- Konu Sahibi anastasya3355
anastasya tatlım ne yaptın bugün kan verecektin çok merak ediyorum seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim tamamına erdirsin inş.buarada eşin ne için tese olmuştu?arkadaşlar bizde 25 martta tese yapıldı .çok şükür 7 tane sperm bulundu ve 2 tane 8 ve 9 hücreli embriyo transfer edildi.10 nisan test günüm bakalım hayırlısı
arkadaşlar bizde 25 martta tese yapıldı .çok şükür 7 tane sperm bulundu ve 2 tane 8 ve 9 hücreli embriyo transfer edildi.10 nisan test günüm bakalım hayırlısı
Canım allah razı olsun. Sen ne yaptın uzun zaman olmuş. Benim eşimin tüm tahlilleri iyiydi. Ilkinde herhangi ilaç veya bitkisel birsey kullanmadi fakat şimdi tekrar dan tüp bebek tedavisi görüyoruz burdaki Dr um üç aylık bi bitkisel birseyler tavsiye etti ve de sigarayı bırakmasini istedi fakat eşim bırakmadıherkese merhaba anastasya Allah bagislasin bebegini cok sevindim benim esimde de azospermi var bizede mikro tese dediler ilac verdi dr.senin esinde mikro tese olmadan once ilac kullandi mi ya da tikaniklik olup olmadigina baktilar mi