• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi bitkisel hayata giren bir ERKEĞİN Mektubu...

aman allahım bu ne güzel duygular işte insanlar birbirlerinin kıymetini böyle zamanda dahada iyi anlıyorlar. Ne olurdu önceden dahada kıymet,değer verseler çok duygulandım. Allahım sevdiklerine bağışlasın.Sevginin gücü allahında izniyle inşallah ayaga kaldırır onu:teselli::teselli:

zaten depresifim bugün...zaten bir bahane olsa da ağlasam durumundayım...niye bahane oldunki...
çok güzeldi...sağol...

Larisa bu sabah beni mahvettin aglamaktansenağlamasenağlama, boyle bir ask olurmu boyle bir es varmi :uhm:inanamiyorum iki kez okudum, ikisindede agladim olamaz boyle birsey, :bbo:muhtesem bir ask ah ah, emeklerine saglik canim harikaydia.s.

rica ederim aradaşlar okumanıza sevindimŞeniz
Keşke herkese böyle bir eş nasi etse rabbim

ayyy çok kötü oldum yaaa:çok üzgünüm: allah kimseye sevdiğinin acısını vermesin inş. valla benim kocamda çok duygusal ve romantik her anımızın değerini biliyoruz çok şükür allah cümlesine eşinin acısını göstermesin içndede bizimkini:nazar:

Sevginin Degerini Anlamak Icin Boylemi Olmak Gerekiyo Ya Evet Gercek Sevgi Bu Bunu Hatirlattigin Icin Sagol Canim

senağlamakıyamadıklamızı kaybetmeden değerini bilmek ne kadar önemlisenağlamapaylaştığın için teşekkürler...:çok üzgünüm:

senağlamakıyamadıklamızı kaybetmeden değerini bilmek ne kadar önemlisenağlamapaylaştığın için teşekkürler...:çok üzgünüm:

İnsan nedense bazen ya istiyerek yada istemiyorek...Kaybediceğini anlayınca yahutta kaybedince anlıyor...

Okumanıza ve begenmenize sevindim arkadaşlar asıl ben sizlere tşkler ederim güzel sözleriniz için:1hug:a.s.

herşeyin degerini kaybedince anlar insanoğlu. en acısı aşın degerini farkedememekdir zamanında. oysa ki dünyadaki en güzel duygu degilmidir. sevdigimize sinirlendigimizde, inat yapıp ona suratımızı astıgımızda cebimizden bu yazının oldugu bir kağıt cıkarıp okumak lazım. onun kalbin kırmadan önce degerini hatırlamak için.:çok üzgünüm:a.s

bu aralar zaten duygusalım mahvetti bu beni ya.inş kadın komadan çıkmıştırda birbirlerine kavuşmuşlardır.senağlamasenağlama

güzellikleri farkedebilmek için birşeylerin yaşanması mı lazım...Çok güzeldi yaaa çok duygulandım...Allah inş bizlerede böyle eşler nasip etsin ama güzelliklerimizi sağlığımızda farkedebilenlerden nasip etsin...Amiiinnnnnnnn

burnundan opuldun dudaklarına kıyamadım yine
aman allahımya
ne kadarda guzel yazmıs
acaip duygulandım ya

Back