bence eskisine göre çok daha güzel olmuş burnun çok dert etmezdim senin yerinde olsam
Eki Görüntüle 846617 Eki Görüntüle 846618
arkadaşlar burunlarımı ekledim oradaki kemerah o kemerr biraz küçülmüş ama haala orda. burnunuzu yiyim benimle aynı durumda olanlar varsa yazsın valla kafayı yicem
bence şişliktendir..kaçıncı gün ?
nerde ameliyat olmuştunuz kime olmuştunuz . bi de gerçekten bu isler forumda takip ettigim kadarıyla kime ameliyat olursanız olun biraz şans işi gibi .geçmiş olsun tekrar canım
canım Erdem Tezel e oldum ameliyatı ben
ödem olduğu için burnun şiş oyuntusu onun için belli olmuyor sanırım inince istedigin gibi olur insaAllah
Geçmiş olsun canım ben çok beğendim burnunu çok dazla yorum okudum, buna dayanarak söylüyorum şişlikler yanıltıyor hepimizi. Biraz zaman geçsin daha da güzel görünecek emin ol rahat ol bence.şiş hali bile gayet güzel,indiğinde çok daha iyi görünecek.
yorum yapmak için daha çok erken. sabırla beklemeniz lazım, ve şimdiden güzel görünüyor bence
bi an önce geçer inşallah zaman da burundaki şişkoluk da teşekkür ederimm :)
Eki Görüntüle 846617 Eki Görüntüle 846618
arkadaşlar burunlarımı ekledim oradaki kemerah o kemerr biraz küçülmüş ama haala orda. burnunuzu yiyim benimle aynı durumda olanlar varsa yazsın valla kafayı yicem
kız neyi dert ediyosun sen :))
vallahi burnun harika olmuş çok farklı olmuşsun güzel yani
güle güle kullan :)))
Türk doktordan burun düşmesine son - Yenisafak.com.tr - 18.01.2008
ya benim burnumu da bu linkteki doktor yaptı burnun böyle olcak dedi bi kaç foto gösterdi. ben de direkt alçı çıkar çıkmaz sandım böyle düz yımırta gibi bi burnum olcak :))
Türk doktordan burun düşmesine son - Yenisafak.com.tr - 18.01.2008
ya benim burnumu da bu linkteki doktor yaptı burnun böyle olcak dedi bi kaç foto gösterdi. ben de direkt alçı çıkar çıkmaz sandım böyle düz yımırta gibi bi burnum olcak :))
sanıyorum yeni yaptırdın az bekle zamn gecsin öyle olcak
ama bu halde bile süper valla :))
o fotoğraflar kim bilir kaçıncı ay veya yılda çekildi... hiç mi burada takip edip gözlemlemediniz, bu sürecin sabır ve zaman gerektirdiğini duymadınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?