Amiiin amiiiin isteyen herkese nasip olsun,buarada benim 5,5 aylik bi kizim var cok sukur,ben sizin adiniza cook mutlu oldum:)Cok cok tesekkurler ben sizi cok cok iyi anliyorum sadece insanlara ümit olsun diye uyelik yaptim bilsinler oldugunu vazgecmesinler diye insallah rabbim avuzlarinizdaki dualari kalbinize nasip eder
çokta iyi yapmışsın amin inşaallahCok cok tesekkurler ben sizi cok cok iyi anliyorum sadece insanlara ümit olsun diye uyelik yaptim bilsinler oldugunu vazgecmesinler diye insallah rabbim avuzlarinizdaki dualari kalbinize nasip eder
Allah bağışlasın ; çok sevindim inşallah bizimde hayırlısı ile olur.Merhaba bizde 5 yildir ugrasiyoruz ve 6.ci denemede ikiz tuttu insallah rabbim tum isteyenlere nasip eder vazgecmeyin sabredin..
Amin cok sagolun insalhAllah bağışlasın ; çok sevindim inşallah bizimde hayırlısı ile olur.
merhaba canım dün Kaan bey e gittik. eşime 2 haftalık bir ilaç tedavisi verdi. sudafed tablet günde 2, endol tablet günde 1. iki haftalık süre sonunda sperm testi ile kuyruklu sperm varmı yokmu bakılacak eğer vars aiyi haber bunları dondurup tüp bebek yapılacak, yoksa sperm tese ameliyatı eğer ameliyatlada olmaza kök hücre buunmaya çalışılacak( umarım kök hücre tedavisine gerek kalmadan sperm buluruz.eşinin tedavi olması gerekiyor önce o olmadan hiç bişey yapamazsınız.hele ona Bi başlayın devamı kolay.5.tüp bebek denememiz tuttu.inşallah en kısa zamanda sende hamiş olursun yavrunu sağlıkla kucağına alırsın.
İnşallah her şey yolunda gider teseye gerek kalmaz.İnancınızı kaybetmeyin eninde sonunda olacak inşallah allahın izniyle.merhaba canım dün Kaan bey e gittik. eşime 2 haftalık bir ilaç tedavisi verdi. sudafed tablet günde 2, endol tablet günde 1. iki haftalık süre sonunda sperm testi ile kuyruklu sperm varmı yokmu bakılacak eğer vars aiyi haber bunları dondurup tüp bebek yapılacak, yoksa sperm tese ameliyatı eğer ameliyatlada olmaza kök hücre buunmaya çalışılacak( umarım kök hücre tedavisine gerek kalmadan sperm buluruz.
Allah razı olsun canım inşallah öyle olur teseye gerek kalmaz :)İnşallah her şey yolunda gider teseye gerek kalmaz.İnancınızı kaybetmeyin eninde sonunda olacak inşallah allahın izniyle.
Mrb umitsizlige kapilmayin bende 6 tup bebek tedavisinden sonra kizima kavustum ve su anda 5 aylik cok sabir isteyen bir tedavi sureci evet kimse kolay diyemez ama kizimi gorunce sabrina sukrumede degdi insallah en kisa xamanda sizinde kucaginiza bir kelebek konar :)Merhaba arkadaşlar, bizde bu gün ne yazık ki eşimde ozospermi olduğunu öğrendik ve dünyalar başıma yıkıldı.şuan moralim çok bozuk eşimin morali daha kötü tabiki hemen internette araştırmaya girdim ve olumlu haberleri alınca azda olsa umutlandım. İnşallah Rabbim bizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder.
ankarada yaşayan varsa hangi merkezde tedavi olduğunu yazabilirse sevinirim.
gecmis olsun oncelikle benimde esim azospermi sonunda biz kazandik minnak bir kizimiz var ben ozelde yaptirdim zeynep kamil cok yogun bir hastane hem uzakti calisincada zor ilac kullanmadik direk esim ameliyat oldu basladik demeyearkadaşlar bende yeni tedaviye başladım benim eşimde azospermi tanısı koyuldu çok endişeliyim korkularım var şuan başladık tüp bebekte evrakları hazırlamaya ama eşime amaliyat diyorlar bu aşamada neler olur ? nasıl devam ederiz ilaçla düzelir mi ? dr. abdullah erman bey zeynep kamilde ama daha iyi hekim önerebilecegız birileri var mı yardımcı olabılır mısınız
Merhaba, sizin sorununuz neydi. Bizde kaan beyle tedaviye basladik. Cok umutsuzuz. Sansimizin cok dusuk oldugunu soyledi doktor.eşim ankarada Kaan Aydos ta tedavi oldu.şimdi bbebek bekliyoruz darısı başınıza inşallah.
Merhaba, sizin sorununuz neydi. Bizde kaan beyle tedaviye basladik. Cok umutsuzuz. Sansimizin cok dusuk oldugunu soyledi doktor.
Azospermi teshisi konuldu esime ve iki defa micro tese oldu. Fakat sperm bulunamadi. Doktorumuz kok hucreden baska caremiz olmadidigini soyledi. Cok arastirdim ve kaan beye gitmeye karar verdik. Bir aydir yeni tedaviye basladik kaan beyle. Fakat sansimizin cok dusuk oldugunu soyledi daha onceki micro teselerde sperm bulunamadigi icin.Oncelikle gecmis olsun. Sizin probleminiz nedir neden sansiniz dusuk?
Azospermi teshisi konuldu esime ve iki defa micro tese oldu. Fakat sperm bulunamadi. Doktorumuz kok hucreden baska caremiz olmadidigini soyledi. Cok arastirdim ve kaan beye gitmeye karar verdik. Bir aydir yeni tedaviye basladik kaan beyle. Fakat sansimizin cok dusuk oldugunu soyledi daha onceki micro teselerde sperm bulunamadigi icin.
Merhaba biz de 5 senedir azospermi ile savaşıyoruz gereksiz yere mikrotese bir sürü kanser ilaçlarıyla tedavi boşa geçirdiğimiz 5 yıl Kaan hoca vs.hepsinin dediği mikro tese o zaten yapıldı sonuç germ hücre sadece takii doğru doktoru bulana kadar çok araştırdım yıllardır ve doğru hekim Celalettin Peru şimdiye kadar gitmediğimiz için çok pişmanız belki 10 15 hekimle görüştük bize de yüzde 40 şans verdiler rosi ile çalışan embriyoloğu aradık rosi ile ilgili o da yüzde 10 şans verdi yaşadık yani bunları biz de uzun yazdım biliyorum ama mikro tese de bulunan hücreleri Celalettin hocanın çalıştığı laboratuvarda sadece tahlilde çıktı tek sorun fsh yüksekliği imiş o da Allah’ın izniyle çözülebilirmiş şimdi tedaviye başladık zaman kaybetmeyin kardeşim amacım sadece güzel bir evlata sebep olabilmek ben inandım güvendim karar sizin araştırın gidin benceAzospermi teshisi konuldu esime ve iki defa micro tese oldu. Fakat sperm bulunamadi. Doktorumuz kok hucreden baska caremiz olmadidigini soyledi. Cok arastirdim ve kaan beye gitmeye karar verdik. Bir aydir yeni tedaviye basladik kaan beyle. Fakat sansimizin cok dusuk oldugunu soyledi daha onceki micro teselerde sperm bulunamadigi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?