• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi bitkisel hayata giren bir ERKEĞİN Mektubu...

offff iş yerinde ağlanırmı yasenağlama
elimde değildi bu yazıyı okurken gözyaşlarıma hakim olamadımsenağlamasenağlama

Bugün çok Kötüyüm,çok Duygusallaştim.böle Güzel Cümleleri Ancak Büyük Bi Sevgi Söyletir.

ne kadar etkileyici.... hayattayken kıymet bilinmez kaybedeceği anda ne yapacağını şaşırır insan.....bazen bir şair kesilir,bazen en ünlü roman yazarlarına taş çıkartacak cümlelerikurar bulur kendini....
yinede tün bunları yazmak yürek ister sevgi ister
ne büyük sevgiler var ....
rabbim herkese nasib etsin...

:çok üzgünüm: oof ooff..bende buna uygun resim var arkadaslar:çok üzgünüm:
tiklayin ve görünsenağlama

deronsenisevdimkaybetmeav4.th.jpg

bu hikayeyi okuyunca kendim geldim aklima,bende tatilde hastanelik olmustum ve basimda bekleyen nisanlimda bu durumlardaymis..allahim kavusturdu bizi:nazar:

ya bugün nekadar ağlattınız beni bune yaa sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aşkkkkkkkkkk hiçbirzaman kimsenin yüreğinden silinip gitmesin muhteşem duygular ne kadar güzel diel getirmiş

çok duygulandım çok. evlilikler yıllandıkça suyu çıkar diyenler... böyle aşklar da var. inşallah herkese böyle sevgiler nasip etsin rabbim.a.s

aşk çok güzel bi duygu ya... ama bu yazı benı de aglattısenağlama sevmek sevılmekcok guzel ama rabbım kımseyı sevdıgınden ayırmasın. kımseye sevdıgının acsını yasatmasın. ne kadar zor olacağını dusunmek bıle ıstemıyorum. kaybetmeden degerlerını bılmek cok onemlı. su kısacık hayatta kımsenın kalbını kırmaya degmez. hele de bu hayattakı en sevdıgınız ınsansa...

ayyyyyyyyyyyyy dayanadım ağladım yaaaaaaaasenağlama ne kadar güzel bir duygudur aşk.. allah kimsenin başına vermesin böle birşey...senağlama

çok güzeldi.sevginin neler başarabileceğini ve umutla bekleyişini çok güzel anlatmış.etkileyiciydi.erkek severse türünden ..............

cok etkıleyıcı gercekten.. Adam kadının her halını sewmıs we o anında bıle koruyo onu.. korkularına ızın wermıo kadının.. Umarım hıssetmıstr kadın,hıssetmıstr o sewgıyı,sewgılının gussel sozlerını..

Back
X