eşi azospermi olup sonradan çoğalan varmı

yasesusem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
57
22
88
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim eşimin sperm sayısı sıfır benim gibi bu sorun u yaşayıp sonradan sperm sayısı çoğalan varmı

Merhaba arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim eşimin sperm sayısı sıfır benim gibi bu sorun u yaşayıp sonradan sperm sayısı çoğalan varmı
,

Benim eşimde ot mot yiyerek bir süre vakit kaybetti, oysaki spermi dışarı atan kanalları doğuştan yokmuş, ultrasonda ve kistik fibrozis genetik testte de çıktı. Sonunda tese ameliyatı ile sperm elde ettik ve dondurduk, şimdi tüp bebek denemelerindeyiz, iyi bir üroloğa gidin, genetik test yaptırdınız mı? hormon testleri nasıl, eğer normalsse üretim vardır zaten? Allah yardımcınız olsun...

Biz 4 kez mikro tese olduk biri haric 3 de sperm bulundu ama malesef tup bebek te hep negatif sonuclar aldim benimde bu konuda pek umudum kalmadi ama bir umut boyle yardim almaya calisiyorum boyle ornekler duydukca umuylaniyor insan

Biz 4 kez mikro tese olduk biri haric 3 de sperm bulundu ama malesef tup bebek te hep negatif sonuclar aldim benimde bu konuda pek umudum kalmadi ama bir umut boyle yardim almaya calisiyorum boyle ornekler duydukca umuylaniyor insan
Canım ne yaptın geçen sürede?

Allah tez vakitte bebeğini ya da bebeklerini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Tesekkur ederim allah razi olsun olmayan herkese versin sonra bana insallah
Allah tez vakitte bebeğini ya da bebeklerini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Allah razil olsun olmayan herkese nasip etsin sonrada bana insallah

Benim eşimde azo spermine bağlı Varikosal vardı spermi 1 milyondu ilk tüp bebek tedavisinde tabi damarlar tıkalı olduğu için hareketlilik yok
Ikinci tüp bebek tedavisinegeçmeden önce keçi boynuzu kürü yaptık 5 milyona çıktı ve o tedavimden kızım oldu
Ben denemeni tavsiye ederim farkı mutlaka görürsün

Canım, seninle konuştuğumda 2. tüp bebek denememi yapıyordum. Şimdi 4.5 aylık bir oğlum var. Allah inşallah tez vakitte sana ve isteyen herkese nasip eder.
Tesekkur ediyorum insallah bizede nasip olur o duygular ben 4 tup bebek denemesi icin cesaret toplamaya calisiyorum en yakin zamanda baslayacagim insallah

Benim eşimde azo spermine bağlı Varikosal vardı spermi 1 milyondu ilk tüp bebek tedavisinde tabi damarlar tıkalı olduğu için hareketlilik yok
Ikinci tüp bebek tedavisinegeçmeden önce keçi boynuzu kürü yaptık 5 milyona çıktı ve o tedavimden kızım oldu
Ben denemeni tavsiye ederim farkı mutlaka görürsün
Cok tesekkur ediyorum ama benim esimin sperm sayisi sifir hareket sifir ileri hareket sifir yani anlayacagin hersey sifir cok zor bizim isimiz allahtan umut kesilmez 4 kez mikro tese olduk hep bulundu ama tup bebek tedavisinde olumsuz sonuclar aldik son bir kez daha deneyeceyim insallah bu kez olur

Back
X