Eşi azospermi olup anatoliada mikto tese yaptıranlar

anastasya3355

Herşeyim kızım
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
154
27
318
Arkadaşlar merhaba bizi ilk tüp denememiz olcak eşim azospermi. mikro tese yapılacak sperm bulunursa transfer yapılacak aranızda anatoliada yaptıran varmı nasıl yapılıyor. benim drum hakan yaralı ama mikroyu üroloji uzmanının mı yapması gerekiyor lütfen bilgi sahibi olan yazsın haftaya geliyoruz çünkü

evet benim eşim azospermi bizde anatoliada yaptırdık.benim dr.bülent beydi.ama teseyi üroloji dr.yapıyor.bizde sperm bulundu.3 tane transfer ettiler pozitif çıkı sonra düştü.oraya başka yerden gelenler oldu onlara senin eşinde sperm yok asla çocuğunuz olmaz demişler fakat anatoliada buldular.

canım senin adına üzüldüm ama en azından sperm bulmuşlar. içime bir su serpildi benimde inşallah bizimkinde de bulunurda ilk tutmasada önemli değil önemli olan bulunması ama tabiki inşallah sonuçlarımızda güzel olurda sağ salim hayırlısıyla bebişleri kucağımıza allahım almayı nasip eder.

canım doğru söylüyorsun ama yinede insan üzülüyor.inşallah sen en iyi sonuçlarla dönersin.sende mersindesin öyle mi? nasıl anatolia beğendinmi?

slm benim eşimde azospermdi bizde anatolyada yaptırdık hakan beyin hastasıydık çok şükür şuan hamileyim 15 haftalık ikiz bebek bekliyorum darısı tüm isteyenlere ben çok memnunum anatolyadan

bizede anatolıada tese dediler fakat üroloji uzmanları o kadar iyi ve başarılıki teseye gerek bile kalmadan enjeksiyon yöntemiyle sperm buldu. Gebelik olmadı ama olsun en azından tekrar deneme şansımız var bu bile yetiyo insana. Doktorum Bülent Traş fakat bu sefer Hakan Yaralı'ya gitmeyi düşünüyorum.

bizim hormon tahlillerimiz normal cıktı..y kromozomuda normal fakat karyotipi bekliyoruz..birde eşimde varikosel var..doktor belki varikoselden dolayı ameliyat dedi ama cok kararsız kaldım bir cok doktorda varikosel cok sey degıstırmez dıyor ama .ne bıleyım işte korkuyorum yınede biz azospermiyi yeni ögrendik sayılır ne düsünecegimi yada neyapacagımı bılemedım ..duygu durumumuz cok karısık :((

allah yardımcımız olsun.bende ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm.dünya başıma yıkıldı sandım.ama o hengame koşuşturmayla her şeye alışıyorsun

arkadaşlar bizde 25 martta tese yapıldı .çok şükür 7 tane sperm bulundu ve 2 tane 8 ve 9 hücreli embriyo transfer edildi.10 nisan test günüm bakalım hayırlısı

kızlar tese benim eşimede yapılacak yaptıran arkadaşlar bi anlatabilirmi şu tese nasıl yapılıyo

canım benim eşim 26 martta anatoliada tese yapıldı.ilk önce iğne ile girilmiş yani biobsi normalde bu şekilde çok bulunuyormuş ama benim eşimde bu şekilde bulunmadığı için testisler açıldı sperm üreten belli yerlerden birkaç parça alınmış ve özel yıkama dan sonra birgün sonra söylediler ve çok şükür 7 sperm bulundu yumurtamında 6sı döllendi 4ü kaliteli çıktı. asla umudunu kaybetme hiç çıkmazsa bile sonra bulunanlar var .biz bitkisel bişey yapmasık yarın test günüm bakalım inşallah hamişimdirrr.ayrıca çok küçük 3 dikiş atıldı görüntüsünde de bir bozukluk yok testisinn

canım benim eşim 26 martta anatoliada tese yapıldı.ilk önce iğne ile girilmiş yani biobsi normalde bu şekilde çok bulunuyormuş ama benim eşimde bu şekilde bulunmadığı için testisler açıldı sperm üreten belli yerlerden birkaç parça alınmış ve özel yıkama dan sonra birgün sonra söylediler ve çok şükür 7 sperm bulundu yumurtamında 6sı döllendi 4ü kaliteli çıktı. asla umudunu kaybetme hiç çıkmazsa bile sonra bulunanlar var .biz bitkisel bişey yapmasık yarın test günüm bakalım inşallah hamişimdirrr.ayrıca çok küçük 3 dikiş atıldı görüntüsünde de bir bozukluk yok testisinn

ayy canım çok teşekkür ederim anlatımın için rabbim yavruna kavuşmayı nasip etsin inşşş hamilesindir ve bebişin 9 ay sonra sana yumuk yumuk bakar inşşş bende lucrin kullanıyorum inşşş bizim tedavimizde hayırlısıyla sona erer inşşş

Back
X