• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar mıcro tese olduk, sonuç başarısız umudumuzu kaybetmiş değiliz,

sonuçlar şöyle..

FSH: 17.66
testesteron: 3.01 elimde bulunan tahliller, şimdi bu sonuçların değerlendirmesini kısada olsa bana yaparmısınız:S yüksekmi olunca iyi..düşükmü olunca iyi..

ayy kizlar benim esimde ayni hic ilgilenmez boyle konularla leptopu elinden dusmez ama bi gunden bi gune boyle konulara girdigini gormedim arastiran doktoru bulan hep benim sizlerin dedigi gibi tahlilleride zorla yaptiriyorum sigarayi da birakmiyo her gun kavgamiz var birak diye ama dinleyen kim allah yardimcimiz olsun kizlar ne deyim demek butun erkekler ayni oluyoo

selam kızlar nasılsınız bn bugün daha iyiyim evimi temizledim sil süpür toz al çamaşır as bulşaıkları makineden al derken yoruldum hafif hafif agrı başladı sizler napıyorsunuz

Merhaba arkadaşlar mıcro tese olduk, sonuç başarısız umudumuzu kaybetmiş değiliz,

sonuçlar şöyle..

FSH: 17.66
testesteron: 3.01 elimde bulunan tahliller, şimdi bu sonuçların değerlendirmesini kısada olsa bana yaparmısınız:S yüksekmi olunca iyi..düşükmü olunca iyi..
geçmiş olsun canım.............umudunuzu kaybetmemiş olmanız ne güzel.........biyopsi sonuçlarını almadınızmı önemli olan orada yazılanlar canım..........gerçi ben pek anlamıyorum tahlil sonuçlarından falan en iyi anlayan elnas arkadaşımız araştıra araştıra uzmanlık belgesini alacak yakında diğer arkadaşlarında bilgisi vardır bu konuda eminim ben biraz pasifim..............umarım birgün kavuşursun bebeğine

harzem nasılsın anam artık pek girmiyorsun gözün nasıl oldu iyisindir inşallah

yok kız kader benim kociş övünmek gibi olmasın ama sizinkiler gibi değil..........sigarayı beraber 4 yıl önce bıraktık babamın vebali vardı çünkü en büyük etken bu..........diğer bitki çaylarını kürleri kendi istiyor önce birgün beni zehirlicen deyip durdu ama şimdi ne zaman aktara gitse ne alayım araştırdığın birşeyler varmı diyo..........zaten beni kendine benzettin ben çaydan başkasını içmezdim ama şimdi bitki çayı hastası oldum diyo.............diğer siyah çayın hiç bir faydası yokki hiç değilse bitki çaylarının düzenli içildiğinde faydası oluyor demiii..........birtek farkı şu sıralar microtese olmak istemiyo ilk tese oldu etkisinden kurtulamadı gerçi eşimin tese ameliyatı zor geçmişti herkes için geçerli değil..................şimdi bir maşallah çekimde gözüm değmesin osnra itirazlar falan eder çekemem

selam kızlar nasılsınız bn bugün daha iyiyim evimi temizledim sil süpür toz al çamaşır as bulşaıkları makineden al derken yoruldum hafif hafif agrı başladı sizler napıyorsunuz

selam zamancigim iyi olduguna sevindim canim ben cektirmedim ama rahim filmi merak ediyorum neden bu kadar zor

yok kız kader benim kociş övünmek gibi olmasın ama sizinkiler gibi değil..........sigarayı beraber 4 yıl önce bıraktık babamın vebali vardı çünkü en büyük etken bu..........diğer bitki çaylarını kürleri kendi istiyor önce birgün beni zehirlicen deyip durdu ama şimdi ne zaman aktara gitse ne alayım araştırdığın birşeyler varmı diyo..........zaten beni kendine benzettin ben çaydan başkasını içmezdim ama şimdi bitki çayı hastası oldum diyo.............diğer siyah çayın hiç bir faydası yokki hiç değilse bitki çaylarının düzenli içildiğinde faydası oluyor demiii..........birtek farkı şu sıralar microtese olmak istemiyo ilk tese oldu etkisinden kurtulamadı gerçi eşimin tese ameliyatı zor geçmişti herkes için geçerli değil..................şimdi bir maşallah çekimde gözüm değmesin osnra itirazlar falan eder çekemem

canim masallah deyim valla sen cok sanslisin ne guzel keske benim esimde kendiliginden bir seyler istese microteseyi esimde istemiyo 3 yil once tese ameliyati olmusdu oda o yuzden biraz cekiniyor

iyiyim zamancım.............bayramdan beri misafirlerim vardı bu sabah yolcu ettik artık bundan sonra rahatım hergün girebilirim evde olursam.........gözlerim iyi şaun ama bizim burda toz fırtınası var 3 günden beri çölden geliyomuş rahatsız ediyor beni akşamları lenslerimi kullanamaz oluyorum batma yanma yapıyor ama mecbur dayanmak zorundayım.......duadayım yağmur yağsın havalar soğusun diye yaz gününün sıcaklığı var bunalıyoruz deniz bile sıcak girebiliyoruz.............allahın izniyle bu günlerde geçer elbet................senden ne haber sadece bir göz atıp not düşüp çıkıyodum........dün akşamdan beri geçmişi okumaya çalışıyorum........rahim filmi çektirmişsin geçmiş olsun........sen tedaviye gitmeyecekmiydin bu ay

