inan alçılar çıktıktan bir süre sonra takipe başladım. hiç zamanım olmadı arkadaşlar çok şanslı bir sürü doktor araştırmışlar benimki çok birden oldu. 3 gün içinde karar verdim ve oldum zamanım yoktu çünkü.
neyse şimdi araştırın, olan kişilerdeki değişimleri görün de içiniz rahatlasın biraz. geçmiş olsun bu arada.
inşallah canım burnumda çok aman aman şişlik yok ama biraz vardır inşallah hepimizinkisi gönlümüze göre olur ya. süreç gerçekten zor o kadar sıkıntıya giriyoruz yüzümüz ak çıkarız inşallah
alçı çıkalı 2 hafta falan oldu. şimdi doktordan geliyorum üstüne bastırdı içine girdi 1 dakika sonra yine çıktı. o şişlik orası dümdüz olcak kıkırdak yerleştirdim ondan dolayı öyle dedi rahatladım biraz. ama üstüne bastırıp masaj yapınca şişlik daha da arttı. buradan öğrendiğim kadarıyla öyle oluyormuş zaten. masaj yaptıkça burun şişiyormuş ama bi süre sonra o kemik gidiyormuş inşallah öyle olur. bu arada doktorum erdem tezel
hiç kafana takma yok yamukmuş yok şişmiş biz taktık ta ne oldu taktığımızla kaldık :) inan bana inio öyle bir şekil alıyorki akın durur..stres hiççç olma...geçmiş olsun
benimde ikinci haftam, dış görünüşüne şuan takılmıyorum şeklinin oturması için zaman gerekiyor.
Benim dış kısımdaki iyileşme sürecim çok hızlı ve güzel güzel geçti ama iç kısmı rahatsız ediyor beni. çok şiş zarar veriririm diye kurcalamıyorum sprey ve ilaça devam, bu yaralar ne kadar süre sonra iyileşir?
daha amelyatın çok yeni şişlikler inince kemer oluşacağını düşünmüyorum zaten şimdi de yok.
Eki Görüntüle 846617 Eki Görüntüle 846618
arkadaşlar burunlarımı ekledim oradaki kemerah o kemerr biraz küçülmüş ama haala orda. burnunuzu yiyim benimle aynı durumda olanlar varsa yazsın valla kafayı yicem
canım bende de var aynı sorun. doktor benimkinin içine de kıkırdak yerleştirdi burnumun derisi ince diye ve burnum duşmesin diye. oyuzden şiş olabilir. benimkinede doktor bastırdı indi. zamanla gecicek dedi 6 ay sık dişini dedi. sen kacıncı günündesin merak ettim. benim 23. günüm
az bi şey var da onu ben farkediyorum beni iyi tanıyanlar yakından görenler bir de. indikçe geçicek dedi doktor eriycekmiş galiba.
olumlu düşün kemer olmayacağını düşün canım neyi düşünürsek onu yaşayacağımıza inanıyorum ben
aynı canım ben de ekimin 10 unda oldum. geçicek sıkıntı yapma dedi. bastırdığı yerde daha beter bi şişlik olduüstüne basınca iniyorsa sorun yok diye düşünüyorum ben de. yumuşakmış demekki ben bastıramadığım için sert bişiy sanıyordum onu
Eki Görüntüle 846617 Eki Görüntüle 846618
arkadaşlar burunlarımı ekledim oradaki kemerah o kemerr biraz küçülmüş ama haala orda. burnunuzu yiyim benimle aynı durumda olanlar varsa yazsın valla kafayı yicem
Sen gönlünü ferah tut şekerim o burnunun şişi öyle inecek öyle güzelleşecek ki sen bile şaşıracaksın. Daha yenisin ve bu dönemlerde asla dert etmiceksin. Burnun zamanla oturcak. Bahsettigin kemer degil canım burnunun sırtında şiş var o şiş inince asıl şekli ortaya çkacak ve memnun kalcaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?