Eşi azospermi olup anatoliada mikto tese yaptıranlar

çok mutlu oldum anastasya darısı başımıza inşallah allah sonuna erdierisn inşaallah desene halay zamanı....:teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyyy canım benim çookkk mutlu oldum kendime olmuş kadar sevindim inanki rabbim bizlerede nasip etsin inşşş sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün inşşş

kızlar şuan kızım 20 aylık.bir mucize onun olması..hiç ümidinizi kaybetmeyin.rabbime şükürler olsun..rabbim isteyen herkei evlatsız bırakmasın.

arkadaşlar bizde 25 martta tese yapıldı .çok şükür 7 tane sperm bulundu ve 2 tane 8 ve 9 hücreli embriyo transfer edildi.10 nisan test günüm bakalım hayırlısı
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim tamamına erdirsin inş.buarada eşin ne için tese olmuştu?

arkadaşlar bizde 25 martta tese yapıldı .çok şükür 7 tane sperm bulundu ve 2 tane 8 ve 9 hücreli embriyo transfer edildi.10 nisan test günüm bakalım hayırlısı

merhaba anastasya ilk tesenizdemi bulundu spermler ilaç kullandınız mı? biraz detaylı anlatırmısın lütfen biz m.tese olduk yeni ama spermatid bulundu igne kullancaz 1 ay

Evet canım ilk tesemizde bulundu.ameliyat 2saatten fazla sürdü. Esimden once girenler 30 dak.demeden çıktı. Hoca cok aradığını soyledi sperm.ogun soylenmedi bir gun sonra gelin sperm cikarsa yumurta toplamaya alacaz dediler.biz umudu kesmistik.ertesi gun henuz hic birsey denmeden beni odaya cagirdilar. Sperm bulunmuştu 7 tane cok sukur dünyalar bizim olmustu.2 tane embriyo transfer edildi ve cok sukur 25 aylık bir kizim var .

herkese merhaba anastasya Allah bagislasin bebegini cok sevindim benim esimde de azospermi var bizede mikro tese dediler ilac verdi dr.senin esinde mikro tese olmadan once ilac kullandi mi ya da tikaniklik olup olmadigina baktilar mi

meraba arkadaşlar benim eşimdede azospermi çıktı bizde anatoliaya gidiyoruz eşime mikro tese yapcaklar aynı gün benim yumurtalıklarımı toplayacaklar oraya gidenler ve eşi mikrotese olanlar bilgi verebilirmisiniz

benim eşimde azosiperm bizde bi kaç ay sonra tüp bebek denmesi yapcaz şimdilik tüp bebek merkezi araştırma yapıyoruz.. ilk bu siteye yazıcam sonuçları allahtan ümit kesilmez...bol bol dua edelim ..

Mikro tese ameliyatında bulunduktan
herkese merhaba anastasya Allah bagislasin bebegini cok sevindim benim esimde de azospermi var bizede mikro tese dediler ilac verdi dr.senin esinde mikro tese olmadan once ilac kullandi mi ya da tikaniklik olup olmadigina baktilar mi
Canım allah razı olsun. Sen ne yaptın uzun zaman olmuş. Benim eşimin tüm tahlilleri iyiydi. Ilkinde herhangi ilaç veya bitkisel birsey kullanmadi fakat şimdi tekrar dan tüp bebek tedavisi görüyoruz burdaki Dr um üç aylık bi bitkisel birseyler tavsiye etti ve de sigarayı bırakmasini istedi fakat eşim bırakmadı

Back
X