- 23 Nisan 2023
- 10
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi deathflowers
-
Ssler var elimde ama çok daha ağır şeyler yazdığı için burada paylaşmak istemedim. İnanilasi bir durum değil biliyorum ama maalesef yaşadım.
İçerik silinmiş kibledim okumak için teşekkürlerKonu inandırıcı bulunmadığı ve yorumlar beni daha kötü hissettirdigi için kaldırmak istedim. Teşekkür ederim anlayışınız icin.
Eşim çok soru sorup uzerime geldigi için gizlemek istemedim pişmanlık hissi duyduğum için söylemek istedim.Ben de konunun gerçekliğine inanmıyorum. Hiçbir kadın bu şekilde kocasına bunu ayrıntılı anlatmaz.
Hayır dilator tarzı bir şey değil.Masaj aleti dediğiniz dilator mu onu anlamadım
Haklı olabilirsiniz ama dediğim gibi bana inandırıcı gelmedi. Zaten konuşmayı paylaşmayın özeliniz en nihayetinde.Ssler var elimde ama çok daha ağır şeyler yazdığı için burada paylaşmak istemedim. İnanilasi bir durum değil biliyorum ama maalesef yaşadım.
Konuyu paylaşacak kimsem olmadığı icin açmak istedim ama silinmesini de istiyorum, yasak olduğunu bilmiyordum yeni üyeyim sadece fikir almak istemiştim.Haklı olabilirsiniz ama dediğim gibi bana inandırıcı gelmedi. Zaten konuşmayı paylaşmayın özeliniz en nihayetinde.
Bu arada bilmiyorsunuz sanırım konu silmek yasak.
Silinmiyor. Kuralları okusaydınız yazıyordu orada zaten.Konuyu paylaşacak kimsem olmadığı icin açmak istedim ama silinmesini de istiyorum, yasak olduğunu bilmiyordum yeni üyeyim sadece fikir almak istemiştim.
Söylemekle hata yaptım farkındayım ama sizin de dediğiniz gibi olay verdiği tepkideydi. Onu bir başkası ile aldatmisim gibi ağır sözler söyledi. Günlerdir uyku uyuyamıyorum, onu çok seviyordum ve başkasını hiçbir zaman düşünmedim. Beklerken de ailemin yanında kalıyordum izin aldığı zamanlar yanına gidip sevdiği yemekleri yapıp, moral vermek isteyerek gidiyordum. Kimse ile değil onunla paylaşmak istediğim için bu durumu kendimi dizginlemek için zaten yaptım. Bu kadar ağır küfür etmesini gerektirecek bir durum söz konusu değildi, çok gururum kırıldı ve ölmek dahi istedim. Hala daha istiyorum.Altı üstü masaj aleti, nasıl bir şey anlamadım sanırım tatmin aracı olarak kullandınız; amma da abartmış ve dahası terbiyesizleşmiş. Olay söyleyip söylememesi, söylenmesinin gereksizliği değil; verdiği reaksiyon. İradesiz köpek, şerefsiz nedir? Neyin vicdanını yapacaksınız, o uzaktayken mastürbasyonla boşalmanın mı? Kendisi ayrı kalınca boşalmak için ne yapıyor, çatlayacak hâli yok ya; o da çavuşu tokatlıyor. Ağzımı açtırdı öf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?