Eşi böyle tepki veren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

deathflowers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
10
1
1
30
Merhabalar.

Eşim askere gittiğinden beri az gorusebiliyoruz. Sadece ziyaret edebildim ilk ay, sonra ise izin kullandı yanına gittim. Evlendigimizden beri düzenli bir cinsel hayatımız vardı.

Gittiğinden beri özlüyorum ve isteğim çok fazla oluyordu. 2 ay sonra beraberligimiz olsa da tek gün sonrasında yine başlıyordu isteklerim. Başka kimseye karşı böyle isteğim olmadi onu aldatmadim da bu sürede.

Bazen mecbur kalıp rahatlamak için sırf ihtiyaç için masaj aleti kullandım. Sürekli kullanmıyordum. Eşime söylediğimde;

" Sen ne pis bir kadınsın, bekleyemedin degil mi iradesiz köpek, şerefsiz, o masaj aletiyle erkeğin askerdeyken zevkten uctun, hiç mi vicdan azabı çekmedin kullanırken doyumsuz o..."

Diye tepki verdi bana.

Askerdeyken onu terk edeceğim. Bir başkasıyla olmak için değil söyledikleri canımı çok acıttı, çok daha ağır şeyler söyledi bu yine sansurlenmis hali...Kendimi çok ama çok kötü hissediyorum, bu durumdan nasıl kurtulacagim bilmiyorum.

Onu üzecek hiçbir şey yapmadım başkasıyla konuşmadım, yatmadım, bunları hakedecek ne yaptım?

Ssler var elimde ama çok daha ağır şeyler yazdığı için burada paylaşmak istemedim. İnanilasi bir durum değil biliyorum ama maalesef yaşadım.

Ben de konunun gerçekliğine inanmıyorum. Hiçbir kadın bu şekilde kocasına bunu ayrıntılı anlatmaz.

Ssler var elimde ama çok daha ağır şeyler yazdığı için burada paylaşmak istemedim. İnanilasi bir durum değil biliyorum ama maalesef yaşadım.
Haklı olabilirsiniz ama dediğim gibi bana inandırıcı gelmedi. Zaten konuşmayı paylaşmayın özeliniz en nihayetinde.
Bu arada bilmiyorsunuz sanırım konu silmek yasak.

Haklı olabilirsiniz ama dediğim gibi bana inandırıcı gelmedi. Zaten konuşmayı paylaşmayın özeliniz en nihayetinde.
Bu arada bilmiyorsunuz sanırım konu silmek yasak.
Konuyu paylaşacak kimsem olmadığı icin açmak istedim ama silinmesini de istiyorum, yasak olduğunu bilmiyordum yeni üyeyim sadece fikir almak istemiştim.

Altı üstü masaj aleti, nasıl bir şey anlamadım sanırım tatmin aracı olarak kullandınız; amma da abartmış ve dahası terbiyesizleşmiş. Olay söyleyip söylememesi, söylenmesinin gereksizliği değil; verdiği reaksiyon. İradesiz köpek, şerefsiz nedir? Neyin vicdanını yapacaksınız, o uzaktayken mastürbasyonla boşalmanın mı? Kendisi ayrı kalınca boşalmak için ne yapıyor, çatlayacak hâli yok ya; o da çavuşu tokatlıyor. Ağzımı açtırdı öf.

Konuyu paylaşacak kimsem olmadığı icin açmak istedim ama silinmesini de istiyorum, yasak olduğunu bilmiyordum yeni üyeyim sadece fikir almak istemiştim.
Silinmiyor. Kuralları okusaydınız yazıyordu orada zaten.

Altı üstü masaj aleti, nasıl bir şey anlamadım sanırım tatmin aracı olarak kullandınız; amma da abartmış ve dahası terbiyesizleşmiş. Olay söyleyip söylememesi, söylenmesinin gereksizliği değil; verdiği reaksiyon. İradesiz köpek, şerefsiz nedir? Neyin vicdanını yapacaksınız, o uzaktayken mastürbasyonla boşalmanın mı? Kendisi ayrı kalınca boşalmak için ne yapıyor, çatlayacak hâli yok ya; o da çavuşu tokatlıyor. Ağzımı açtırdı öf.
Söylemekle hata yaptım farkındayım ama sizin de dediğiniz gibi olay verdiği tepkideydi. Onu bir başkası ile aldatmisim gibi ağır sözler söyledi. Günlerdir uyku uyuyamıyorum, onu çok seviyordum ve başkasını hiçbir zaman düşünmedim. Beklerken de ailemin yanında kalıyordum izin aldığı zamanlar yanına gidip sevdiği yemekleri yapıp, moral vermek isteyerek gidiyordum. Kimse ile değil onunla paylaşmak istediğim için bu durumu kendimi dizginlemek için zaten yaptım. Bu kadar ağır küfür etmesini gerektirecek bir durum söz konusu değildi, çok gururum kırıldı ve ölmek dahi istedim. Hala daha istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X