esi burnum yeni burnum kemere bakın :(

massmavii

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
714
1.498
333
İstanbul
arkadaşlar burunlarımı ekledim oradaki kemer ah o kemerr biraz küçülmüş ama haala orda. burnunuzu yiyim benimle aynı durumda olanlar varsa yazsın valla kafayı yicem

Son düzenleme:
bence eskisine göre çok daha güzel olmuş burnun çok dert etmezdim senin yerinde olsam

ya eskisine göre iyi ama tam istediğim gibi değil o kemer için ameliyat oldum zaten ama tamamen geçmemiş. bir de çok fazla para verdim o kadar da sıkıntıyı çektim en azından bi işe yaramış olsun içime sinsin istiyordum

nerde ameliyat olmuştunuz kime olmuştunuz . bi de gerçekten bu isler forumda takip ettigim kadarıyla kime ameliyat olursanız olun biraz şans işi gibi .geçmiş olsun tekrar canım

bence şişliktendir..kaçıncı gün ?

alçı çıkalı 2 hafta falan oldu. şimdi doktordan geliyorum üstüne bastırdı içine girdi 1 dakika sonra yine çıktı. o şişlik orası dümdüz olcak kıkırdak yerleştirdim ondan dolayı öyle dedi rahatladım biraz. ama üstüne bastırıp masaj yapınca şişlik daha da arttı. buradan öğrendiğim kadarıyla öyle oluyormuş zaten. masaj yaptıkça burun şişiyormuş ama bi süre sonra o kemik gidiyormuş inşallah öyle olur. bu arada doktorum erdem tezel

ödem olduğu için burnun şiş oyuntusu onun için belli olmuyor sanırım inince istedigin gibi olur insaAllah

canım Erdem Tezel e oldum ameliyatı ben

Geçmiş olsun canım ben çok beğendim burnunu çok dazla yorum okudum, buna dayanarak söylüyorum şişlikler yanıltıyor hepimizi. Biraz zaman geçsin daha da güzel görünecek emin ol rahat ol bence.şiş hali bile gayet güzel,indiğinde çok daha iyi görünecek.

ödem olduğu için burnun şiş oyuntusu onun için belli olmuyor sanırım inince istedigin gibi olur insaAllah

oyuntusu olduğunu pek sanmıyorum açıkçası bi röportajını dinlemiştim ben düz burun yapmayı seviyorum diye ki görüntüden de biraz çıkıntı var en fazla o gider diye düşünüyorum.çok teşekkür ederim canım benim

inşallah canım burnumda çok aman aman şişlik yok ama biraz vardır inşallah hepimizinkisi gönlümüze göre olur ya. süreç gerçekten zor o kadar sıkıntıya giriyoruz yüzümüz ak çıkarız inşallah

o fotoğraflar kim bilir kaçıncı ay veya yılda çekildi... hiç mi burada takip edip gözlemlemediniz, bu sürecin sabır ve zaman gerektirdiğini duymadınız...

inan alçılar çıktıktan bir süre sonra takipe başladım. hiç zamanım olmadı arkadaşlar çok şanslı bir sürü doktor araştırmışlar benimki çok birden oldu. 3 gün içinde karar verdim ve oldum zamanım yoktu çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…