• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asla çoçuğunuz olmaz demek ne kadar saçma...kaç yıl okumuşlar ama bebeğin bir yumurta ve bir spermden oluştuğunu kavrayamamışlar mı? ne demek asla eşimizden çıkacak bir tek sperm bile bizi bebek sahibi yapabilir.....[/QUOT

evet canim ne gunlerdi o gunler oyle dmeislerdi 2006 da direk esime yuzune senin cocugun olmaz esine baska sperm yerlestirelim dediler bzi tabiki kabul etmedik ama o gun yikilmisdik ben hic sansimiz yok saniyorum ama az da olsa varmis oda bu sitedeki arkadaslarin sayesinde yoksa kaan hocayla tanisamazdik insallah rabbim emeklerimiz bosa cikarmaz hepimizi yavrularimiza kavusturur

iyiyim kader sen nasılsın bizded doktor kesinlikle cocugunuz olmaz dedi ama bizim oldu kısmet degilmiş düştü sizde sorun tam olarak neydi canım

selva canım hadi gözün aydın senin yolun acılmış artık hilalcim dogru söylüyosun seni misafir olarak cagırdım ama iyi bir ev sahibi olamadım zamancım ben senden hamilsin diye cok umutlanmıştım.hayallerimi yıktın neyse herseyin hayırlısı!

selvacm gözün aydın artık hiç korkma bence en önmlisi spermin olmasıydı.geresini düşünme..zamncım çok sevindim regl olmuşsun sonunda.artık hayırlısı olsun.ii haberlerini bekliyoruz

iyiyim kader sen nasılsın bizded doktor kesinlikle cocugunuz olmaz dedi ama bizim oldu kısmet degilmiş düştü sizde sorun tam olarak neydi canım

tesekkurler canim iyiyim bende...dustugune uzuldum canim neyse bidahaki sefere insallah kucagina alirsin canim.... bizim sorunumuz azospermi dediler burdaki doktorlar dogustan gelen bir sey ve asla cocugunuz olmaz dediler 2006 ocak ayiydi sonra biz turkiyeye gittik temmuzda turkiyedeki doktor direk tese yapalim dedi ve tesede hic bir sey cikmadi sonuc sifir tabi sonra aradan zaman 1 sene gecdi baska bi doktorla gorustuk oda micro tese dedi ama onuda esim istemedi tekrar ameliyattan cekindi biraz bu yazda kaan hocaya gittik oda endol ve trentol verdi 1 ay kullanip sonuclari gonderin dedi haplari degistirebilirim dedi bakalim bekliyoruz canim sonuclari bu hafta alacagiz insallah iyi cikar

canım fsh nasıl testis boyutları falan nasıl kaan bey ne dedi

kadercim inşallah senin de bizimde en yakın zamanda bebek lerimiz olur allahın izniyle

bizde fsh yükse testis boyutları cok küçük tü eger ultrsyon sonucu varsa karşılaştıralım.

slm arkadaşlar,kaan hoca eşime endol ve trentol vermiş 2 ay kullan demiş ..bu ilaçları kullanan oldumu ..yada bilgisi olan varmı?netten araştırdım ama çok sağlıklı bilgiler edinemedim....

benim eşimede endol ve trental verdi ve kasıma randevu verdi eşim tekrara gidecek

ben doktorların çocuğun olmaz sözüne inanmıyorum arkadaşlar benim arkadaşa çocuğun olmaz demişlerdi.evlenirken eşiyle anlatıp öyle evlendi eşi de taşıyıcı olduğu için benimde çocuk sahibi olmamam gerek demiş.evlendikten üç ay sonra arkadaşım hamile kaldı allahtan çocuk sağlıklı doğdu. araştırmadan vazgeçmemeliyiz allahın mucizesi isteyince verir tedavilerimiz sebep olur sakın vazgeçmeyin

benim eşimde de testis küçük fsh yüksek ama 3 yıl önce normal yoldan sperm çıkışı varmış şimdi yok 0 bakalım hayırlısı zemuszemus

canim bu azospermli olan kisilerde sorun ayni galiba tetsis boyu ve fsh ve diger hormanlar 3 yil once olupda simdi nasil olmuyor canim insallah tekarardan normall yolla cikisiniz olur rabbim hepimizin yardimcisi olsun

kaan beyde tedaviye başladık. temmuzda eşimin ultrasonunda testisin biri görünmüyordu nohut kürü yaptık eylülde iki testisde ultrasonda bulundu

Back
X