr öyle diyince heves işte tabi ki çıkmadı ama drun dediğine göre olabiliyormuş

gamze arkadaş ilk microtesede çıkmasa bile sonra çıkma ihtimali var tedavi ile çıkabiliyor umutsuz olma

Back
X