Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hani drda tedavi oluyorsunuz
geçmiş olsun canım.............umudunuzu kaybetmemiş olmanız ne güzel.........biyopsi sonuçlarını almadınızmı önemli olan orada yazılanlar canım..........gerçi ben pek anlamıyorum tahlil sonuçlarından falan en iyi anlayan elnas arkadaşımız araştıra araştıra uzmanlık belgesini alacak yakında diğer arkadaşlarında bilgisi vardır bu konuda eminim ben biraz pasifim..............umarım birgün kavuşursun bebeğineMerhaba arkadaşlar mıcro tese olduk, sonuç başarısız umudumuzu kaybetmiş değiliz,
sonuçlar şöyle..
FSH: 17.66
testesteron: 3.01 elimde bulunan tahliller, şimdi bu sonuçların değerlendirmesini kısada olsa bana yaparmısınız:S yüksekmi olunca iyi..düşükmü olunca iyi..
selam kızlar nasılsınız bn bugün daha iyiyim evimi temizledim sil süpür toz al çamaşır as bulşaıkları makineden al derken yoruldum hafif hafif agrı başladı sizler napıyorsunuz
yok kız kader benim kociş övünmek gibi olmasın ama sizinkiler gibi değil..........sigarayı beraber 4 yıl önce bıraktık babamın vebali vardı çünkü en büyük etken bu..........diğer bitki çaylarını kürleri kendi istiyor önce birgün beni zehirlicen deyip durdu ama şimdi ne zaman aktara gitse ne alayım araştırdığın birşeyler varmı diyo..........zaten beni kendine benzettin ben çaydan başkasını içmezdim ama şimdi bitki çayı hastası oldum diyo.............diğer siyah çayın hiç bir faydası yokki hiç değilse bitki çaylarının düzenli içildiğinde faydası oluyor demiii..........birtek farkı şu sıralar microtese olmak istemiyo ilk tese oldu etkisinden kurtulamadı gerçi eşimin tese ameliyatı zor geçmişti herkes için geçerli değil..................şimdi bir maşallah çekimde gözüm değmesin osnra itirazlar falan eder çekemem
selam zamancigim iyi olduguna sevindim canim ben cektirmedim ama rahim filmi merak ediyorum neden bu kadar zor
canım keşke benim diyebilseydim ama degil tabiii netten buldum canım bu bebişleri inşallah en kısa zamanda allahım bizlerede nasip eder.bugün iyi olmana sevindim canım...belgin o bebişler kimin anam çok tatlılar yesinler onları Şeniz
selam kızlar nasılsınız bn bugün daha iyiyim evimi temizledim sil süpür toz al çamaşır as bulşaıkları makineden al derken yoruldum hafif hafif agrı başladı sizler napıyorsunuz