harzem öyle olcaktı ama olmadı ankara üniv de biliyorsun kaan hoca bize regli ol gel başlıyoruz dedi gittik prosedürden başlıyamadık bir sonraki aya kaldı ama orda yaptırmayı istemiyoruz hiç ii gelmedi tüp bölmü 10 gün sonra kıromozom sonuçları çıkıcak koçişin inşallah normal çıkarda emre beyde olur mteseyi yani herhalukarda kasım ayında başlıyoruz gecen senede kasımda yapmıştık kısmet bu seferde kasım ayına denk geldi

benim eşimde 3 yıl önce olmuştu tese iyileşmesi kaç aylar sürdü halen soğukta çalışsın işi gereği kışın dışarda oluyor çoğu zaman ağrı sızı oluyor testislerimde diyo...........o yüzden fazla ısrarcı olmuyorum ne zaman kendini hazır hissederse o zamn olsun........tabiki om zamana kadarda boş durmuyoruz araştırıyoruz ocak ayında benim rutin kontrollerim vardı ankarada maya tüpbebek hastanesi dikkatimizi çekmişti bir orayada gidelim dedik gittik bana hiç güven vermediler pek hoşumada gitmedi açıkçası dr kıl oldum sonra oranın başarı oranı düşük herhalde biliyosun bizim her konuda hassas olmamız lazım nisanda tedaviye başlıcaktık eşimle karar aldık bu sevdadan 1 haftada vazgeçtik..............bakalım hayırlısı ne zaman başlayacağız

selam zamancigim iyi olduguna sevindim canim ben cektirmedim ama rahim filmi merak ediyorum neden bu kadar zor

zor çünki vajina girişini elinde bi kaldıraç gibi bişey var drun onunla iyice acıyor ozaman bir acıyor sonra rahimin girişini makas tarzı bişeyle tutup kıstırıyor ki ozaman sandım beynimden kan çıkıcak drda en zor kısmı buydu dedi sonra dizlerin katlıyken uzatmanı istiyor içine pipet gibi bişey yerleştiriyor ve basıyor ilacı ilaç ilerledikçe yakıyor o esnada çekim yapılıyor sonra sonra önce pipet gibi olan boruyu çıkarıyor makası acıyor okaldıraç gibi olan şeyi kapatıyor derken işelm bitiyor bu esnada kanamada oluyor benim zorlandıgım nokta bide ya nebilim işte sonuçta içine bişeyler girip çıkıyor soguk demir nede olsa bide sinir uçları falan var oralarda ondanda çok hissediyorsun dün agrım vardı bugün yok iyiyim bence anestezi alcak kadar bi işlem degil tamam acıyor ama o anda çok acıyor bide ilk 1 2 saat sonra acı azalıyor dayanılmıcak gibi degil bide ben kendimi sıktım korkuyordum çünki rahat olursan eminim daha az acır benden fuzuli istediler işte ankaradaki kıvırcık şaçlı asistanın inadı bişey degil

hakkınızda hayırlısı zamancım herşeyde bir hayır vardır inşallah sonuçlarınız güzel çıkar ist. tedavi görürsün hiç değilse kendi evin orda..........rapor için illa gerkliymiş galiba rahim filmi bizede demişlerdi biz önce ank.hacettepede yaptırmıştık orda rapor kolay çıktı ünv.hastanesi diye ben hiç bir uygulamaya tabi olmadım sadece eşimin 3 tane sperm tahlili olayı çözdü kısa sürede hem ileç raporum hem tedevi raporum çıktı ama sadece 2 yıl geçerliymiş biz 2 yılı doldurduğumuz için tekrar çıkartmam lazımmış oda özel hastane olursa baya uğraşıyomuşuz onuda g.....m yemedi biraz daha bekleyelim dedik

evet harzem sana katılıyorum mayaya bizde gittik öyle çok ii gelmedi hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede sizde başlarsınız işte iz beklemedeyiz kasımda kesin ama nerde tam belli degil gönlümüz umut tüpden yana bana yakında otobüsle en fazla 20 dk yürüme mesafesine kat 30 dkde ordayım

zaman canım ben severim kasım ayını..eşimle kasımda çıkmaya başlamıştık belki ondandır:kedi:sanada uğurlu gelsin kasım ayı...bu arada eşlerinizi anlatmışsınız bende anlatayım o zaman..valla benim kocam çok araştırıyo mesela fsh yüksekliği düşüklüğü testis boyutu hep ondan öğrendim,bide bitkiselleri araştırmış akşam,çarşıya inince aktara gidelim dedi adamdan önce tek tek ürünlerin ne işe yaradığını kendi saydı,benim kocişin maşallahı var sigarayıda bıraktı 3 aydır tek bir nefes bile içmiyo..bence arkadaşlar ne yapıp edip bıraktırın sigarayı allah bundan başka dertlerde verebilir..

kızlar baya kalabalıgız asos aysen ilkkez gördüğüm isimler haşgeldiniz diyim neyse ben çıkıyorum hazırlanıp sohbete gidicemm gelince grüşürüz

merhaba kızlar ne güzel dertleşmişsiniz ya benim eşimi sorarsanız çok sakin ne dersem ne içirirsem yiyor içiyor zaten sigarasıda yok aslında ilk teseden sonra içmeye başlamıştı ama şimdi hiç içmiyo allaha şükür ne dersem yapıyo onunda testislerinde bazen agrılar oluyor...

belgin o bebişler kimin anam çok tatlılar yesinler onları Şeniz
canım keşke benim diyebilseydim ama degil tabiii netten buldum canım bu bebişleri inşallah en kısa zamanda allahım bizlerede nasip eder.bugün iyi olmana sevindim canım...

iyi olmana sevindim ama kendini yormasaydın.dinlen biraz canım opuyorumnanaktan

Back
X