- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.pazartesi gidiyorum kaan beye.bugün anneme gidicem ordan geçicem ankaraya.yani bi kaç gün yokum bu mübarek günde dualarınıza ihtiyacım var.inşlaalah ii haberlerle dönerim....
Allah razı olsun nurunay bu benim çok sevdiğim bir duadır sen her yazdıgında yüzüm gülüyor Rabbimde senin yüzünü güldürsün inşallah
kızlar içim çok garip duygularla dolu düşünüyorumda dr çıkıp sperm bulundu dediğinde nasılda sevinirim hele ilk kan testi yokmu heyecandan kalbim durcak gibi oluyor hamile olmak dogum yapmak daha pilesenta kesilmeden omzuma yaslamalarını düşünüyorum gayrıihtiyari gözüm doluyor Rabbim bukadar nimetini bizlerede layık görürmü bilmiyorum
mrb arkadasım .allah emegını bosa cıkarmasın bıozede umut olursun ınsaalah.ben sıze oncekı fsh degerınızı soracaktım nasıl dusurdunuz ?ne kullandınız?yumurtalarının ırı kalıtelı ve cok sayıda olması ıcın ne yabtın.ben ıstanbul dısındayım acaba umut ta baslarsak sureklı 20 gun kalmak mı gerekır ıgne ları evde yabılabılır
mrb kızlar gamze hocamı dedi beklentim yok diye yoksa sizmi öyle düşünüyorsunuz üretim hakkında harzem ellerine sagık darısı bana
arkadaşlar bi kaç gün önce siteye yeni kayıt olmuştum o zaman ilk mesajımı atmıştım. bişi sormak istiyorum. biz bu eylülde tüp bebek tedavisine başladık ama eşimde micro tese de sperm bulunamadı patolojide de. bir daha micro tese yapılsa çıkma ihtimali az da olsa var mıdır? birde ikinci operasyon için geçmesi gereken belli bi süre var mı?
cevap verirseniz çok sevinirim
gamze sabret bak sizin gibi olanlarda üretim oluyormuş dediğin gibi sonuç almak için daha zamana ihtiyaç var inşallah olur