• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben hala olamadım adacayı ve aspirini bir kere daha içtim ama yok hah tamam oldum diyorum boş çıkıyor artık bıraktım akşam oldu yarın zaten cuma olsamda fark etmiyor pazartesiye kaldı artık napalım hayırlısı
belgin falakaya yatır beni hak ediyorum stres yapmıyorum diyorum rahatım diyorum sonra bi kendime geliyorumki regliyi düşünüyorum istem dışı benimki gerci bu gece bile olsam sabah giderim ankaraya inşallah buarada kısa protokol olcak benimkisi kaan hoca telde neyap et regli ol dediakannehir

merhaba arkadaşlar.............nasılsınız...........herkesin sıkıntısı stresi farklı.........rabbim herkese güç kuvvet versin.

merhaba arkadaşlar.............nasılsınız...........herkesin sıkıntısı stresi farklı.........rabbim herkese güç kuvvet versin.

amin amin arkadaşlar dua edin nolurr eşimde tıkanıklık olbilir demişti kaan hoca,eşim yolda...neyin hayırlı olduğunu yaradan bilir ama tıkanıklık varsa kaliteli sperm olabilir normal çıkış olmasada tüp bebek şansımız olur diyorum..karmakarışık oldum ben yine...duanıza ihtiyacım var herzaman olduğu gibi..:Saruboceq:

amin amin arkadaşlar dua edin nolurr eşimde tıkanıklık olbilir demişti kaan hoca,eşim yolda...neyin hayırlı olduğunu yaradan bilir ama tıkanıklık varsa kaliteli sperm olabilir normal çıkış olmasada tüp bebek şansımız olur diyorum..karmakarışık oldum ben yine...duanıza ihtiyacım var herzaman olduğu gibi..:Saruboceq:

canim insallah rabbim diledigini versin dualarimda hep varsiniz insallah bakrsin normal yolla cikisin olur bizde bekliyoruz simdi esim kan ve sperm testi yaptirdi sonuclarini bekliyoruz insallah degerlerde degisiklik olmusdur

canim insallah rabbim diledigini versin dualarimda hep varsiniz insallah bakrsin normal yolla cikisin olur bizde bekliyoruz simdi esim kan ve sperm testi yaptirdi sonuclarini bekliyoruz insallah degerlerde degisiklik olmusdur

inşaallah, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...

hadi hayırlı haberle gelsin eşin selvacıgım nediyim inşallah tıkanıklık vardırda bebişleriniz olur inşallah

selva inşallah hayırlısıyla sonuclarınız iyi cıkar zaman kız yoksa sn hamilemisin ne bileyim bu kadar zorlamadan sonra.

selva inşallah hayırlısıyla sonuclarınız iyi cıkar zaman kız yoksa sn hamilemisin ne bileyim bu kadar zorlamadan sonra.

sağol canım yarın belli olacak eşim yolda şimdi..yaa şu simit olayıda benim puanım yokmuş bi kuru simit alabidim bari yanına bide çay alsaydım...kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar bende umutolsuna katılıyorum ne oluyo simit alınca??ben simit aldım nazar boncuğu aldım çay aldım fakat yaş pasta alamadım puanım yetmedi.....bu puanlar neye dayanarak oluyo kii??

bu arada nasılsın umut olsun??ben sen çağırdın diye geldim bu topiğe fakat rastlayıp da konuşamadık.....

ya ben bu simit lma olayını anlamadım nerden nasıl alıyorsunuz

ya kızlar ben simitte kaldım onuda ealsnas bacım yolladı şu işi banada ögretin nasıl alınıyo...

ya kızlar ben simitte kaldım onuda ealsnas bacım yolladı şu işi banada ögretin nasıl alınıyo...

merhaba canım.nasılsın?belgincim önce simit resminin üzerine tıkla.karşına alabileceklerin ürünler çıkacak,onlardan birini seç,puanları çıkacak,üzernini tıkla,eğer puanın yeterliyse alabilirsin.anlatabildimmi canım.

Back
X