arkadaşlar merhaba,dün bulunduğum şehirde yeni açılan tüp bebek merkezine bilgi almak amaçlı gittim,ordaki muasebedeki bayan kafamı karıştırdı,eşin azospermse tüp bebek raporu için beklemene gerek yok dedi,git bi şansını dene dedi,böyle bişe var mı arkadaşlar,böle bişe olsa kaan aydos bize mutlaka sölerdi dimi?daha evliliğimizin 2. yılındayız ama böle bişe olsa duyardım heralde,bide rapor çıkartmak istediğimizde nekadar sürede çıkıyor.bizim burdaki tüp bebek merkezinde uzman kadın doğumcu ve sıradan bir ürolog var.m.tese işlemini kim yapacak diye sorduğumda ürologumuz yapacak dediler,sıradan bir ürolog nekadar başarılı olabilir sizce lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı yine.
canım biz ankara da üniversite hastanesinde bir iki gün içinde çıkartmıştık.ama 2 sene önce bir iki ay sürdü git gel oldu.arkadaş çıkarttırmış tı geçen nisan ayında 1 ay da çıkmıştı.bana sorarsan iyi bir tüp bebek merkezi olsun .ürolog çok önemli.bizler için.deneyimli olyması lazım.bence araştır iyi bir yerde yaptır.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: