Erkek İnfertilitesi Eşi azospermi olup tedaviden sonra hamile kalan var mı??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sevde hasret

Anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
65
28
3
31
Kızlar bana yardım edin bu konuda bilgisi olanlar varmı?? Eşim azospermi çıktı ama kan ve idrar tahlili normal çıktı,doktor bu tahlilleri normalden daha iyi bu güzel birşey demiş genetik testi istemiş oda 3 hafta sonra çıkacak ama ben sabredemiyorum. Merak ediyorum eşim daha önce varikoselden ameliyat oldu doktor ameliyattan hasar kalmış olabilir demiş .Tahlil çıktıktan sonra ultrason ,kan ve sperm testi istemiş böyle durum yaşayan varmı???

Canim benim esimde azosperm
Sizin daha yeni ogrenmissiniz.bence sonuclari beklemelisin daha belli olmaz ne oldugu.ama ameliyat olmussunuz belki o etkilemistir

Kizlar benimde merak ettigim esim zamaninda apandisit ameliyati oldu bunun azospermle ilgisi olabilir mi ?

Kizlar benimde merak ettigim esim zamaninda apandisit ameliyati oldu bunun azospermle ilgisi olabilir mi ?
Genekde atesli hastaliklar sebep oliyor azosperme apandisti hic duymamistim.
Benim esimde kucukken atesli hastaliktan dolayi azospeem.nasipse tese olacak 2hafya sonra

Benim esimde kucukken atesli hastaliktan dolayi azospeem.nasipse tese olacak 2hafya sonra
Aynen canim bende hic duymadim ama nedeninide merak ediyorum benim esimde tese olacak insallah iyi sonuclar aliriz ..

Canim merhabalar. Siz kimde tedavi oldunuz. InsaAllah guzelliklerle sonuclanir tese ve tedaviniz.

Mikrotese oldu esim 2ay once hucre bulunamadi ne yazikki

Ben varım benım oglum mıkrotese sonrası dondurulmus spermle oldu

biz gecen hafta yine sperm verdik havuz icin 4 adet cikti ancak ileri hareketli olmadigi icin yine dndurulmadi dr e vitamini verdi onu kullanip tekrar test yapicaz

Selam.kızlar benimde esim.azospermdi tup bebek.yontemiyle.bi.oglum oldu şuanda 5 yasnda kismetse 2.ciyide denicez.umudunuzu yitirmeyin.rabbim buyuk allahm kimseyi bu yolda caresiz birakmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…