esi burnum yeni burnum kemere bakın :(

neyse şimdi araştırın, olan kişilerdeki değişimleri görün de içiniz rahatlasın biraz. geçmiş olsun bu arada.

İnşallah canım gerçekten zor bir süreç ben özellikle burnunun etrafında şişlikleri farkettim inince daha da güzel olacak.ben de çok şiş bir haldeyim 10.günüm bekleyeceğiz bakalım:)

hiç kafana takma yok yamukmuş yok şişmiş biz taktık ta ne oldu taktığımızla kaldık :) inan bana inio öyle bir şekil alıyorki akın durur..stres hiççç olma...geçmiş olsun

hiç kafana takma yok yamukmuş yok şişmiş biz taktık ta ne oldu taktığımızla kaldık :) inan bana inio öyle bir şekil alıyorki akın durur..stres hiççç olma...geçmiş olsun

hepiniz çok cok sağolun kızlaar gerçekten rahatlattınız beni. ben de inceğine inanıryorum artık bi süre de aynaya bakmamak için kasıcam kendimi. bakarım da buruna odaklanmam en azından :) :122:

benimde ikinci haftam, dış görünüşüne şuan takılmıyorum şeklinin oturması için zaman gerekiyor.
Benim dış kısımdaki iyileşme sürecim çok hızlı ve güzel güzel geçti ama iç kısmı rahatsız ediyor beni. çok şiş zarar veriririm diye kurcalamıyorum sprey ve ilaça devam, bu yaralar ne kadar süre sonra iyileşir?

bana doktorum ilaç vermedi sinomarin verdi ama kullanamadım midemi bulandırdı. 1 2 aya geçer diye düşünüyorum. benim de içerden dikişler eriyor yavaş. doktoruna kontrole gittiğinde o da bilgi verir zaten

canım bende de var aynı sorun. doktor benimkinin içine de kıkırdak yerleştirdi burnumun derisi ince diye ve burnum duşmesin diye. oyuzden şiş olabilir. benimkinede doktor bastırdı indi. zamanla gecicek dedi 6 ay sık dişini dedi. sen kacıncı günündesin merak ettim. benim 23. günüm

aynı canım ben de ekimin 10 unda oldum. geçicek sıkıntı yapma dedi. bastırdığı yerde daha beter bi şişlik oldu üstüne basınca iniyorsa sorun yok diye düşünüyorum ben de. yumuşakmış demekki ben bastıramadığım için sert bişiy sanıyordum onu

Sen gönlünü ferah tut şekerim o burnunun şişi öyle inecek öyle güzelleşecek ki sen bile şaşıracaksın. Daha yenisin ve bu dönemlerde asla dert etmiceksin. Burnun zamanla oturcak. Bahsettigin kemer degil canım burnunun sırtında şiş var o şiş inince asıl şekli ortaya çkacak ve memnun kalcaksın.

Bende ekimin 10unda oldum. Bende bastıramadığım için sert sanıyorum onu. bekliycez cnm artık başka care yok

hepiniz çok iyisiniz dünden beri içimi rahatlatıyorsunuz teşükkür ederim iyiki gelmişim ben de buraya 2 3 ay sonra yavaş yavaş iyi haberleri veririrm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…